| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Santa Barbara (1984) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Online Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Santa Barbara (1984)Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2012 u 20:01 |
|
|
Premijera: 30. srpanj 1984. (SAD) Trajanje: 45 min. Broj Sezona: 10 Broj Epizoda: 2137 Zemlja: SAD Jezik: Engleski Kreatori: Bridget Dobson, Jerome Dobson Glume: A Martinez, Marcy Walker, Lane Davies, Judith McConnell Žanr: drama Original Kanal: NBC Web: IMDb, en.Wikipedia, TVRage, TV.com, TheTVDB.com Opis: Serija se vrti oko četiri obitelji: bogati Capwelli, njihovi rivali, također iz višeg staleža, Lockridgeovi, koji su zbog Capwellovih izgubili dosta lokalnog prestiža među bogatim obiteljima, Perkinsi iz radničke klase i hispanci Andradesi. Radnja započinje umorstvom rasipnog sina Channing Capwell, Jr.-a, koji je navodno vodio i dvostruki život. Imao je dvije tajne veze, sa kućepaziteljičinom kćeri i jednim dječakom iz škole. Skoro svi su bili osumljičeni, počevši od polubrata Masona, gay ljubavnika Lindsaya, ljubavničine majke, Santana Andradea, par obiteljskih rivala Lionela i Warrena Locridgea do zaručnika njegove sestre Petera i bivšeg dečka Joea. Trailer: |
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2012 u 22:17 |
|
|
Ajme, meni...
Pa neće valjda netko prevoditi ovo smeće?!? Ova odurnost (ne znam koju riječ da upotriyebim) je epitom svih "sapunica" snimljenih nakon nje - glumačka ekipa superturbo anonimusa, "scenarij" našvrljan tijekom čik-pauze ili dok je scenarist sjedio na WC-u i scenografija koja se sastoji od četiri zida - svaki drukčije obojan - kako bi mogli predstavljati različite "prostorije". Ako im je zatrebala koja prostorija više, dodala bi par tegli s cvijećem i premještali ih da se ne primijeti... Ažurirao silent_passenger - 23.Rujan/Sep.2012 u 22:18 |
||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2012 u 22:19 |
|
|
Iz tvog posta bih zaključila da ti se, izgleda, ne sviđa ova serija
![]() ![]() ![]()
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2012 u 22:30 |
|
|
Ma, jok...
Ja to, onako, retorički... ![]() |
||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||
![]() |
||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2012 u 22:44 |
|
pust ti wc.. ja 3 jezika naucila na njemu ![]() mislim da limun vec prevada ovo ![]() |
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2012 u 22:52 |
|
Nadam se da ne prevađa jer ja razmišljam da nađem nekoga tko će baciti fetvu na sve povezane s tom Santa Nebulozom... ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2012 u 23:14 |
|
Ma znam, ali znaš mene - najbolje obožavam odgovarati na nepostavljena retorička pitanja ![]() |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2012 u 09:43 |
|
|
Čisto retorički, kol'ko bi to zauzimalo prostora na hard disku kada bi se skinulo? Ček da vidim... epizode po 45 minuta, ako je u .avi formatu to je negdje standardno oko 350 MB po nastavku, znači na 2100 epizoda izađe preko 735 GB. Provjerio sam kolika je prosječna veličina jednog .srt fajla za Dinastiju (slična dinamika teksta) i iznosi 15 KB što znači da bi samo svi prijevodi zajedno "težili" preko 30 MB.
|
||
![]() |
||
Packy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 19.Svibanj/May.2005 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 115 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2012 u 10:28 |
|
|
Onda nek' prevode Dane našeg života. Ta serija trenutno broji skoro 12.000 epizoda. :D
|
||
![]() |
||
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Online Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2012 u 21:10 |
|
|
Mogu se kupiti komplet dvd-ovi na netu. 'ko će potrošiti 301 $, i da nam sve kasnije presnimi?
![]() Još jedna zanimljiva cifra: 2137 x 45 = 96 165 minuta = 1 602,75 sati = 66,78125 danatoliko bi trebalo da odgledamo serijal u komadu. :) |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |