Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titl za određeni DivX film?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titl za određeni DivX film?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
lukanino View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lukanino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titl za određeni DivX film?
    Objavljeno: 13.Svibanj/May.2012 u 12:52
Nisam novak ali sam star i zaboravan. Kako naći odgovarajući titl za : An Officer and a Gentleman skinut sa ThePirateBay, koji na treba sinkronizirati? Ako treba sinkronizirati, koji besplatni program skinuti za Windows 7 Home Premium?

Zahvalan za pomoćCry
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2012 u 13:01
1. Prvo proveriš za koje izdanje postoje prevodi (HDTVRip.720p.x264-TvR, DVDRip XviD x264  i slično), pa skidaš film koji ima iste oznake i trebalo bi da štima

2.  Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom
Pregledaj šta ovde ima, pošto nisam sigurna šta je besplatno a šta ne Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
bube972 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bube972 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2012 u 22:43
Molim vas treba mi prevod za Largo.Winch.2008..Ne mogu da povezem titlove sa Vaseg sajta sa filmom.

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2012 u 22:51
Ukoliko pod "Ne mogu da povezem titlove sa Vaseg sajta sa filmom" hoćeš da kažeš da prevodi kasne ili žure u odnosu na film, pogledaj u delu Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom kako da rešiš taj problem. Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
bube972 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bube972 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2012 u 08:06
Ne da ne mogu da ga povezem,nego nijedan prevod sa Vaseg sajta se ne otvara kad ga spojim sa filmom.Na primer za Largo Vinch 2011 odmah sam ga spustio i povezao.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2012 u 10:58
A film i titl su identičnog naziva?
Na vrh
bube972 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bube972 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2012 u 11:07
da.preslikavam ime film kod titla.srt
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2012 u 11:17
Koji player?
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2012 u 13:47
Originalno postovano od strane bube972 bube972 piše:

nijedan prevod sa Vaseg sajta se ne otvara kad ga spojim sa filmom

"...ne otvara..."?! Da li si raspakovao fajl koji si skinuo?
Drugim rečima, titlovi (format .srt ili .sub ili .txt) se u 95% slučajeva upakuju (.zip ili .rar fajl) i postave na sajt. Kada skineš sa sajta potrebno je da otpakuješ te .zip/.rar fajlove i u plejer da sa filmom učitavaš .srt ili .sub ili .txt.

Da bi mogao da ih otpakuješ potrebno je da imaš instaliran Winrar ili Winzip ili neki sličan program za otpakivanje. Ako fajlove sa ekstenzijom .rar ili .zip ubacuješ u plejer nema šanse da ti otvori Wink

Ako je nešto sasvim treće, seti se filma Filadelfija, kada advokat kaže "Želim da mi kao dvogodišnjaku objasniš sve", pa zamisli da smo mi dvogodišnjaci i nacrtaj nam problem Smile

Na vrh
bube972 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bube972 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2012 u 13:54
Hvala puno na icrpnom odgovoru.Probacu jos sa .sub i .txt
lep pozdrav
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2012 u 14:10
Ne da preimenujes fajlove od .rar ili .zip u .sub ili .srt, vec potreban ti je program da ih raspakujes. RAR i ZIP su arhive koje u sebi sadrze normalne fajlove/titlove.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
bube972 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bube972 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2012 u 14:14
Znam,prvo ih raspakujem pa onda povezujem sa filmom
Na vrh
bube972 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bube972 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2012 u 18:42
Largo.Winch.2008.720p.BluRay.x264.AAC.mkv-Zen_Bud
ovo je film koji ga otvaram ali nikako ne mogu da ga povezem sa vasim prevodom.Molio bih ako uspete da me obavestite kako.Unapred hvala,
Bube
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2012 u 19:01
Nije problem da mi upemo jer sve radi kako treba kod nas, problem je kod tebe ili nacin na koji pokusavas ubaciti prevod u playeru.

Koji player upotrebujes?
Samo za ovaj film ne vidis text/slova, ili za druge filmove/prevode?
Mozes li otvoriti titlove u Notepad, Wordpad, MS Word?

Ne da ne mogu da ga povezem,nego nijedan prevod sa Vaseg sajta se ne otvara kad ga spojim sa filmom.Na primer za Largo Vinch 2011 odmah sam ga spustio i povezao.

Objasni malo, konfuzan si do mere da pomislim da imas text/slova ali da ti samo vremena prikazivanja titla ne odgovaraju kad kazes "povezem".
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
bube972 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bube972 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2012 u 19:22
Znaci za Largo 2011 vas titl sam skinuo i povezao i radi bez problema
Kod Largo 2008,sa gornjeg torenta,nijeda vas titl za 2008 kad ga povezem sa filmom ,film gledam ali slova ne.Koji Vas titl povezujete sa gornjim torentom?i kako?
Hvala
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2012 u 20:52

Largo.Winch.2008.720p.BluRay.x264.AAC.mkv-Zen_Bud
ovo je film koji ga otvaram ali nikako ne mogu da ga povezem sa vasim prevodom.Molio bih ako uspete da me obavestite kako.Unapred hvala,
Bube

Koja je ovo fora ".mkv-zen_bud"? Confused

Još nisi odgovorio o kojem se playeru radi. Samo da znaš, imamo 8 titlova za taj film i sve mi ih je Media Player Classic otvorio.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2012 u 21:17
I kod mene ih BS cita bez problema.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.