Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Fanovi "Sumraka" premijeru čekaju u šatorima!

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=34496
Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 13:53
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Fanovi "Sumraka" premijeru čekaju u šatorima!
Objavio: AcaNDr
Tema: Fanovi "Sumraka" premijeru čekaju u šatorima!
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 07:12
24.06.2010.
"SUMRAK" LUDILO U LA - FANOVI POD ŠATORIMA ČEKAJU PREMIJERU

Pravi mali grad od šatora se pojavio pred Nokia bioskopom u centru Los Anđelesa. Tu se okupilo na stotinu fanova "Sumrak" sage koji sa ogromnim nestrpljenjem iščekuju premijeru "Pomračenja", trećeg dela ovog tinejdžersko-vampirskog serijala spisateljice Stefani Mejer, koja će biti u četvrtak. Sam film u bioskope širom sveta stiže 30. juna.

Fanovi su šatore počeli da postavljaju još u nedelju uveče, pa je bioskop morao da objavi "listu pravila za kampovanje", a jedno od njih je da moraju da se nose identifikacione narukvice sve do kraja premijere. Na crvenom tepihu oni će videti Kristen Stjuart (Bela), Roberta Patinsona (Edvard) i Tejlora Lautnera (Džejkob) koji su glavni junaci filma.

Jen Jamato, filmski kritičar sa Movies.com i ekspert za "Sumrak" serijal, kaže da je ovakva "fanovska groznica" uporediva sa emocijama koje su izazvali Bitlsi 60-tih godina. S obzirom da ispred bioskopa kampuje 36-godišnja Jolanda Rodrigez, nezaposlena grafička dizajnerka, koja je došla iz San Franciska, ali i Melisa Rivet (25) koja je prvi film gledala 15 puta, to jeste potvrda da "Sumrak" nije samo popularan među tinejdžerima.

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Odgovori:
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 10:28
KRETENČINE!!!!
Pa ni za Inception ne bih čekao pred kinom, a ne mogu ga dočekati!!!
KRETENČINE!!!!
AcaNholivudAcaNholivud

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Objavio: outside
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 10:44
iz dobronamjernih razloga odbijam komentiratiLOL

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 10:57
Pa sad si komentirao... Pa smiješ ti reći šta misliš o ovim kretenima koji kao budale čekaju jebeni film... (ne sad zato što je Twillight, i da čekaju za Ivicu i Maricu bili bi kretenčine) LOL

-------------

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:12
a ne zelim zasrati temuLOL

ali ajde nagovorio si meLOL

ti si kriv,nek se znaLOL

a sad OT: ja ne mogu vjerovati da postoje ovakve budale,koje cekaju u satorima da bi gledali 2 sata dosade od filma,ali svejedno da je i neki drugi film opet je ovo nevjerojatna glupost...iskreno blago njima kad mogu tako,sigurno su roditelji bogati pa svojim klincima sve omogucuju,razmazena derista,uf...DeadDeadali kad procitam da idu i 25-godisnjakinja,35-godisnjakinja,nemam druge osim peglapegla i jos su prvi nastavak gledali  15 putapegla o kojeg idiotizma ima.....wallbashAcaNholivud

eto moje misljenje, neso je kriv,nisam uopce htio komentirati..LOL

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:13
TOOOOOOOOOOOOOO!!!!

LOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Objavio: bojanadj
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:23
Na stranu što mi je besmisleno "kampovati" za premijeru bilo kog filma Wacko (mislim, ako imaš kartu gledaćeš, ako nemaš nećeš...ako hoćeš da vidiš zvedze dođi u vreme kad i oni, tj malo ranije i to je to), sa neke strane mi je lepo- kao i kamp za Exit.
Mene ta vrsta kampovanja (zbog koncerata, festivala, nekih bitnih datuma/praznika) uvek asocira na slobodu, mladost, druženja i to je lepa strana svega.

