Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anna Karenina (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Anna Karenina (2012)

Anna Karenina

Anna Karenina (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ana Karenjina

Godina:

2012

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

129 min

Režija:

Joe Wright

Scenarij:

Tom Stoppard
, Lev Tolstoy

Glavne uloge:

Jude Law
  >  Karenin
Keira Knightley
  >  Anna Karenina
Kelly Macdonald
  >  Dolly
Matthew Macfadyen
  >  Oblonsky
Eric MacLennan
  >  Matvey
Luke Newberry
  >  Vasily Lukich
Aaron Taylor-Johnson
  >  Vronsky
Carl Grose
  >  Korney
Bryan Hands
  >  Mikhail Slyudin
Guro Nagelhus Schia
  >  Annushka
Aruhan Galieva
  >  Aruhan
Oskar McNamara
  >  Serhoza
Octavia Morrissey
  >  Tanya Oblonsky
Theo Morrissey
  >  Grisha Oblonsky
Cecily Morrissey
  >  Lili Oblonsky
Freya Galpin
  >  Masha Oblonsky
Beatrice Morrissey
  >  Vasya Oblonsky
Marine Battier
  >  Mlle. Roland

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Anna Karenina (2012)
    Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2012 u 23:48

Drama
SAD, 2012
Reditelj: Džon Rajt
Uloge: Kiri Najtli, Džud Lou, Aron Džonson, Keli Makdonald, Matju Makfejden

Ovo je drama koja će imati premijeru u Americi 9. novembra 2012. godine, reditelja Džoa Vrajta. Tom Stopard je uradio scenario na osnovu romana Lava Tolstoja.

Opis:

Ana Karenjina je mlada i elegantna supruga Alekseja Karenjina, bogatog carskog činovnika koji je od nje stariji dvadeset godina. Nesrećna je u braku. Jedinu utehu nalazi u odgajanju sina Serjože. Za vreme jednog bala u Moskvi, ona upoznaje zgodnog grofa Vronskog. Vronski se zaljubljuje u Anu, dolazi u Sankt Peterburg zbog nje i počinje da je opseda. Uskoro, Ana mu se predaje i postaje njegova ljubavnica. U početku, njih dvoje su srećni, ali njihova ljubav nailazi na iskušenje kada Ana prvo zatrudni sa Vronskim, a zatim izgubi bebu.  Karenjin je dirnut njenim bolom i oprašta joj prevaru. Međutim, Ana je ostaje duboko nesrećna i na zgražanje okoline, ona otvoreno napušta supruga i počinje da živi sa Vronskim… Od tog trenutka, njen život kreće da se raspada sve do tragičnog kraja… 

Izvor: Prolog.rs i B92

Ažurirao Gor@n88 - 22.Lipanj/Jun.2012 u 21:02
Na vrh
Nenad1982 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nenad1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2013 u 11:37
Hoce li neko uraditi prevod za ovaj film?
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2013 u 12:03
Originalno postovano od strane Nenad1982 Nenad1982 piše:

Hoce li neko uraditi prevod za ovaj film?

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2013 u 12:38
Mislim da imamo smajli godine. Tačnije, može odmah i nominacija za smajli decenije LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Nenad1982 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nenad1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2013 u 10:04
Nisam mislio nista lose .Mozda je malo zvucalo bezosecajno ali nisam tako mislio.Nisam se dobro izrazio.Zahvalan sam svima koji rade prevode i super ste ljudi,prevodi su fantasticni.Jos jednom se izvinjavam sto sam postavio onako pitanje.Izvinite....
Na vrh
Nenad1982 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nenad1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2013 u 10:10
I samo da te pohvalim Bojana,prevodi su ti odlicni.Par puta sam skidao tvoje prevode i veoma sam zadovoljan.Pozdrav za sugradjanku
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2013 u 23:06
Hvala, sugrađanine.Embarrassed

Što se prevoda tiče, par prevodilaca je želelo da prevede, ali ne postoji engleski podložak, a u filmu se koristi britanski "uvijeni", da ne kažem vlastelinski govor, koji je jako, jako, jako teško prevesti bez neke tekstualne smernice. Moraćete se svi strpiti dok ne izađe engleski titl, a onda će se pojaviti i na nekom od naših jezika Smile
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2013 u 01:13
Ja sam pronašla engleski prevod na subscene.com, samo ne znam kakvog je kvaliteta.
Carpe diem :)
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2013 u 01:20
To je za verziju iz 1997. godine. Engleskog titla za ovu ekranizaciju (zasad) nema nigdje.
Na vrh
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2013 u 02:00
Evo pronašla sam ovaj torrent: Anna.Karenina.2012.DVDRip.XviD.3LTON(FR-ENG-SUB)

Skinula sam ga i sadrži engleski prevod, samo što mora da se unese šifra da bi se film otvorio. 
Na vrh
Butch Coolidge View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Butch Coolidge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2013 u 10:34
Originalno postovano od strane gacci gacci piše:

Skinula sam ga i sadrži engleski prevod, samo što mora da se unese šifra da bi se film otvorio. 

kad torrent sadrži rar file zaštićen šifrom, to odma znaš da je FAKE...
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2013 u 11:35
... i da je u raru Inception. LOL
Na vrh
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2013 u 12:43
Originalno postovano od strane Butch Coolidge Butch Coolidge piše:

Originalno postovano od strane gacci gacci piše:

kad torrent sadrži rar file zaštićen šifrom, to odma znaš da je FAKE...

Nisam znala za to...A ja se još mučim da otvorim. Odmah ga brišem Angry
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2013 u 19:12

Prevod je najavila merida Clap

(kad izadje eng. transkript)

Na vrh
zekoslavmrkvica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zekoslavmrkvica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2013 u 09:06
Evo linka na engleski podnaslov, osobno sam ga otvorio i sve OK.

http://www.subtitleseeker.com/Download-movie-2694031/Anna+Karenina+2012+DVDSCR+XviD-NYDIC
Na vrh
merida View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2013 u 11:21
Originalno postovano od strane zekoslavmrkvica zekoslavmrkvica piše:

Evo linka na engleski podnaslov, osobno sam ga otvorio i sve OK.

http://www.subtitleseeker.com/Download-movie-2694031/Anna+Karenina+2012+DVDSCR+XviD-NYDIC

To nije titl za dati film. 
Na vrh
Nenad1982 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nenad1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2013 u 15:25
Hvala ti Bojana na objasnjenju...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 18:25

Merida hvala za prevod ruza

Titl mozete preuzeti ovdje: Anna Karenina

Hvala i clanu
Yellaosu za hrvatski prevod Smile

Titl mozete preuzeti ovdje: Anna Karenina 

Ažurirao bubba ho-tep - 16.Sijecanj/Jan.2013 u 19:07
Na vrh
Nenad1982 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nenad1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2013 u 18:52
Izvini Kneginja ali ove preovode sto si dala su od nekih sasvim drugih filmova.....Pricamo o Ani Karenjini
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2013 u 19:06
linkovi ispravljeni

Ažurirao bubba ho-tep - 16.Sijecanj/Jan.2013 u 19:07
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.