Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gospodar vs. Star Wars
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gospodar vs. Star Wars

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Anketno pitanje: Što je bolje?
Izbor Glasova Statistika ankete
23 [42,59%]
29 [53,70%]
2 [3,70%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
mr_madnes View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gospodar vs. Star Wars
    Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 21:25

Glasajte 2,pa da vidimo  što ljudi misle što je bolje,oko toga su se svađali,

ispričavam se što je ova tema među anime

Vegeta rules
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2004 u 15:54
Zašto ja ne mogu glasati, zna li netko????
Na vrh
VenomLord View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VenomLord Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 20:03

LOTR trilogija

http://error-forum.tk
Na vrh
Srdjan_No1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Srdjan_No1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 19:02
meni su obe opcije jadne, ali ne moze se glasati!!! nesto nije u redu, ali cisto da se zna da bi glasao za opciju br 3 tj. JADNI SU!!!!

DETALJNIJE OBJASNJENJE:
LOTR su filmovi za decu do 12 godina!!!!
srar vars je nevidjena glupost!!!
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 20:34
joj kako volim ovakve ispade.... stvarno si deteljno objasnio
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 22:11
Star wars je ok, a lotr bi bio super da nema onog pedera elijah wooda.By the way srdjan_no1  pripazi malo na to kolko je stara tema.
Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2005 u 01:24
oba filma su za mene mocna, ali ipak star wars je kultniji i bolji za mene, a upravu si za onog pedercica elijah-a drveta
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2005 u 02:40

i elfova pederica koji cijeli dan glade svoje duge zlatne kose

- Star Wars 5, 4 i prvi od Gospodara

- druga dva i šesti Star Wars

...

tako se meni sviđaju

Na vrh
tictactoe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tictactoe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2005 u 12:36
[star wars bejbe...čak sam pisao i kolumnu/manifest o tome koliko je star wars bolji!!!!!!
i want He-man movies
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2005 u 16:02
Ja sam u zadnjih nekoliko dana ponovo pogledao te stare Star wars filmove kako bi se posjetio prije trećeg djela i mogu vam reći da mi nije jasno čemu tolika strka oko tih filmova. Gluma osrednja (odnosno malo niže od osrednje), iritantni likovi (npr C3PO), efekti ok za 70te,...sve u svemu ništa posebno. Svi alieni su s dvije noge i dvije ruke (osim Jabbe), svi imaju sličnu tjelesnu konstituciju kao ljudska bića, npr. u Return of the Jedi u sceni kod Jabbe u skloništu, alieni slušaju ljudsku glazbu i gledaju trbušne plesačice. Dajte molim vas.

No Gospodari.... e to su na pravi naćin napravljeni filmovi. Puno maštovitiji, puno u detalje razrađeni (mislim na Tolkieneov trud), maštovitiji likovi, gluma odlična, kamera, režija, glazba,...

Prije tjedna dva sam pogledao sva tri djela Extended Editions i nisam se nimalo umorio, no kod Star wars...polako su mi dosadili.

Dakle, ti filmovi se ni ne mogu uspoređivati, i po meni su gospodari za eon bolji od Star warsa.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2005 u 12:14

star wars - čista petica

gospodar prstenova  - čista petica

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2005 u 12:16
a ti srđane idi gledat bure baruta
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2005 u 13:29
Neznam, meni su to bajke, oboje. Dobro ajde malo mi je stvarnije da postoje vanzemaljci nego vilenjaci al svejedno. Dobro je rekao toknezev da izvedba u starwarsima nije neka, da je puno bolja u gospodaru, al opet gospodar je bajka kaj ju je jebeni Tolkien pričao djeci prije spavanja, efekti su jebeni i likovi jebeno izgledaju al nije mi to to, i nemojte me sad popljuvat radi toga, to je samo moje mišljenje. Gladijator ili Matrix triologija su mi puuuno bolji filmovi.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2005 u 14:11

Ma Matrix jedino valja prvi dio (iako i on ima rupa). Pri tome ne mislim na tehničku izvedbu koja je danas u svakom filmu na zavidnoj razini nego...ne znam da li postoji hr riječ za ovo - no ima jako puno plot grešaka. Dakle u samoj ideji. A i pošto znam neke stvari iz povijesti filozofije (nije nikakvo hvaljenje. Ni najmanje, već samo potkrijepljivanje stava), braća nisu baš najbolje ugradili ono što su htjeli. Nekako mi se sve u Matrixu ćini kao da su u kratkom vremenu autori puno toga saznali i pročitali, i htjeli su to sve iznjeti a nisu pustili da im to sjedne. No ovdje nije bit o Matrixu već o Star Wars i LOTR.

Jedan je moj profesor rekao da je uvjeren da će se za koju stotinu godina o Hobitima i vilenjacima pričat kao o bićima koji su stvarno postoali kako ih je samo Tolkien vjerno opisao, dočarao, kako li je samo pazio na svaki detalj. No sam film ima greškica (npr ako ste skontali u trećem djelu u jednoj sceni Frodo ima ogrebotinu na lijevom obrazu u a drugoj sceni na desnom obrazu). No broj grešaka je zanemariv.

