Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Legit (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Legit (2013)

Legit

Legit (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2013

Žanr:

komedija

Trajanje:

30 min

Autor:

Peter O'Fallon
, Jim Jefferies

Glavne uloge:

DJ Qualls
  >  Billy Nugent
Jim Jefferies
  >  Jim Jefferies
Dan Bakkedahl
  >  Steve Nugent
Sonya Eddy
  >  Ramona
Nick Daley
  >  Rodney
John Ratzenberger
  >  Walter
Mindy Sterling
  >  Janice Nugent
Andrea Bendewald
  >  Georgia
Ginger Gonzaga
  >  Peggy
Richard Ruccolo
  >  Mike Mert
Mindy Sterling
  >  Janice
Jill Latiano
  >  Katie Knox
Kai Lennox
  >  Todd
Brad Williams
  >  Himself
Cesar Garcia
  >  Sin Nombre

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Legit (2013)
    Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2012 u 00:29

Opis:
Serija prati Džima Džefersona, veoma nepristojnog i neumesnog stand-up komičara koji pokušava da uspe u L.A.-u i da ozakoni svoju karijeru. 
Ali kud god krene i šta god da pokuša shvatiće da to baš i nije tako lako.

Naručeno je 13 epizoda. Glume Jim Jefferies i DJ Qualls.

Premijera: 17. 1. 2013.
Žanr: komedija

Na vrh
SilvioS View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SilvioS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2013 u 21:23
Zasada su emitirane dvije od 13 epizoda, od kojih sam prvu preveo i uploadao.

Australski stand-up komičar Jim Jefferies glumi istoimeni lik u duhovitoj, "politički nekorektnoj" i prilično vulgarnoj komediji, koju zato ne bih preporučio za mlađe od 15 godina. Začudo, neke psovke su prekrili s *bleep*, a neke nisu, pa sam se toga i ja držao u prijevodu. Mislim, ja bih očekivao da cenzoriraju ili sve ili ništa. ali to je valjda neka interna šala autora.

Naslov sam preveo kao "Ugledan". Jim je u biti neprilagoðen i dobar naslov bi bio "Prilagoðen". Ali to se ne uklapa u rečenične sklopove pilota, gdje se malo poigravaju tom riječju.
Recimo, mama mu smatra da nije "legit", jer ga nema na televiziji u rodnoj Australiji.
A na drugom mjestu ga Steve pita: Onda, postat ćeš "legit"? Pa razvezu o ženidbi i djeci.
Osim toga, oni sami su vjerojatno bježali od takvog naslova zbog raznih Misfits serija. Tako i ja.

Na kraju sam odabrao "ugledan" koji mi se najviše uklapa, a odbacio druge kandidate:
uvažen / prilagoðen / uobičajen / propisan / valjan / značajan / istaknut / viðen / cijenjen / renomiran / odobravan / prihvaćen / čestit
kao i (pre)banalne
zakonit / legitiman / normalan / poštovan
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2013 u 15:31
Serija je dobila drugu sezonu.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2014 u 00:12

SilvioS je najavio prevode 1 i 2 sezone Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.