Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Snow White and the Huntsman (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Snow White and the Huntsman (2012)

Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2012

Žanr:

drama, akcija, fantazija, avantura

Trajanje:

127 min

Režija:

Rupert Sanders

Scenarij:

Hossein Amini
, John Lee Hancock
, Evan Daugherty

Glavne uloge:

Charlize Theron
  >  Ravenna
Bob Hoskins
  >  Muir
Nick Frost
  >  Nion
Johnny Harris
  >  Quert
Toby Jones
  >  Coll
Eddie Marsan
  >  Duir
Ian McShane
  >  Beith
Vincent Regan
  >  Duke Hammond
Sam Spruell
  >  Finn
Kristen Stewart
  >  Snow White
Ray Winstone
  >  Gort
Chris Hemsworth
  >  The Huntsman
Brian Gleeson
  >  Gus
Liberty Ross
  >  Snow White's Mother
Sam Claflin
  >  William

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Snow White and the Huntsman (2012)
    Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 11:26

Snow White and the Huntsman (2012)

Žanr
: Akcija, Avantura, Drama

Režija: Rupert Sanders

Jezik: Engleski

Uloge: Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron, Ian McShane, Toby Jones

Premijera: 1. jun 2012. godine

U malo izmenjenoj verziji bajke Snežana i 7 patuljaka, Lovcu je naređeno da odvede Snežanu u šumu kako bi tamo umrla. Međutim, on postaje njen zaštitinik i mentor u misiji koja za cilj ima uništenje Zle kraljice...

Odlična glumačka postava i audio-vizuelni efekti deluju veoma obećavajuće... Pogledajte tizer i ocenite sami...

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1735898/

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2012 u 21:47

P.S. Kraljica 100 puta lepša od Snežane LOL
Na vrh
dilan_dog View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Barbie's sugar daddy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dilan_dog Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2012 u 13:31
hear, hear! Big smile šarliz je... šarliz je... u ovakvim situacijama smajlić govori hiljadu reči. vidiAndja LOL
odličan trejler. početak je mogao biti bolji, onaj ulazak u... bazen valjda, moglo je to
iz nekog drugog ugla da se snimi, je l da? Big smile ali zato je kraj fenomenalan! let dem cam! LOLLOLLOL
to je verovatno upućeno režiseru, ono, "čoveče, snimi me kako treba. pusti ljude da... uživaju." LOLLOLLOL
ovo ću sigurno gledati u nekom nabudženom bioskopu. još kad bi bio u 3D...insane

Ažurirao dilan_dog - 20.Ožujak/Mar.2012 u 16:29
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2012 u 18:34
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Kraljica 100 puta lepša od Snežane LOL

Kako će mi biti krivo na kraju... Cry

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2012 u 19:28
Ovo vredi da se gleda samo u HD, kao što sam i ja učinila LOL Kristen je totalni promašaj za ovu ulogu, a Šarliz, kao i uvek, prelepa, mada smatram da je njeno glumačko umeće na mnooooogo višem nivou od ostatka ekipe, a i ovakva uloga nije previše zahtevna, pa joj gluma izgleda isforsirano... Film je odličan za relaksaciju, ja sam ga gledala uz istovremeno obavljanje nekih sitnijih poslića i komotno pratila fabulu LOL Buljila sam u ekran jedino kad su prikazivali one prelepe scene prirode i zelenila LOL U suštini, šta sam očekivala, to sam i dobila, svi znamo početak i kraj priče, ono između je vredelo samo zbog par lepih scena i efekata Smile
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2012 u 19:42
znaci recemo da je bolji od twajlajta svakakoLOL
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2012 u 19:43
krsh...
do sad svi znamo kako je Kristen dobila ulogu... :)  jer da glumi nema pojma, a po lepoti nije Sarliz ni do kolena
Na vrh
dilan_dog View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Barbie's sugar daddy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dilan_dog Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2012 u 20:23
Ne mogu da opišem koliko sam razočaran. Ni jedan jedini krupni plan Šarliz u bazenu.
Al zato sam ceo minut gledao ćosavo dupe onog drvenog i rogatog čudovišta! Užas!
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2012 u 12:30
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