Ružna je naravno to što u takvim kampovima/kampovanjima sve češće se pojavljuju neželjene posledica droge i/ili agresije, ali ko zna, možda više pozitivnih iskustava doprinese poboljšanju situacijeSmile

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:24
Samo se ti nadaj bojana... LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:25
ajmo mi kampovati pred cinestarom u zagrebu ,na premijeri twilightaLOL

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:27
Ajde... I imat ćemo majice s likovima iz twillighta i vikat, Bella!!! Bella!!! Uzmi me!!! Vodi me u Amer'ku!!!! LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Objavio: Kampfar
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:49
Decija masta, moze svasta

-------------
https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 14:38
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Ajde... I imat ćemo majice s likovima iz twillighta i vikat, Bella!!! Bella!!! Uzmi me!!! Vodi me u Amer'ku!!!! LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

kakav si ti lik  Rolling On the Floor Laughing  LOL

Što se mene tiče, bojana je u pravu. Ljudi su došli da se druže, da se zaje**vaju, da razmene po koju pametnu, da se sexaju, da se drogiraju.....

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: Sentinel
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 14:56
Originalno postovano od strane outside outside piše:

ali kad procitam da idu i 25-godisnjakinja,35-godisnjakinja,nemam druge osim peglapegla i jos su prvi nastavak gledali  15 putapegla o kojeg idiotizma ima.....wallbashAcaNholivud

eto moje misljenje, neso je kriv,nisam uopce htio komentirati..LOL

gringringrin

-------------
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 15:17
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Što se mene tiče, bojana je u pravu. Ljudi su došli da se druže, da se zaje**vaju, da razmene po koju pametnu, da se sexaju, da se drogiraju.....

Ovaj, nisam ja baš tako rekla LOLLOLLOL Ovo je klasičan primer izvrtanja smisla rečenog LOLLOLLOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 15:23
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Ovaj, nisam ja baš tako rekla LOLLOLLOL Ovo je klasičan primer izvrtanja smisla rečenog LOLLOLLOL

ma, to si ti mislila, sad šta si napisala, manje je bitno LOL

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: cenobit
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 16:54
Koje budale,a film mi je toliko nebitan...

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 17:01
Paa, njima je mozda bitan i odlican, ali kampovanje za film
a i ona slika koju senti postavio

Objavio: icemaher
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 21:22
neverovatno, za 2 filma kojih uopste nisam gledao niti cu da ih gledam ima preko 50 tema. Samo od toliko pisanje oko njih ne bih pogledao ta 2 filma pa da mi placajuThumbs Down CSI outside otkrij nam koji su to, ajde pokazi vestineLOL

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 21:35
Ice, ću da te bijem... Zar i ti čekaš 10000 postova da častiš??!! Svi nešto štede... 7000 prešišao i pravi se lud! deki2LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 21:55
tko zove CSI VANJSKOGA...LOL

Objavio: Mandarinan
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 23:41

ekspert za "Sumrak" serijal

Sta dodjavola radi EKSPERT za bilo koji film?!!/?!? 

Kako se postaje to?Confused

-------------
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 23:47
prospeš tri šuplje i sedam praznih, pomešaš sa rečima kojima ni sam ne znaš značenje i eto- postaješ ekspert LOL

-------------

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 23:52
Pa...pa Nesa je znaci ekspert nad ekspertima po toj recepturi!LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 23:53
Šta si mislio da neću vidjeti??? LOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 23:56
Opet vi brljate po temi o Twiligtu...pa koliko još treba da ih otvorimo da se vi umorite i odustanete LOL

-------------

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2010 u 23:59

Opet vi brljate po temi o Twiligtu...pa koliko još treba da ih otvorimo da se vi umorite i odustanete LOL

stvarno su nevjerojatni...treba njima jedan ban da se nauce da ne smiju svugdje spamati...Cool

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:00
@Nesu - Znao sam ja da hoces. Ti si nase Oko Sauronovo koje sve vidi i sve cuje!

@Bojana - Ovo je prva tema koju sam ja zaspomavao! Mislim o Twilightu

@Twilight - Mislim da te treba spaliti rulja. Za nauk buducim ostvarenjima

LOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:04
Bojana, pa ti si me podučavala... Bio sam tvoj mali padowan i sad mi govoriš da prestanem... Nisam valjda pretjerao??? LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:05

Bojana, pa ti si me podučavala... Bio sam tvoj mali padowan i sad mi govoriš da prestanem... Nisam valjda pretjerao??? LOLLOLLOL

Ma nisi....naćiće se već neki vuk da obriše sve ovo LOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:07
I onda dode On...Acan.dr.....i pobrisa nebitno.....LOL

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:10
I otvori novu sa nadom da je nećete zaspamovati....

