| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica 123 1635> |
| Korisnik | ||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Tema: Selo nadomak šumeObjavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:13 |
|
|
Godina je 880. Veče je palo na tiho, ušuškano seoce u dolini Garniških planina. Ovo selo je inače izuzetno idilično, i njegovi stanovnici se kao i svi dobri seljaci ispomažu kada teškoće naiđu. Sama naseobina nije velika, par kućica koje su poređane u gotovo simetričnom krugu, i ulazi im gledaju jedan na drugi. Iz čađavih dimnjaka paučinasto leluja dim i nestaje u nebeskim visinama. Mali broj stanovnika koji žive tu su izuzetno tvrd soj ljudi, navikli na nemaštinu i nedaće koje ih spopadaju. Navikli su da svako veče slušaju zvuke zavijanja u daljini...Svi su bili u svojim kolibicama, ali jedna prilika se polako gegala od šume ka centru seoceta. Njen hod je ukazivao da je pijana, i da nimalo ne strahuje od zvukova koji su dolazili iz šume...i nekako su bili sve bliži i bliži.
Kroz idealnu tišinu prolomio se grozomoran krik. Svi stanovnici sela su istrčali sa bakljama kako bi videli šta se dogodilo. Tamo ih je dočekalo nešto što niko nije očekivao...Tamo je bio mali Bagzi, seoska dobričina koju su svi voleli. Bio je rasporen po sredini stomaka...i izujedan zverski. U daljini začulo se zavijanje...nekako zlo. Pronosilo se dolinom i nagoveštavalo neminovnu smrt...
Kao što sam rekao, cilj igre je da seljani prežive a vuk ne, ili obrnuto. Glasa se za linčovanje svakoga dana, i glasanje traje dok svi ne glasaju, ali je vremenski ograničeno na 12h. Vukodlak mi svako veče šalje na pm koga želi da ubije. Ta osoba će biti smaknuta po isteku noći.
Vidovnjak mi može svako veče poslati pm i pitati me da li je neko vukodlak ili ne, i ja sam dužan da mu iskreno odgovorim.
Glasanje je vidljivo i bitno je šta govorite, jer time možete baciti sumnju na sebe ili nekoga drugog.
Što se tiče igrača:
Ponovo postavljam pravila: Ja sam moderator igre, tako da ne mogu učestvovati u samom procesu. Cilj igre je dvostruk. Za vukodlaka(e) cilj je da izjednače broj ''svojih'' sa brojem normalaca. Za normalce je da istrebe ovu napast koja ih napada u noći. Moderator (to jest ja) podeli randomno uloge igračima i o tome im dostavi privatnu poruku. Među
normalnom populacijom postoji Vidovnjak. U slučaju da vas ima osam,
dodaje se i izdajnik. Izdajnik predstavlja zlog igrača kome je cilj da
vukodlak(ci) pobedi(e), dok je vidovnjak dobra osoba koja može od
moderatora igre jednom dnevno dobiti odgovor na pitanje da li je neka
druga osoba vukodlak ili nije (i to radi u fazi noći). To
mu nije dozvoljeno da direktno izjavi igračima, kao ni da im kaže da je
vidovnjak već ih navodi na to. Takođe i Izdajnik ne sme govoriti
otvoreno, već mora biti...zakukljen i zamumuljen. Postoje dva vremenska perioda u igri. Dan-
u kome narod linčuje jednu osobu (sistemom glasanja), i noć - u kojoj
vukodlak slobodnim izborom ubija normalca (tako što mi dobaci pp). Osobe
koje su ubijene izlaze iz igre i čekaju do naredne partije. Primer:
Počela je igra, i dan je. Pošto svaka igra startuje sa nekim neutralnim
mrtvakom (to je moj izbor ko će biti od ostalih članova foruma),
seljaci imaju priliku da izglasaju jednu osobu koju će linčovati.
(primera radi, 3 osobe su glasale za Si, 2 za Vojanu, 1 za Bojana). Na
kraju glasanja, koje traje 12 sati, osoba sa najviše glasova biva
linčovana. Tada nastupa noć, i počinje vreme vukodlaka. Primer
za noć: Ira je recimo vukodlak. Kada počne period noći, on mi šalje
privatnu poruku u kojoj mi kaže sledeće: "Mando, želim da pojedem onog
bucmastog Bojana, kad ga vidim pođe mi voda na usta koliko je ukusan".
