Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako Šaljem Filmove!!!!!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako Šaljem Filmove!!!!!!!!

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako Šaljem Filmove!!!!!!!!
    Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 18:32

Evo vam jedna zanimljiva tema!!!

Kako šaljemo i primamo filmove mislim na pakiranje i sve ostale detalje oko slanja cd!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 20:11
ja saljem pouzecem po postaru i onda ljudi njemu daju pare a ja ih podignem u obliznjoj posti. ako saljem u bih, srbiju, slo, onda saljem jer vjerujem ljudima, pa kad dobiju oni mi posalju eure...
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 20:45
Ja šaljem u žaštitnoj kuverti koja košta oko 2,5kn i šaljem taj odmah sutra ako imam dosta cd-ova, a ako ne onda prekosutra. I još platim oko 10-tak kn za težinu paketa i to je to. Dosada sam se razmjenio 10-tak puta i mogu re?i da su svi korektni i šalju na vrijeme.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 21:11
To sa pouzećem: Koliki su troškovi?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 21:26

Najmanje 20-25 kn za onog ko šalje i 8 kn(za50kn) onom ko prima!!!

Barem mislim da je tako!!!

Stvar je u pakiranju dosta njih samo stave cd u kovertu bez motanja i onda se oni ljepo jedan od drugog izgrebu!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 21:29
Pa di je tu onda zarada ako ti netko kupi npr. 5 filmova po 7 kn? Mislim za onog ko prodaje!
Na vrh
Diablo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diablo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 21:31

Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Pa di je tu onda zarada ako ti netko kupi npr. 5 filmova po 7 kn? Mislim za onog ko prodaje!

pa poštarinu plača kupac

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 21:34
Dakle: Ako su troškovi slanjem pouzećem npr 20 kn i 5 filmova 35, kupac plaća 55kn poštaru a poštar da prodavaču 35! Jel mi štima računica?
Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 09:36

Mislim da je kod slanja medija najbitnije da su čvrsto stisnuti jedan uz drugi (da ne plešu jedan po drugom jer se tako najviše oštete) a isto tako i da ne plešu po koverti (bolje je kovertu skratiti) a ako uz to još imaju i nekakav zaštitni karton ili slično onda je sigurno da će stići neoštećeni.......

Mnogi se boje staviti zaštitni karton da ne povećaju težinu a time i poštarinu pa ću vam reći primjer: cijena slanja poštom (obično):

spindl 100 cd-a + nekakvih 10-ak cd-a na tom spindlu (da učvrsti medije da ne plešu)  mogu se slati kao obično pismo i to sve za 20 kn!!!!!

Nakon toga više me ne zanimaju autobusi jer gubim vrijeme a i vozači se ponekad drže bezobrazno i traže 20 kn za 10 ili za 100 cd-a, a 10 cd-a poštom pošaljem za 7 kn

usput, ima li netko raspoložen za kakvu zamjenu?

Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 10:28
Postoji tri načina slanja tu ne računam autobus to je svima poznato.1. Pismo i marka od 2,80 kn do 7-8 cd da ga možeš ubaciti u pošt.pretinac.Uvijek kod sva tri načina dobro upakirati cd-e u plast.vrećicu ili papir i dobro osigurati selotejpom.2. Veća količina do 20 cd-a jednako u vakumiranu kovertu(ja pretežno koristim koverte koje mi je netko poslao-bijeli papir preko stare adrese i opet selotejp.) i predajem službenici na pošti te mi uvijek naplati 10 kn.Valjda to važi i za kovertu od par kg. 3.Veće količine na glavnoj pošti oni upakiraju u kartonsku kutiju vežu špagom,ista je cijena do težine od 5 kg. Upišem vrijednost od 80 kn(ako se paket zagubi dobijam peterostruku vrijednost)i plaćam od 14-18 kn zavisi od udaljenosti mjesta u koje šaljem-predpostavljam.Toliko. 
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 11:54
vjeverica sve cijene koje si naveo su pogresne. po kilazi ce ti 20ak cda naplatiti preko 20 kuna, sa markicom od 7kn sam znao slati po 5 cda u kuverti i opet nebi svi dosli uvijek jer je pretezak paket za te pare, ako se izgubi paket radi se potraznica (jednom se meni desilo, i ne vracaju ti pare)...
Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 18:30

Originalno postovano od strane Mickey8 Mickey8 piše:

vjeverica sve cijene koje si naveo su pogresne. po kilazi ce ti 20ak cda naplatiti preko 20 kuna, sa markicom od 7kn sam znao slati po 5 cda u kuverti i opet nebi svi dosli uvijek jer je pretezak paket za te pare, ako se izgubi paket radi se potraznica (jednom se meni desilo, i ne vracaju ti pare)...

100% provjereno jer sam slao: spindl 100 cd-a + nekakvih 10-ak cd-a na tom spindlu (da učvrsti medije da ne plešu)  mogu se slati kao obično pismo i to sve za 20 kn!!!!!

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 20:18

Cilj mi je bio da se vidi kako je najbolje slati cd!!Mislim da ako oni koji se mjenjaju pročitaju ovu temu mogu naučiti kako je najbolje poslati cd!!(Oni kojima sam slao cd će se samnom složiti da je to najbolji naćin.)

Dobro učvrstiti a između cd staviti tanak papir !

Kapetan Kuka
Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 20:56
bravo!!!    e da bar svi tako šalju......
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 21:01

Nadam se da će ova tema barem malo pomoći u tome!!!

A svi čemo biti sretniji i malo pametniji!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 21:18

Ma opet ne želim se svađat no imao sam bezbroj razmjena i nikad da NIJE STIGLO HVALA BOGU upravo onako kajko sam opisao.Najviše sam platio 18 kn paket koji ti zapakirajuna pošti koristeći svoju kartonsku kutiju lepljivu traku i špagu a moje je samo da ispunim pošiljaoc i primaoc.Dobijem potvrdu na 80 kn-sam mi je službenik savjetovao jer sam prije metao vrijednost od 50kn-savjet je da 80kn ne povećava cijenu a ako se paket izgubi dobijam80x5 i sve to na spindlu oko 70-80 cd-a košta nešto više od 16 kn relacija Zagreb - Split.Miki jasno mi je da neznaš cijene jer po-uzećem je puno skuplje pa i koverta s desetak cd-a prijavljena kao vrijednosno pismo košta preko 30 kn.TZnaći zakon je ili obično pismo ili PAKET.Uzgred nije baš pristojno starog čovjeka ovako nazvat lašcem a da pritom nemaš pojma.No vrijedi dati savjet drugima koji tek počinju s razmjenama.Čujem da je u toku akcija na pirate predizborna kuhinja pa sebe zamislim sa svojom sijedom bradom i crnim povezom preko oka te s velikom zlatnom rinčicom na uhu(kad bi mi penzijica dopustila)i skoro da riknem od smjeha moja Gospođa me mora pridržat da ne padnem s klimavog stolca.Tko kaže da nema za cd-e prestani pušit ko ja a pušio sam 3 i1/2 kutije dnevno i evo perja kolko želiš.

Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 22:01

e moj prijatelju, sad znam koliko ću ti naplatiti poštarinu, hehe

Na vrh
Bobi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bobi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 22:22

A kako ide razmjena sa Slovenijom, koliko se plača, ako neko zna? Koliki broj cd-a preporučujete?

Pozdrav Bobi

Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 23:55
 ma gušti nemaju cijenu
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2003 u 00:08

Slažem se s tobom da ljubav prema filmu nema cijenu!!

Kapetan Kuka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.