Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fanovi "Sumraka" premijeru čekaju u šatorima!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fanovi "Sumraka" premijeru čekaju u šatorima!

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fanovi "Sumraka" premijeru čekaju u šatorima!
    Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 07:12
24.06.2010.
"SUMRAK" LUDILO U LA - FANOVI POD ŠATORIMA ČEKAJU PREMIJERU

Pravi mali grad od šatora se pojavio pred Nokia bioskopom u centru Los Anđelesa. Tu se okupilo na stotinu fanova "Sumrak" sage koji sa ogromnim nestrpljenjem iščekuju premijeru "Pomračenja", trećeg dela ovog tinejdžersko-vampirskog serijala spisateljice Stefani Mejer, koja će biti u četvrtak. Sam film u bioskope širom sveta stiže 30. juna.

Fanovi su šatore počeli da postavljaju još u nedelju uveče, pa je bioskop morao da objavi "listu pravila za kampovanje", a jedno od njih je da moraju da se nose identifikacione narukvice sve do kraja premijere. Na crvenom tepihu oni će videti Kristen Stjuart (Bela), Roberta Patinsona (Edvard) i Tejlora Lautnera (Džejkob) koji su glavni junaci filma.

Jen Jamato, filmski kritičar sa Movies.com i ekspert za "Sumrak" serijal, kaže da je ovakva "fanovska groznica" uporediva sa emocijama koje su izazvali Bitlsi 60-tih godina. S obzirom da ispred bioskopa kampuje 36-godišnja Jolanda Rodrigez, nezaposlena grafička dizajnerka, koja je došla iz San Franciska, ali i Melisa Rivet (25) koja je prvi film gledala 15 puta, to jeste potvrda da "Sumrak" nije samo popularan među tinejdžerima.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 10:28
KRETENČINE!!!!
Pa ni za Inception ne bih čekao pred kinom, a ne mogu ga dočekati!!!
KRETENČINE!!!!
AcaNholivudAcaNholivud

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 10:44
iz dobronamjernih razloga odbijam komentiratiLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 10:57
Pa sad si komentirao... Pa smiješ ti reći šta misliš o ovim kretenima koji kao budale čekaju jebeni film... (ne sad zato što je Twillight, i da čekaju za Ivicu i Maricu bili bi kretenčine) LOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:12
a ne zelim zasrati temuLOL

ali ajde nagovorio si meLOL

ti si kriv,nek se znaLOL

a sad OT: ja ne mogu vjerovati da postoje ovakve budale,koje cekaju u satorima da bi gledali 2 sata dosade od filma,ali svejedno da je i neki drugi film opet je ovo nevjerojatna glupost...iskreno blago njima kad mogu tako,sigurno su roditelji bogati pa svojim klincima sve omogucuju,razmazena derista,uf...DeadDeadali kad procitam da idu i 25-godisnjakinja,35-godisnjakinja,nemam druge osim peglapegla i jos su prvi nastavak gledali  15 putapegla o kojeg idiotizma ima.....wallbashAcaNholivud

eto moje misljenje, neso je kriv,nisam uopce htio komentirati..LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:13
TOOOOOOOOOOOOOO!!!!

LOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:23
Na stranu što mi je besmisleno "kampovati" za premijeru bilo kog filma Wacko (mislim, ako imaš kartu gledaćeš, ako nemaš nećeš...ako hoćeš da vidiš zvedze dođi u vreme kad i oni, tj malo ranije i to je to), sa neke strane mi je lepo- kao i kamp za Exit.
Mene ta vrsta kampovanja (zbog koncerata, festivala, nekih bitnih datuma/praznika) uvek asocira na slobodu, mladost, druženja i to je lepa strana svega.

Ružna je naravno to što u takvim kampovima/kampovanjima sve češće se pojavljuju neželjene posledica droge i/ili agresije, ali ko zna, možda više pozitivnih iskustava doprinese poboljšanju situacijeSmile
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:24
Samo se ti nadaj bojana... LOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:25
ajmo mi kampovati pred cinestarom u zagrebu ,na premijeri twilightaLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:27
Ajde... I imat ćemo majice s likovima iz twillighta i vikat, Bella!!! Bella!!! Uzmi me!!! Vodi me u Amer'ku!!!! LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:49
Decija masta, moze svasta

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 14:38
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Ajde... I imat ćemo majice s likovima iz twillighta i vikat, Bella!!! Bella!!! Uzmi me!!! Vodi me u Amer'ku!!!! LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

kakav si ti lik  Rolling On the Floor Laughing  LOL

Što se mene tiče, bojana je u pravu. Ljudi su došli da se druže, da se zaje**vaju, da razmene po koju pametnu, da se sexaju, da se drogiraju.....

Ažurirao AcaNDr - 24.Lipanj/Jun.2010 u 15:14
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 14:56
Originalno postovano od strane outside outside piše:

ali kad procitam da idu i 25-godisnjakinja,35-godisnjakinja,nemam druge osim peglapegla i jos su prvi nastavak gledali  15 putapegla o kojeg idiotizma ima.....wallbashAcaNholivud

eto moje misljenje, neso je kriv,nisam uopce htio komentirati..LOL

gringringrin

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 15:17
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Što se mene tiče, bojana je u pravu. Ljudi su došli da se druže, da se zaje**vaju, da razmene po koju pametnu, da se sexaju, da se drogiraju.....

Ovaj, nisam ja baš tako rekla LOLLOLLOL Ovo je klasičan primer izvrtanja smisla rečenog LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 15:23
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Ovaj, nisam ja baš tako rekla LOLLOLLOL Ovo je klasičan primer izvrtanja smisla rečenog LOLLOLLOL

ma, to si ti mislila, sad šta si napisala, manje je bitno LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 16:54
Koje budale,a film mi je toliko nebitan...
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 17:01
Paa, njima je mozda bitan i odlican, ali kampovanje za film
a i ona slika koju senti postavio
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 21:22
neverovatno, za 2 filma kojih uopste nisam gledao niti cu da ih gledam ima preko 50 tema. Samo od toliko pisanje oko njih ne bih pogledao ta 2 filma pa da mi placajuThumbs Down CSI outside otkrij nam koji su to, ajde pokazi vestineLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 21:35
Ice, ću da te bijem... Zar i ti čekaš 10000 postova da častiš??!! Svi nešto štede... 7000 prešišao i pravi se lud! deki2LOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 21:55
tko zove CSI VANJSKOGA...LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.