Ja bih na njegovom mestu odustala...ili vas za primer suspendovala na određeno migi

LOL

-------------

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:12

Ma nisi....naćiće se već neki vuk da obriše sve ovo LOLLOLLOLLOL

Ko se boji vuka jos...vuka jos...tri za gros...vuka se ne bojim ja....trallalalala

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:12

ili vas za primer suspendovala na određeno migi

LOL

onda cemo mi i tebe povuci za sobom....pa cemo govoriti ostalima papabajbaj

LOL

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:16
Mene zivog necete uhvatiti! LOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:20
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Mene zivog necete uhvatiti! LOL

you talking to me,you talking to CSI VANJSKI "titlovi.com" LOL

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:22

Ko se boji vuka jos...vuka jos...tri za gros...vuka se ne bojim ja....trallalalala

ja se bojim naših vukova...mislim, lepi su, dobri su...ali kad se naljute ne bih im na putu stajala aaa

Originalno postovano od strane outside outside piše:

onda cemo mi i tebe povuci za sobom....

znam ja da bi ti to voleo, ali ja se uzdam da će me spasiti ljubav bar par vukova  LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:24
Say hello to my little friend! Ra-ta-ta-ta-tata!LOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:31

znam ja da bi ti to voleo, ali ja se uzdam da će me spasiti ljubav bar par vukova  LOLLOLLOL

naravno da bi volio,bez tebe ne idem nigdjeLOL

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:42
Boze spoljni kako ti umes da ubijes temuLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:46
ko, ja???????.....po cemu si to zakljuciLOL

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:46
Who mess with the wolvesLOL
Nema spasa od vas ljudi, dzaba vukovi, dzaba mecke, lavoviLOL
Nastavite on topic nowLOL

-------------

Objavio: Nameless One
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:47
Nego, da mi napravimo jedan Twilight theme party u kavančetu LOL Mislim, kad ovi mogu kampovati ispred kina, što mi ne bi mogli napraviti jedan party? Evo recimo ja ću se obući u Van Helsinga i ponijet ću svoje glogove kolce da nataknemo koje vampirče LOL

-------------
What can change the nature of a man?

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:51
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Nego, da mi napravimo jedan Twilight theme party u kavančetu LOL Mislim, kad ovi mogu kampovati ispred kina, što mi ne bi mogli napraviti jedan party? Evo recimo ja ću se obući u Van Helsinga i ponijet ću svoje glogove kolce da nataknemo koje vampirče LOL

Uh, kolega...sad si me stavio u nezgodan položaj...sviđa mi se Van Helsing, sviđaju mi se vampiri...nego, pre nego dođeš u kavanče sa namerama Van Helsinga, prvo da mi kažeš kakav je njegov stav prema vešticama...čisto informativno pitam LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:58
Ja hocu! Oduvek sam zeleo da se maskiram u dazdevnjaka! Mogu li? MOGU LI???LOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 00:59

Uh, kolega...sad si me stavio u nezgodan položaj...sviđa mi se Van Helsing, sviđaju mi se vampiri...nego, pre nego dođeš u kavanče sa namerama Van Helsinga, prvo da mi kažeš kakav je njegov stav prema vešticama...čisto informativno pitam LOLLOLLOL

Kolegice, ne boj se Wink Van Helsing se bori samo protiv ovih krvopija koje se furaju na James Deana i ne znaju kako da se izbore sa slavom i ne voli tinejdžerice koje nikako da se odluče ili će da piške ili da kake LOL

Ja sam jednom planirao da dođem na jedan tematski dernek maskiran u rahat lokum. Znaš ono, go sa čačkalicom u guzi, ali mi nisu dali. Kažu, prvo na depilaciju guze, pa onda na dernek LOL

-------------

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 01:02

Kolegice, ne boj se Wink Van Helsing se bori samo protiv ovih krvopija koje se furaju na James Deana i ne znaju kako da se izbore sa slavom i ne voli tinejdžerice koje nikako da se odluče ili će da piške ili da kake LOL

