| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Great Expectations (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Great Expectations (2012)Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2013 u 20:28 |
||
Great Expectations (2012)![]() Žanr: drama Režija: Mike Newell Jezik: engleski Uloge: Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes , Jeremy Irvine, Holliday Grainger... Premijera: 30. novembar 2012. godine Ekranizacija romana "Velika očekivanja" Čarla Dikensa. Režiser Majk Njuvel (Hari Poter i vatreni pehar) za adaptaciju romana Čarlsa Dikinsa angažovao je probranu glumačku ekipu u kojoj su bili i Helena Bonam Karter, Rejf Fajns i Robi Koltrejn. Rola glavnog junaka, siročeta Pipa, koje postaje gospodin zahvaljujući nepoznatom dobročinitelju, poverena je 22-godišnjem britanskom glumcu Džeremiju Arvinu. Lepu, ali okrutnu Estelu tumači Holidej Grejndžer, poznata po ulozi Lukrecije Bordžije u seriji o kontroverznoj porodici. Helena Bonam Karter (46) tumači ulogu čuvene gospođice Havišam, koja nakon što je ostavljene pred oltarom, decenije kasnije provodi u svojoj vili, i dalje u venčanici koja je već istrulila. Helena Bonam Karter se dobro snašla u ulozi „starice slomljenog srca" gospođice Havišam i iako su joj pojedinci zamerali da nema dovoljno godina, šminka i perika su pomogle oživljavanje tog lika. Život odbeglom robijašu dobrog srca kojem je Pip pomogao na velikom platnu je udahnuo Rejf Fajns i to više nego uverljivo. Izvor: http://www.rts.rs IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1836808/ Ažurirao CSInvestigator - 04.Veljaca/Feb.2013 u 20:30 |
|||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|||
![]() |
|||
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2013 u 20:37 |
||
|
Ček, ček, ček ...
CSI, da li je ovo rimejk ovog filma sa Gvinet Paltrou i Itanom Houkom ? edit: vidim po trejleru da nije Potpuno je drugačije snimljen. Gledaću ga.
Ažurirao insideman - 04.Veljaca/Feb.2013 u 20:40 |
|||
![]() |
|||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2013 u 20:42 |
||
Oba su rimejk filma velikog britanskog rezisera Davida Leana Great Expectations (1946) ![]() |
|||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2013 u 20:48 |
||
|
Ako ćemo pravo, sve su to ekranizacije Dikensovog romana
|
|||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||
![]() |
|||
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2013 u 20:51 |
||
Pa da. Nisam znao za ovaj iz 1946 godine. A ovaj novi biće sličan njemu.
|
|||
![]() |
|||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2013 u 20:57 |
||
Nažalost... Moram reći da je Boja u pravu. ![]() |
|||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2013 u 21:06 |
||
Mi smo malo pre proveravali na Imdb. Tamo ima registrovanih 10 ekranizacija, što serija, što filmova. |
|||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||
![]() |
|||
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2013 u 21:39 |
||
|
Kakva je ova serija iz 2011 ? Vidim da za nju postoji prevod.
|
|||
![]() |
|||
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2013 u 21:41 |
||
Kako je krenulo sa ovim ekranizacijama klasičnih romana uskoro bi mogli dobiti nove Orkanske visova i Damu sa Kamelijama, David Coperfielda, novoga Twista ili opet knjige Jane Austin, Nicholas Nickerby ... Šalim se naravno. Ja se veselim i ovim Velikim očekivanjima i Velikom Gatsbiju ![]() ![]() . Obećavaju...![]() Ažurirao A2D2 - 04.Veljaca/Feb.2013 u 21:42 |
|||
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2013 u 21:47 |
||
|
Najs...
|
|||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|||
![]() |
|||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2013 u 22:09 |
||
|
Prevod je najavio nebojsa66 ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2013 u 09:17 |
||
|
Skroz slabo. Nekako mi osakaćena priča, a ništa novo/svoje nisu pokazali. Jedino što je slatka odrasla Estela.
|
|||
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|||
![]() |
|||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 01:07 |
||
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |