Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Championship Manager
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Championship Manager

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BasMar View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Championship Manager
    Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2004 u 22:30
Igra ga li ko i kak ga igrate
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2004 u 22:39

Originalno postovano od strane BasMar BasMar piše:

Igra ga li ko i kak ga igrate

Ja kad imam vremena! Baš sam juèe nabavio 2003/2004 i nisam stigao igrati ali sam instalirao i pogledao, uglavnom isti je kao i CM4 samo dodani novi igraèi, inaèe igram sa Real Madridom a u 2003/2004 ima doslovno 15 igraèa kad poèneš što je mali zajeb zbog ozljeda!

Inaèe na CM4 sam došao do sezone 2008/2009 i osvojio doslovno sve što se dalo poslje sezone 2003/2004. Preporuèam Adu-a kao best buy!

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2004 u 15:47
Ja sam igro sa romom u 2001/2002 do sezone 2034/2035.Osvojio sam baš sve s njom i još sa Hrvatskom sve naslove.Sad igram u 2003/2004  s Dinamom i u sezoni 2005/2006 osvojio sam ligu prvaka.Ako trebaš dokaz mogu skinut slike pa da vidiš klub sreðen
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2004 u 16:28
Ma vjerujem ti! Samo neznam jel igraš fer! Recimo moj buraz igra prljavo tak da stvori novog managera recimo intera i onda s tim trenerom demoralizira npr. Vieria i onda sa svojim klubom ponudi malu lovu s drugim managerom prihvati tu cijenu i sad je samo pitanje dal igraè prihvaèa klub i još ak gubi onda restartira i takva sranja ali meni to nije igra  inaèe sam veliki fan managerskih igrica i iram ih još od sezone 99 i razvio sam dosta dobre taktike tako da mi se ne sviða naèin igre sa raznraznm smicialicama kao što su ove gore navedene!
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2004 u 21:36
Ne ne nema šanse s takvom igrom.Prvo sam Dinamu skupio love sa ligom prvakom(nekih 50 milijuna kuna) i onda kupovanje nekih jeftinih igraèa koji su postali mega-zvijezde.Samo trebaš slat skaute i pratit lige i to ti je to
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2004 u 22:29
Ma mogu reè da sam doktor zta takve igrice! Sve je u treningu i postavi igraèa!
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 15:21
moze se daliko stici u svakoj igrici i na pošen nacin. ja sam jedno vrijeme igrao CM4 i ide samo treba imati taktiku
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 14:14

to je jedina igrica koju igram

obožavam to igrati e

....
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 17:57

imam ju i ja.jedna od best igrica doso sam do sezone 2009/10

jeste culi ta total soccer manager,isto je ali morate prolazitivise stupnjeva managera,dobivate kroz utakmice bodove i za svakih cca 70 bodova dobivate novi level.To daje igrici novu car a u realu igra beckham pa,ko voli nek izvoli.Sve je prema najnovijim podacima.

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 19:03

bodovi,neznam baš...

uglavnom ja sam trenutno na sezoni 2012/13

arjen robben rastura,ako ste u ranijoj fazi igre kupite ga ako je još jeftin!

....
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 19:05

a pazi,u bologni igra neki hrvat tomislav katić,20 god.

vrijedi circa 15 mil. i jedan je od najjačih napadača u serie a

....
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 19:46
ma odlicno je jer ti je sve isto  a ak uvijek pobjedujes tu ces sam dobivat bodove,i da ispred,iza i na pauzi dajes intervijue i to mi malo ide na zivce

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,166 sekundi.