Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - animirani
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o svim vrstama animiranih filmova, serija...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=44848 Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 23:35 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Ice Age: Continental Drift (2012)Objavio: icemaher
Tema: Ice Age: Continental Drift (2012)
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2011 u 16:16
Radnja filma http://www.imdb.com/title/tt1667889/ - Ice Age: Continental Drift fokusira
se na Mannyja (Ray Romano), Diega (Denis Leary) i Sida (John Leguizamo)
dok se odvajaju od ostatka grupe i koriste ledeni breg kao brod. Sid se
ponovo spaja sa svojom izgubljenom porodicom, i film će uvesti mnogo
novih likova koji su odlučni u nameri da ga odvrate od povratka kući.
Glumačkoj ekipi pridružili su se Jennifer Lopez i Nick
Frost, a film će se u 3D formatu pojaviti u bioskopima u julu sledeće
godine.
Na internetu se pojavio novi urnebesni trailer za http://www.imdb.com/title/tt1667889/ - Ice Age: Continental Drift . U novom traileru vidimo avanture veverice Scrat dok po ko zna koji put pokušava da ulovi svoj žir.
happynovisad.com
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Odgovori: Objavio: asvalttina
Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2012 u 01:55
REDATELJI: Steve Martino, Mike Thurmeier SCENARISTI: Michael Berg, Jason Fuchs ŽANR: Animirani/ Komedija/Avantura DRŽAVA: Amerika JEZIK: Engleski TRAJANJE: 94 min
GLASOVI:
John Leguizamo Sid Denis Leary Diego Ray Romano Manny Queen Latifah Ellie Keke Palmer Peaches Jennifer Lopez Shira Peter Dinklage Captain Gutt Wanda Sykes Granny
SADRŽAJ:
Omiljena filmska trojka – Meni, Sid i Dijego upuštaju se u najveću avanturu do sada, nakon što kataklizma izazove razdvajanje kontinenata. Plutajući na ledenom bregu, odvojeni od ostatka krda, njih trojica pokušavaju da se preko mora vrate kući. Izazovi pred njima su nikada veći – morska stvorenja, nepoznati novi svet, gusari. Skreta, koji još uvek juri svoj žir, ovoga puta očekuju avanture u kakvima se nijedna praistorijska veverica nije našla.
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Objavio: icemaher
Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2012 u 20:43
Prebacen post u istu temu i u odgovarajuci podforum animirani.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: asvalttina
Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2012 u 20:57
Ups. Jesam spaljena, ja gledala u podforumu filmovi i nisam nasla temu. Zato i napravih novu.
Kad se vec oglasavam u temi... Meni je ovaj nastavak totalno strava, mozda cak i najbolji. Ima hrpa suuuuuper fora. I na kraj sa Scratom sam totalno otkinula. Genijalna ideja.
-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2012 u 21:03
Ja sam ga gledao pre jedno 5-6 dana u bioskopu, i moram reći da mi je bio baš sladak. Onako, duhovit, i stvarno zanimljiv. (mislim da tu baba daje 60 posto šmeka).
Bilo mi je urnebesno kada ona kaže I'm gonna hurl, a 'ladno oficijalni prevod: Baciću peglu zbog vas
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Objavio: asvalttina
Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2012 u 21:30
Strava je bakica. I super je fora s Precious, [SPOILER] iako bi mi bilo bolje
da su izbacili onaj dio kad se vidi kako "nestaje" voce u moru jer bi
tako bilo totalno neocekivano iznenadjenje. [/SPOILER]
-------------
Objavio: bojanadj
Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2012 u 15:40
I mi smo danas odgledali u bioskopu i to 3d. Najviše sam se smejala kako su klinke izgledale sa cvikama Elem, zadovoljna sam sinhronizacijom i crtićem. Ja sam od onih kojima je samo prvi deo odličan, a sve ostalo samo blede kopije, pa tako je i sa ovim nastavkom, ali moram priznati bilo je lepo gledati crtić. Bilo je smešnih scena, svideo mi se "3d ugođaj", baba je naravno zakon, ali su mi i veverice bile ekstra Sve u svemu odlično porodično popodne
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2012 u 21:50
Ja sam izgleda jedini koga veverice prokleto nerviraju. Glupa veverica! Pu! Mumble grumble!
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Objavio: icemaher
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2012 u 12:59
Ako pričamo o vevericama (Scrat) ja jedino zbog njih i gledam Ice Age. Čekam neki solidan snimak da gledam, blago vama koji ste već pogledali pa i u 3d
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2012 u 13:01
Ma Ice, nemaju oni pojma kakvu čar pružaju vjeverice.
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: darije
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2012 u 13:04
Mandarinan piše:
Ja sam izgleda jedini koga veverice prokleto nerviraju. Glupa veverica! Pu! Mumble grumble!
Spremi se da snosiš posledice!
-------------
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2012 u 13:09
A neeeeee! Ja volim veverice kao životinje. Ali ovo praistorijsko čudo koje izbacuje iz sebe zvuke poput automobila koji šutnete u auspuh, a već je na izdisaju me užasno nervira. *ebao ga žir!
P.s.- Nebojša, uvlako.
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2012 u 13:14
Mando, ne izvlači se. Svi znamo što si htio reći, a to je da mrziš životinje...
I ja nisam uvlaka, samo dijelim isto mišljenje s mojim drugom Iceom.
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2012 u 13:21
Evo, ovako bih se ja obračunao sa glupavom vevericom.
Objavio: bojanadj
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2012 u 21:56
Nisam mislila na "glavnu" vevericu već na onaj "odred smrti"
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: novy78
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2012 u 22:13
A za one koji ne znaju kako Manda izgleda... iako persona na slici nosi masku, u pitanju je naš drug Manda.
-------------
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2012 u 22:18
novy78 piše:
A za one koji ne znaju kako Manda izgleda... iako persona na slici nosi masku, u pitanju je naš drug Manda.
Mislim da je malo veći od mene. Ali ako mi iko ikada pokloni tu ice age vevericu, biće isečena na komade, i žrtvovana Ktuluu.
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2012 u 22:24
Nisi ni ti baš nešto sitan
-------------
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2012 u 22:29
novy78 piše:
Nisi ni ti baš nešto sitan
Hvala na komplimentu
Mada ne znam otkud ti to znaš. Zavirivao si dok sam se tuširao?
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2012 u 22:31
Ccc... perverznjaku nijedan. Tim lakše za poverovati da se iza maske krije tvoje lice.
-------------
Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2012 u 17:52
Dobra zabava. Sid i baba svetle tačke.
Objavio: Beren
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2012 u 18:56