P.S. Kraljica 100 puta lepša od Snežane LOL

ovo je misterija..LOL

i ogromna nelogicnost, po cemu je ona krezuba glumica nesklona kupanju..ljepsa od charlize, jednostavno  nemoguce.
Morala se dobro zalagat kod redatelja ocitoLOL

odma film pokvaren tom cinjenicom.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2012 u 13:42
Očigledno da se ODLIČNO ZALOŽILA kod reditelja LINK!. Koza ružna! Angry Pravda za Šarliz!

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2012 u 14:27
Originalno postovano od strane dilan_dog dilan_dog piše:

Al zato sam ceo minut gledao ćosavo dupe onog drvenog i rogatog čudovišta!

Čudak glumi? Seksi.... Cool

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2012 u 14:34
Originalno postovano od strane Kampfar Kampfar piše:

Al zato sam ceo minut gledao ćosavo dupe onog drvenog i rogatog čudovišta!

Čudak glumi? Seksi.... Cool

O da... alma2

Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2012 u 19:18
Pogledao film.  Od Gospodara prstenova nisam gledao moćniju filmsku bajku.
I sve je tačno da je Kristen Stjuart najslabija tačka ovog filma, a Šarliz njegova centralna figura.
Btw, reditelj se tu nije pitao oko odabira glumaca; vrlo malo njih ima tu privilegiju.
Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2012 u 10:04
Hm, da budem iskrena jedan od filmova kod kojih mi je teško da uobličim i sročim svoje mišljenje.

Prvo, složila bih se u potpunosti da je Kristen totalni promašaj. Ne samo zbog nepostojeće, a neophodne lepote koja bi trebalo da nadvlada kraljičinu (o ukusima ne vredi raspravljati, možemo samo tugovati) već i zbog njene facijalne ekspresije koja me izluđivala i u Sumraku, a kamoli ovde. Čitala sam par puta kako je režiseri i glumci kolege hvale zbog njene glume i saradnje na snimanjima filmova i primetila sam da ima baš različit filmski opus, ali svejedno - mene izluđuje njena ekspresija koja joj, najblaže rečeno, umanjuje lepotu. Znači, kada je izbor Snežane u pitanu u Mirror Mirror (2012) mi je 1000000 puta bolji.

Drugo, što se tiče "verzije" bajke - meni se priča dopala. Već sam rekla da volim verzije na zadatu temu, tako da mi i ova "pije vodu", čak šta više - sviđa mi se.

Treće, što se tiče scena/izgleda/scenografije...kako god to vi zvaliLOL - moram da naglasim da me oduševila verzija Mračne šume. Gledajući film osećala sam kao da je neko ostvario moje viđenje Snežaninog bekstva iz perioda kada sam bila dete i čitala bajku. Ja sam baš tako zamišljala - da joj šuma nije prijatelj i tako je bilo i nacrtano u onim našim crveno-zeleno-narandžasto-plavim Diznijevim knjigamaWink. Moram priznati da mi se vizuelno sve dopalo (sem Kristen) u filmu. Zaista nemam zamerki, čak šta više.

Četvrto, muzike se uopšte ne sećam, sem one tužne pesme koja je u Gospodarima odrađena mnoooooogo bolje, što za mene znači da muzika nije ništa posebnoLOL

Peto i poslednje, mislim da bi film, da su izabrali neku drugu glumicu za Snežanu, mogao komotno biti film godine u svom žanru. Ima zaista sve atribute da bude, kao što je kolega rekao,
najmoćnija bajka posle Gospodara, ali je izbor glumice za Snežanu, po meni, srozao film za nekih 4-5 ocena, ako ne i više. Mislim da ja nikada pre nisam primetila toliki promašaj kod izbora glumaca.

E sad, film sa gledala sa mojim devojkama i one su oduševljene, što kod mene uvek podiže ocenu. Na samom kraju, mlađa devojka je ustala sa svoje vreće (kako mi uopšte zoveme "lazy bag"?Confused LOL) i boksovala, navijala i skandirala,LOL a kaže da je sanjala kako su se patuljci sakrili iza konja LOL Dakle - preporuka za porodično popodne/veče Wink

Sve u svemu (začin CLOL) film ima dobru ekranizovanu verziju priče, dobar izgled i ritam(doduše, bilo je momenata kada je po meni bilo potrebno više uzbuđenja, ali mislim da je to opet na konto sposobnosti glumaca da dočaraju uzbuđenje, a ne same brzine radnje), a ostalo progutajte i svarite kako znate LOL U svakom slučaju, preporuka ako ni zbog čega drugog, onda zbog još jedne verzije na zadatu temu Wink

Da dodam, umrla sam od smeha čitajući kolegin komentar

Ne mogu da opišem koliko sam razočaran. Ni jedan jedini krupni plan Šarliz u bazenu.
Al zato sam ceo minut gledao ćosavo dupe onog drvenog i rogatog čudovišta! Užas!

pa sam od početka čekala "ćosavo dupe čudovišta" LOLLOLLOLLOL
LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2020 u 19:35
Film je predobar , Charlize Theron vrh kao i uvijek . Obozavam ovakve akcione avanture .
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2020 u 21:22
Utisak iz 2012/2013 je da je odličan film u ovom žanru.
Stjuartova je glavni razlog zašto sam (tada) gledao baš ovaj film.
Mlada, harizmatična i talentovana... Šarliz je žarila i palila u njenim godinama...
Od mene preporuka.

* drugo gledanje, možda slabiji utisak... ili isti, ostaje da se vidi.    

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2020 u 22:09
Ajde kad je već bumpano...
Originalno postovano od strane let4mi let4mi piše:

krsh...do sad svi znamo kako je Kristen dobila ulogu... :)  jer da glumi nema pojma, a po lepoti nije Sarliz ni do kolena

Ljudi zaboravljaju da je ljepota subjektivna. Nekome je Stewartica najljepša žena ikad, znam, i meni je to čudno, ali tako je.

A film?
Priznajem da sam puno očekivao, a dobio sam manje od toga.
Tko ga nije gledao kad je izašao i sad se nećka bi li ne bi li, komotno preskočite.
Kao da jedete sirovu pizzu. Bez ičega gore. Karton.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2020 u 20:30
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Utisak iz 2012/2013 je da je odličan film u ovom žanru.
Stjuartova je glavni razlog zašto sam (tada) gledao baš ovaj film.
Mlada, harizmatična i talentovana... Šarliz je žarila i palila u njenim godinama...
Od mene preporuka.

* drugo gledanje, možda slabiji utisak... ili isti, ostaje da se vidi.    

Na drugo gledanje... isti utisak...
za ovaj žanr sasvim solidan filmić... film drži pažnju, scena i kostimi su super... (a kako i ne bi bili... čitah još tada da se nosili replike originalnih kraljevskih haljina i kostima... pa heraldika... pa onaj čuveni zamak plima-oseka u Franciji...)
naravno... ima i poneka omanja rupa u filmu... a mislim da najviše fale emocije... scene sa emocijama...
kraj filma je najslabija scena za sve ljubitelje bajki....
a nastavak (koji odgledah juče 2.put) je komercijalna pričica ali opet solidna...

i da... bilo je priča kako je Stjuartova dobila ulogu...
tačno ili ne... ali iskoristila ju je 1000%...

Preporuka? Da, naravno ali ne očekujte vrh vrhova.   
Obično na drugo gledanje ide slabija ocena ali ovaj put ne... film je isti kao da je jučer snimljen.   

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.