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2005 u 22:28
Ma meni je čak treći dio matrixa najbolji. Dobar je i drugi dio, možda je malo naporan sa onim dugim dijalogom al sve što govore teorijski je moguće, i ako imaš neko znanje o matematici i informatici zanimljivo je. I cijeli taj virtualni svijet je jebeno zamišljen...no dobro, nije tema matrix
Na vrh
WhiteKnight5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj WhiteKnight5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2005 u 22:34
Star Wars!!
Na vrh
tictactoe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tictactoe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2005 u 22:21
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Ja sam u zadnjih nekoliko dana ponovo pogledao te stare Star wars filmove kako bi se posjetio prije trećeg djela i mogu vam reći da mi nije jasno čemu tolika strka oko tih filmova. Gluma osrednja (odnosno malo niže od osrednje), iritantni likovi (npr C3PO), efekti ok za 70te,...sve u svemu ništa posebno. Svi alieni su s dvije noge i dvije ruke (osim Jabbe), svi imaju sličnu tjelesnu konstituciju kao ljudska bića, npr. u Return of the Jedi u sceni kod Jabbe u skloništu, alieni slušaju ljudsku glazbu i gledaju trbušne plesačice. Dajte molim vas.

No Gospodari.... e to su na pravi naćin napravljeni filmovi. Puno maštovitiji, puno u detalje razrađeni (mislim na Tolkieneov trud), maštovitiji likovi, gluma odlična, kamera, režija, glazba,...

Prije tjedna dva sam pogledao sva tri djela Extended Editions i nisam se nimalo umorio, no kod Star wars...polako su mi dosadili.

Dakle, ti filmovi se ni ne mogu uspoređivati, i po meni su gospodari za eon bolji od Star warsa.

e vidiš...efekti su ponovno napravljeni za te stare filmove...u rangu slotr...a gluma je bolja od lotr-a...vidi se da namjerno namećeš negativnost za sw...
i want He-man movies
Na vrh
Undertaker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2005 u 20:09
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Ma Matrix jedino valja prvi dio (iako i on ima rupa). Pri tome ne mislim na tehničku izvedbu koja je danas u svakom filmu na zavidnoj razini nego...ne znam da li postoji hr riječ za ovo - no ima jako puno plot grešaka. Dakle u samoj ideji. A i pošto znam neke stvari iz povijesti filozofije (nije nikakvo hvaljenje. Ni najmanje, već samo potkrijepljivanje stava), braća nisu baš najbolje ugradili ono što su htjeli. Nekako mi se sve u Matrixu ćini kao da su u kratkom vremenu autori puno toga saznali i pročitali, i htjeli su to sve iznjeti a nisu pustili da im to sjedne. No ovdje nije bit o Matrixu već o Star Wars i LOTR.

Jedan je moj profesor rekao da je uvjeren da će se za koju stotinu godina o Hobitima i vilenjacima pričat kao o bićima koji su stvarno postoali kako ih je samo Tolkien vjerno opisao, dočarao, kako li je samo pazio na svaki detalj. No sam film ima greškica (npr ako ste skontali u trećem djelu u jednoj sceni Frodo ima ogrebotinu na lijevom obrazu u a drugoj sceni na desnom obrazu). No broj grešaka je zanemariv.

Kad smo već kod grešaka u Ben Huru u jednoj sceni se vide auti

John Cena - The WWE Champion
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2005 u 01:49

ne kužim, auti u Ben Huru, ha ha ha

E ovako Toknezevu bi čestitao na pažnji pri gledanju filmova, ja to nikad nebi prepoznao osim kad bi tražio takve stvari.

Matrix nisam ni pogledao pa nemogu ni komentirat, LOTR je savršeno urađen i stvarno nema nikakve zamjerke, priča je perfektna, gluma je na odličnom nivou, glumci također (neznam zašto serete o Woodu, ali meni je on odlično odglumio vilenjaka i baš ima facu za to), efekti su O.K., goblini mrak, a kad su to sve sklopili u film ispalo je fenomenalno kao što ste vidjeli, sve u svemu film/ovi su jedni od najboljih što sam gledao ikad. SW- priča za sebe, toliko ga volim da sam napravio blog (dolje;link), gluma i glumci su mi dobri, efekti su poboljšani, a u 4., dakle najstarijem dijelu efekti su više nego zavidni za ono vrijeme(osim L-sabera koji su u 2D-u). SW no.1.

Ovih dana sam počeo gledati seriju Enterprise i jako mi se sviđa a prije nisam mogao ni zamisliti tu seriju, možda zbog glumaca koji su sad odlični. Out of theme, sory!

Na vrh
Undertaker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2005 u 23:00
Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

ne kužim, auti u Ben Huru, ha ha ha

E ovako Toknezevu bi čestitao na pažnji pri gledanju filmova, ja to nikad nebi prepoznao osim kad bi tražio takve stvari.

Matrix nisam ni pogledao pa nemogu ni komentirat, LOTR je savršeno urađen i stvarno nema nikakve zamjerke, priča je perfektna, gluma je na odličnom nivou, glumci također (neznam zašto serete o Woodu, ali meni je on odlično odglumio vilenjaka i baš ima facu za to), efekti su O.K., goblini mrak, a kad su to sve sklopili u film ispalo je fenomenalno kao što ste vidjeli, sve u svemu film/ovi su jedni od najboljih što sam gledao ikad. SW- priča za sebe, toliko ga volim da sam napravio blog (dolje;link), gluma i glumci su mi dobri, efekti su poboljšani, a u 4., dakle najstarijem dijelu efekti su više nego zavidni za ono vrijeme(osim L-sabera koji su u 2D-u). SW no.1.

Ovih dana sam počeo gledati seriju Enterprise i jako mi se sviđa a prije nisam mogao ni zamisliti tu seriju, možda zbog glumaca koji su sad odlični. Out of theme, sory!

U sceni kada su one utrke, vide se u pozadini auti

Dali je to istina da u gladijatoru neki baja ima digitalni sat, nisam gledao film pa neznam

John Cena - The WWE Champion
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.