Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Torent problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Torent problem

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Torent problem
    Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 14:18
U proteklih godinu dana nije htelo da mi skida sa samo jednog trakera. Kod drugih istu torent metu skida, kod mene nece. Nedavno sam reinstalirala komp i sad neće uopšte da mi radi torent ni mikro ni Bit koji mi je u poslednje vreme draži. Čačkala sam portove radila testove nema šta nisam radila i ništa. Od silnog čačkanja sam ga već garant pokvarila, mislim na programe LOL

Ako neko može da mi pomogne i da savet bila bih mu zahvalna. Taman preko leta da radim na tome što će se skinuti Wink
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 14:30
da ti nije provider blokirao port za torrent?
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 15:16
Ma nije. Htedoh to da napišem gore, da nije to problem, makar ne bi trebalo da jeste.
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 15:31
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

U proteklih godinu dana nije htelo da mi skida sa samo jednog trakera. Kod drugih istu torent metu skida, kod mene nece. Nedavno sam reinstalirala komp i sad neće uopšte da mi radi torent ni mikro ni Bit koji mi je u poslednje vreme draži. Čačkala sam portove radila testove nema šta nisam radila i ništa. Od silnog čačkanja sam ga već garant pokvarila, mislim na programe LOL

Ako neko može da mi pomogne i da savet bila bih mu zahvalna. Taman preko leta da radim na tome što će se skinuti Wink
Poprilično mi je nejasno što ti se zapravo dešava pa ću sačekati da se rasprava rasplamsa i naknadno uključiti.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 16:08
Ništa. Ubacim torent i ništa se ne dešava :(
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 16:21
Moguce da antivirus blokira conekcije.
Restart + Iskljuci auto protect + start Torrent da se jednom poveze i pocne skidati + dok je otvoren i radi torent ukljuci ponovo auto protect na anti virusni program.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 16:23

Ništa. Ubacim torent i ništa se ne dešava :(
99,99% da je nešto ultra banalno. 'Ajmo redom. Firewall ti blokira torrent? Iz bilo kog razloga.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 16:54
Vas dvojica biste mogli rešiti problem, još samo da prevedm na jezik zemljana šta pričate LOL Tj. da vidim odakle da krenem. odoh da vidim prvo šta je sa firewallom. Pa javim.

MKD, ovo auto protect, gde se to isključuje??
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 16:58
Sve mi je zeleno u Firewallu tako da nije on blokirao, barem mislim. Ja tako neke proste stvari na kompjuteru ne znam, više se bavim web alatima Confused Ako neko ima vremena, čini mi se Google plus ima ono share screen opciju pa mogu da mu pokažem svoj ekran ako želi. Kako ovo zvuči.. LOL
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 17:06
Ako imaš Windows 7 i koristiš njegov firewall namjesti ovako:
Pa onda javi da li se išta pokrenulo.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 17:23
Poslušah te, restartovah, sad ću malo da sačekam da uhvati zalet pa javljam ima li pomaka. Hvala!
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 17:38
Omogućila sam i peer exchange ali opet je ista situacija. Možda se odgovor krije na ovoj slici, a ja ga ne vidim. http://i49.tinypic.com/8xq3hk.jpg
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 17:47
OK, ne koristim BitTorrent al' ista stvar kao i µTorrent, kod instalacije ti kaže da unesi pravilo za iznimku u windowsov firewall ali je vrijedilo pokušati. Pogledao sam sliku i jedino što mogu reći je da se baš ne razumijem u postavke ali ih držim manje više na defaultu.
Ovako je kod mene vezano uz ono što tebe zanima. Provjeri:

Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 17:59
Sve je tako i kod mene i ništa. Upravo sam reinstalirala utorent i izbrisala bit i ništa. Nema veze , nema mi pomoći. Hvala vam svima. 
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 18:00

Sve je tako i kod mene i ništa. Upravo sam reinstalirala utorent i izbrisala bit i ništa. Nema veze , nema mi pomoći. Hvala vam svima. 
Sad sam deprimiran.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 18:07
Hehe deprimiran :) Ako popravim javiću kao sam to uradila. Za sada mi samo kida živce.
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 18:11

Hehe deprimiran :) Ako popravim javiću kao sam to uradila. Za sada mi samo kida živce.
Nešto je banalno, samo razmišljaj u tome smjeru.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 21:30
Auto protect je 99% kod sve antiviruse moguce iskljuciti preko desni klik na ikonicu kod sat.

Win. firewall nema veze kad imas instalirani antitvirus uz default postavke, antivirus blokira.

++ A, moguce je (preinstalirala si komp.?) da si instalirala stariju verziju BitTorrenta (moguce i za ostale) koji ne finkcioniraju ako su starije od 2 ver.
Ako je starija verzija, pokusaj update.

Ažurirao prijatel-MKD - 23.Lipanj/Jun.2012 u 21:35
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 23:25
Pokreni BitTorrent, pritisni Ctrl + G i odradi test pa da vidimo šta kaže.

Ovako to izgleda.

I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 23:33
Koristim avast i zaustavila sam ga čak i ništa. Skinula sam sve novo i ništa.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.