Dobro, onda mu reci da slobodno dođe u kaVanče...doduše, mene večeras neće biti (moram da odnesem neko zlato na sigurno LOL) ali sutra sam tamo, pa da on i ja popijemo po koju LOL

-------------

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 01:04

Dobro, onda mu reci da slobodno dođe u kaVanče...doduše, mene večeras neće biti (moram da odnesem neko zlato na sigurno LOL) ali sutra sam tamo, pa da on i ja popijemo po koju LOL

Nažalost, Van Helsing sutra mora da radi (preko dana ima normalan posao, a kada padne mrak postane borac protiv krvopija i neodlučnih tinejdžerki) kako bi zaradio koji dinar, ali mislim da će, ako ništa, naletiti prije nego krene na svoj noćni posao. Barem da srknete kaficu LOL

-------------

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 01:08

Ja sam jednom planirao da dođem na jedan tematski dernek maskiran u rahat lokum. Znaš ono, go sa čačkalicom u guzi, ali mi nisu dali. Kažu, prvo na depilaciju guze, pa onda na dernek LOL

...Da li su svi na taj maskenbal dosli ovako obuceni?

LOLLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 01:20

...Da li su svi na taj maskenbal dosli ovako obuceni?

LOLLOLLOLLOL

Vidiš, miša mu. Fakat jesu LOL A pjesme koje smo puštali to veče su bile

-------------

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 01:25

Cesto ides na takve zurke?LOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 01:28
Šta učinismo od teme o twillightu!?!??!?! bup

I ova će izgleda bit obrisana... LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 01:30

Cesto ides na takve zurke?LOL

Vidim ja i ti si upoznat s tom muzikom LOL Inače, sada slabo idem na te žurke. Nisu sfinkteri što su nekad bili ROFL

-------------

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2010 u 01:36
Molim moderatore da stave 18+ pored ove teme. U stvari, neka stave to pored Bezimenovog imenaLOLLOL

Molim Nebojsu da prestane da se zanesvescujeLOL

Molim Bezimenog da prestane da prica o sfinkterimaLOLLOL

-------------
― George Carlin

Objavio: iromafia111
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2010 u 22:18

Tko je vaša najdraža 'vampirica'?

(Bože, što ja radim u ovoj temi?) LOL

LOS ANGELES - Ljubitelji(ce) trilogije Sumrak ponovo su došli na svoje. U četvrtak je u kinu Nokia Theatre u Los Angelesu premijerno prikazan trećui dio sage Sumrak - Pomrčina.

Brojni su se obožavatelji okupili ne bi li pozdravili svoje zvijezde, a muški dio glumačke postave ostao je, s pravom, zasjenjen ljepoticama koje su se prošetale crvenim tepihom.

Iako nisu sve 'vampirske krvi' svakoj od njih bi dopustili da nam 'piju krv'.

No, pitanje je za koju se opredijeliti - Ashley Greene, Kristen Stewart, Nikki Reed, Anna Kendrick, Julia Jones ili Christian Serratos? Sigurno je jedino, koju god izabrali nećete pogriješiti.

jutarnji.hr

-------------

Objavio: nikzilic
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2010 u 23:04
Iro, a jesi ga izvuko onako polako i na pravi način.

Ja ne želim komentirati ženske jel bi ispalo da igram za drugi tim, hmmm, možda i za mene ne bi bilo tako čudno ( pošto sam odvaljena po prirodi ), ni jedna nema peticu LOL, zuba ( naravno )

Objavio: xyd
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2010 u 02:52
meni se ni jedna ne svidja, ima li neka lepa vampirica?

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd

Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2010 u 06:40
Originalno postovano od strane xyd xyd piše:

meni je Kristen Stewart lepa, ali o ukusima........

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2010 u 12:27
Sumrak-Pomrčina???

-------------
― George Carlin

Objavio: xyd
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2010 u 14:43

ne znam zasto ali mene mnogo podseca na silvester stalona

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd

Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2010 u 16:11

ne znam zasto ali mene mnogo podseca na silvester stalona

LOLLOLLOLLOL
+1 ni meni se ni jedna ne dopadaConfused

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk