Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - animirani
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ice Age: Continental Drift (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ice Age: Continental Drift (2012)

Ice Age: Continental Drift

Ice Age: Continental Drift (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2012

Žanr:

povijesni, animirani, obiteljski, komedija, fantazija, avantura

Trajanje:

88 min

Režija:

Steve Martino
, Mike Thurmeier

Scenarij:

Michael Berg
, Jason Fuchs
, Lori Forte

Glavne uloge:

Queen Latifah
  >  Ellie
Denis Leary
  >  Diego
Joy Behar
  >  Eunice
Christopher Campbell
  >  Creature Siren
Alain Chabat
  >  Silas
Peter Dinklage
  >  Captain Gutt
Karen Disher
  >  Scratte
Nick Frost
  >  Flynn
Drake
  >  Ethan
Ben Gleib
  >  Marshall
Josh Gad
  >  Louis
Jason Fricchione
  >  Dumb Mammoth
Aziz Ansari
  >  Squint
George Jacobs
  >  Beaver
Ester Dean
  >  Female Siren

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ice Age: Continental Drift (2012)
    Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 16:16

Radnja filma Ice Age: Continental Drift fokusira se na Mannyja (Ray Romano), Diega (Denis Leary) i Sida (John Leguizamo) dok se odvajaju od ostatka grupe i koriste ledeni breg kao brod. Sid se ponovo spaja sa svojom izgubljenom porodicom, i film će uvesti mnogo novih likova koji su odlučni u nameri da ga odvrate od povratka kući.

Glumačkoj ekipi pridružili su se Jennifer Lopez i Nick Frost, a film će se u 3D formatu pojaviti u bioskopima u julu sledeće godine.

Na internetu se pojavio novi urnebesni trailer za Ice Age: Continental Drift. U novom traileru vidimo avanture veverice Scrat dok po ko zna koji put pokušava da ulovi svoj žir.

happynovisad.com
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2012 u 01:55

Ice Age: Continental Drift (2012)

http://www.imdb.com/title/tt1667889/

REDATELJI: Steve Martino, Mike Thurmeier
SCENARISTI: Michael Berg, Jason Fuchs
ŽANR: Animirani/ Komedija/Avantura
DRŽAVA: Amerika
JEZIK: Engleski
TRAJANJE: 94 min

GLASOVI:

John Leguizamo                 Sid
    Denis Leary                      Diego
     Ray Romano                     Manny
  Queen Latifah                   Ellie
        Keke Palmer                     Peaches
   Jennifer Lopez                  Shira
             Peter Dinklage                  Captain Gutt
     Wanda Sykes                   Granny

SADRŽAJ:

Omiljena filmska trojka – Meni, Sid i Dijego upuštaju se u najveću avanturu do sada, nakon što kataklizma izazove razdvajanje kontinenata. Plutajući na ledenom bregu, odvojeni od ostatka krda, njih trojica pokušavaju da se preko mora vrate kući. Izazovi pred njima su nikada veći – morska stvorenja, nepoznati novi svet, gusari. Skreta, koji još uvek juri svoj žir, ovoga puta očekuju avanture u kakvima se nijedna praistorijska veverica nije našla.

http://www.dds.co.rs/

TRAILER:

TITLOVI

"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2012 u 20:43
Prebacen post u istu temu i u odgovarajuci podforum animirani.Wink
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2012 u 20:57
Ups. Jesam spaljena, ja gledala u podforumu filmovi i nisam nasla temu. Zato i napravih novu. Embarrassed

Kad se vec oglasavam u temi... Meni je ovaj nastavak totalno strava, mozda cak i najbolji. Ima hrpa suuuuuper fora. I na kraj sa Scratom sam totalno otkinula. Genijalna ideja. 
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2012 u 21:03
Ja sam ga gledao pre jedno 5-6 dana u bioskopu, i moram reći da mi je bio baš sladak. Onako, duhovit, i stvarno zanimljiv. (mislim da tu baba daje 60 posto šmeka).

Bilo mi je urnebesno kada ona kaže I'm gonna hurl, a 'ladno oficijalni prevod: Baciću peglu zbog vas LOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2012 u 21:30
Strava je bakica. I super je fora s Precious, iako bi mi bilo bolje da su izbacili onaj dio kad se vidi kako "nestaje" voce u moru jer bi tako bilo totalno neocekivano iznenadjenje.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2012 u 15:40
I mi smo danas odgledali u bioskopu i to 3d. Najviše sam se smejala kako su klinke izgledale sa cvikama LOL
Elem, zadovoljna sam sinhronizacijom i crtićem. Ja sam od onih kojima je samo prvi deo odličan, a sve ostalo samo blede kopije, pa tako je i sa ovim nastavkom, ali moram priznati bilo je lepo gledati crtić. Bilo je smešnih scena, svideo mi se "3d ugođaj", baba je naravno zakon, ali su mi i veverice bile ekstra LOL Sve u svemu odlično porodično popodne Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2012 u 21:50
Ja sam izgleda jedini koga veverice prokleto nerviraju. Glupa veverica!  Pu! Mumble grumble!

Ažurirao Mandarinan - 27.Srpanj/Jul.2012 u 21:50
― George Carlin
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 12:59
Ako pričamo o vevericama (Scrat) ja jedino zbog njih i gledam Ice Age. Čekam neki solidan snimak da gledam, blago vama koji ste već pogledali pa i u 3dUnhappy
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 13:01
Ma Ice, nemaju oni pojma kakvu čar pružaju vjeverice. LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 13:04
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Ja sam izgleda jedini koga veverice prokleto nerviraju. Glupa veverica!  Pu! Mumble grumble!

Spremi se da snosiš posledice!
Angry
LOLLOLLOL

Ažurirao darije - 28.Srpanj/Jul.2012 u 13:05
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 13:09
A neeeeee! Ja volim veverice kao životinje. Ali ovo praistorijsko čudo koje izbacuje iz sebe zvuke poput automobila koji šutnete u auspuh, a već je na izdisaju me užasno nervira. *ebao ga žir!LOLLOLLOL

P.s.- Nebojša, uvlako.
LOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 13:14
Mando, ne izvlači se. Svi znamo što si htio reći, a to je da mrziš životinje...

I ja nisam uvlaka, samo dijelim isto mišljenje s mojim drugom Iceom.
LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 13:21

Evo, ovako bih se ja obračunao sa glupavom vevericom.Angry

― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 21:56

Nisam mislila na "glavnu" vevericu već na onaj "odred smrti"  LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 22:13
A za one koji ne znaju kako Manda izgleda... iako persona na slici nosi masku, u pitanju je naš drug Manda.
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 22:18
Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

A za one koji ne znaju kako Manda izgleda... iako persona na slici nosi masku, u pitanju je naš drug Manda.

LOLLOLLOLLOLLOLLOL Mislim da je malo veći od mene. Ali ako mi iko ikada pokloni tu ice age vevericu, biće isečena na komade, i žrtvovana Ktuluu.LOL

― George Carlin
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 22:24
Nisi ni ti baš nešto sitan LOL
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 22:29
Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

Nisi ni ti baš nešto sitan LOL

Hvala na komplimentuLOL

Mada ne znam otkud ti to znaš. Zavirivao si dok sam se tuširao?LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 22:31
Ccc... perverznjaku nijedan.
Tim lakše za poverovati da se iza maske krije tvoje lice.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.