Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Heat (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Heat (2013)

The Heat

The Heat (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Specijalne agentice

Godina:

2013

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija

Trajanje:

117 min

Režija:

Paul Feig

Scenarij:

Katie Dippold

Glavne uloge:

Sandra Bullock
  >  Ashburn
Michael Rapaport
  >  Jason Mullins
Tom Wilson
  >  Captain Woods
Jane Curtin
  >  Mrs. Mullins
Marlon Wayans
  >  Levy
Demián Bichir
  >  Hale
John Ross Bowie
  >  NY Agent
Taran Killam
  >  Adam
Melissa McCarthy
  >  Mullins
Michael McDonald
  >  Julian
Peter Weireter
  >  SWAT Team Leader
Dan Bakkedahl
  >  Craig
William Xifaras
  >  Tough Guy #1
Spoken Reasons
  >  Rojas
Cary 'Big Shug' Guy
  >  Tough Guy #2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Heat (2013)
    Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 22:37

The Heat (2013)

Žanr:
komedija

Režija: Paul Feig

Uloge: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Taran Killam, Kaitlin Olson, Michael Rapaport

Jezik: engleski

Premijera: 28. jun 2013. godine

Radnja:
Sandra Bulok tumači uštogljenu detektivku FBI-ja, koja dobija zadatak da prati i uhapsi opasnog ruskog mafijaša. U tome joj, na njenu žalost, pomaže luckasta i nekonvencionalna koleginica iz Bostona.

Izvor: http://www.prolog.rs

IMDB

Ažurirao CSInvestigator - 18.Veljaca/Feb.2014 u 14:56
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 22:38
LOL Sviđa mi se ova kombinacija filmova Miss Congeniality (2000) i Bridesmaids (2011) LOL

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2013 u 22:24
Evo trejler sa titlovima:

Ekstraaaaaaaa... Ili, što bi Neša rekao, najs... LOL
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2013 u 23:59
Prevod sam najavila ja LOL Kad izađe neka verzija u kojoj se može čuti nešto više od pukog mumlanja ili makar transkript, biće prevod Smile
Na vrh
THEPhantomBRE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj THEPhantomBRE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2013 u 20:52
pozzdrav :)

ima jedna dobra verzija

The Heat 2013 TS x264-THC.mp4

mogu i link da ti ostavim?
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2013 u 22:49
Proverila sam ja sve verzije koje su izašle, ali pojedine delove ne čujem dobro, a nema engleskog titla... Tako da bi mi prevod bio nepotpun, a u pitanju su i neke verzije čiji fps je haos, što znači da bi kad izađe neka pristojna verzija trebalo da je štelujem dosta dugo, tj. nanovo da radim tajminge... A i zaista ne znam kako neko može da gleda onaj užas od snimka, pokvari uživanje totalno... Jednostavno zamislite da film tek treba da bude prikazan u bioskopima ili zapravo i idite u bioskop ako je toliko hitno da se film odgleda...

P.S. Što se linkova tiče, t. 18. Pravila ponašanja na forumu.
Na vrh
Peki&Maki.Co View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Peki&Maki.Co Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2013 u 18:36
izašla je mnogo dobra verzija pre oko sat vremena vredi skinutiClap
The Heat 2013 SDTV x264 AC3-KiSSMYACE
KaD Ja tAmO oNo mEĐuTiM
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2013 u 22:36
Ovde je zvuk dobar... Biće za The Heat 2013 V2 SDTV XviD Mp3-KingStoner.
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2013 u 21:44
Prevod postavljen. Malo se odužilo, ali izlickan je LOL

Napomena: Rađen je za verziju V2 SDTV XviD Mp3-KingStoner. Obratite pažnju na V2! Inače, snimak je otprilike kao dvdrip, sa nekim sitnim natpisom u gornjem levom uglu.

Što se filma tiče, odličan je, baš sam se ismejala LOL Radnja i nije neka, predvidljiv je, šablonski, ali ga zapravo održavaju smešne i zabavne scene. Kao niz skečeva otprilike LOL

Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2013 u 09:41
Hvala Ti za prevod i info, samo još da potražim V2. Žena će da bude oduševljena, Jer se uželela nečeg novog sa Sandrom Bulokom (tako je zovemo, hehe). 
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2013 u 15:23
Nema na čemu Smile Kažu članovi da pasuje i za verziju bez V2 Wink
Na vrh
dusac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dusac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2013 u 16:58
Nisam nimalo oduševljena filmom, nekako mi je sve bilo usiljeno. A ona debela je bila baš iritantna mada ni Sandra Bulok nije bila ništa bolja. Jedva sam čekala kraj filma. Moram da priznam da sam mnogo više očekivala i da sam totalno razočarana.
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2013 u 19:08
Za razliku od tebe i moje žene, ja nisam očekivao ništa, tako da sam se par puta nasmejao, više zbog prevoda, nego zbog originala ili gega. A o prevodu, više u komentarima istog.
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2013 u 22:39
Fenomenalan film.

Melisa me je posebno oduševila.

Ono što sam očekivao od filma to sam i dobio  Smile 

CSI, bravo za prevod Thumbs Up

Na vrh
jack_r View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack_r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2013 u 23:25
pozdrav ljudi! odgledao sam film i prvo da kazem da se dugo nisam tako dobro nasmijao. Ali me ne dovodi to ovdje, nego me zanima jedna pjesma.

oko 82:00 , kada policija sprema zasjedu za brod koji dolazi, dolazi S.S. Tanked ali je pun putnika i svira neka pjesma.
Pa me zanima, da li itko zna koja je to pjesma? Tako mi je poznata a ne mogu je identificirati. Puno biste mi pomogli.

Hvala unaprijed!

Ažurirao jack_r - 26.Kolovoz/Aug.2013 u 23:51
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2013 u 23:29
Pogledaj na ovom linku kompletan soundtrack koji su koristili u filmu - OVDE Wink

Mislim da je to ova pesma:

Ažurirao CSInvestigator - 26.Kolovoz/Aug.2013 u 23:47
Na vrh
jack_r View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack_r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2013 u 23:52
wow, to je bilo brzo. Je, to je to, hvala puno na odgovoru a posebno na brzini! kolega CSInvestigator, najbolji si!
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2013 u 23:54
Nema na čemu, i drugi put Wink Znači ne primećuje se feminizam u mom prevodu? LOL
Na vrh
Aleks@ View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aleks@ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2013 u 00:27
Pa šta ćeš kad tvoj nick podseća ljude na Grisoma ili žutog Horatia. LOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.