Ja zatim kažem "U redu, šefe" i ubijam navedenog čoveka. Nakon toga,
dolazi dan. I tako u krug. Svako od igrača može (i to je apsolutno slobodno) da iznosi svoja mišljenja i razloge zašto bi nekoga trebalo linčovati. Dan traje od 20:00 h do 08:00h (razlog je zato što je tada najveća koncentracija ljudi), a noć od 08:00 do 20:00h. Ako neko ne glasa jednom neće biti nikakvih reprekusija. Ako ne glasa dva puta (dakle, dva dana)- on je automatski linčovan. U slučaju da postoji isti broj glasova- tada prevagu nosi onaj koji je prvi stigao do te cifre i on biva linčovan. Da bi seljani preživeli, mora se ubiti vukodlak, a izdajnik nije neophodan. Odnosno, neophodno je da vukodlak istanji seljane do svog broja, a to je jedan. Ako je izdajnik živ, to je dva. Vukodlak to mora smaći na 2:2, ili 1:1 ako je izdajnik poginuo.Do 8 igrača: 1 vukodlak i 1 vidivnjak 10 igrača: 1 vukodlak, 1 izdajnik, 1 vidovnjak Preko 10 igrača: 2 vukodlaka, 1 izdajnik, 1 vidovnjak. Preko 15 igrača: 3 vukodlaka, 1 izdajnik, 2 vidovnjaka (ne znaju se).
_____________________________________________________________________________________________
Vukodlaci: 5 Seljani: 3
Ažurirao bojanadj - 02.Ožujak/Mar.2016 u 10:46 |
||
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:13 |
|
|
Ubrzo će vam stići uloge.
|
||
|
― George Carlin |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:33 |
|
|
S obzirom da u sebi gaji Ludog Milojka i Stojadinku, mislim da je velika verovatnoća i da se Nešica u ponoć pretvara u vukodlaka
![]() ![]()
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:34 |
|
|
Slažem se s bojom, mislim da je naš nešica vuk....I sve nas želi popapati
Ažurirao outside - 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:34 |
||
![]() |
||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:36 |
|
|
Samo se vi igrajte lastiša u toj šumici, kada vam dođe čika Dee_Monk aka Van Helsing biće vama veselo....
![]() Zezam se, ajd krećite sa igrom, jedva čekam da vidim kako će to sve da izgleda....
|
||
![]() |
||
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:45 |
|
|
E ne slažem se sa vama.Mislim da je Taša vampirica, mlada treba joj svježe krvi, a taj njen pogled hipnotizira ...
Pa jeste li vidili šta je Vanjskom uradila ![]() ![]()
Ažurirao A2D2 - 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:47 |
||
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:50 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ma i ja sam mislio da je ona..Ali ne mogu glasati za nju, ipak mi je žena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao outside - 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:50 |
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:51 |
|
|
Di će mene za uka ovakvog kilavog!
![]() ![]() ![]() Ljudi, ajd neka netko započne glasanje... Onaj tko je vukodlak može prvi pa ćemo mi njega! ![]() ![]()
|
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:51 |
|
|
Pa nema ovde vampira...ovo je o vukodlacima...
Majko moja, sa ovako koncentrisanim učesnicima jedna igra će trajati 7 dana ![]() |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:54 |
|
De mi reci jel' te puno grickala prve bračne noći ,posebno u predjelu vrata ? ![]() ![]() ![]() |
||
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
|
To bi bilo super...Mislim da će malo duže trajati ![]() ![]() ![]() ![]() Tek sam sad pročitao, šta je bagzi već ubijen ![]() ![]() Ažurirao outside - 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:55 |
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
|
|
Vidim ja da neće1 Nešo, glasanje je započeto!
|
||
|
― George Carlin |
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:56 |
|
|
Ja glasam za bojanu! Sry, bojo, ali morao sam...
![]() ![]()
|
||
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 23:01 |
|
|
Glasovi za sada:
Nebojša- 2 glasa
Taša - 1 glas
Bojana - 1 glas
Sutra do 12h će biti otvoreno glasanje,ako devojke ne budu glasale, osoba sa najviše glasova ovako biva linčovana!
|
||
|
― George Carlin |
||
![]() |
||
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
|
|
Bagzi dobar kakav jest sigurno je priznao dotičnom/vukodlaku da mu je dao manju porciju srednje pečenog mesa ,pa mu ovaj rasporio utrobu i smućkao neki krvavi energetski koktel ..
![]() ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
|
Mislim da mi je on the crash test dummy! Ažurirao Mandarinan - 22.Ožujak/Mar.2011 u 23:04 |
||
|
― George Carlin |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 23:02 |
|
Ma, u redu je...samo ti... ajde molim te samo se pomeri malo u desno da mogu bolje da ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 23:03 |
|
![]() ![]() Ovako? ![]() ![]()
|
||
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 23:13 |
|
|
De, ljudi, kaki ste? Sad cura nema i linčovat će me...
![]()
|
||
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 23:14 |
|
|
hhaahhaha, imaš vremena još...nada umire zadnja
![]()
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 123 1635> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |