Titl za određeni DivX film?
Web: Titlovi.com
Kategorija: Uvod
Ime foruma: Novi članovi
Opis foruma: Forum namijenjen predstavljanju novih članova
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=47230
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 07:19 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Titl za određeni DivX film?
Objavio: lukanino
Tema: Titl za određeni DivX film?
Datum objave: 13.Svibanj/May.2012 u 12:52
|
Nisam novak ali sam star i zaboravan. Kako naći odgovarajući titl za : An Officer and a Gentleman skinut sa ThePirateBay, koji na treba sinkronizirati? Ako treba sinkronizirati, koji besplatni program skinuti za Windows 7 Home Premium? Zahvalan za pomoć 
|
Odgovori:
Objavio: bojanadj
Datum objave: 13.Svibanj/May.2012 u 13:01
1. Prvo proveriš za koje izdanje postoje prevodi (HDTVRip.720p.x264-TvR, DVDRip XviD x264 i slično), pa skidaš film koji ima iste oznake i trebalo bi da štima
2. http://forum.titlovi.com/forum_topics.asp?FID=53&title=uputstva-i-programi-za-sinhronizaciju-prevoda-sa-filmom - Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom Pregledaj šta ovde ima, pošto nisam sigurna šta je besplatno a šta ne 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: bube972
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2012 u 22:43
Molim vas treba mi prevod za Largo.Winch.2008..Ne mogu da povezem titlove sa Vaseg sajta sa filmom.
|
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2012 u 22:51
Ukoliko pod "Ne mogu da povezem titlove sa Vaseg sajta sa filmom" hoćeš da kažeš da prevodi kasne ili žure u odnosu na film, pogledaj u delu forum_topics.asp?FID=53&title=uputstva-i-programi-za-sinhronizaciju-prevoda-sa-filmom - Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom kako da rešiš taj problem. 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2012 u 08:06
|
Ne da ne mogu da ga povezem,nego nijedan prevod sa Vaseg sajta se ne otvara kad ga spojim sa filmom.Na primer za Largo Vinch 2011 odmah sam ga spustio i povezao.
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2012 u 10:58
A film i titl su identičnog naziva?
-------------

|
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2012 u 11:07
|
da.preslikavam ime film kod titla.srt
|
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2012 u 11:17
Koji player?
-------------

|
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2012 u 13:47
bube972 piše:
nijedan prevod sa Vaseg sajta se ne otvara kad ga spojim sa filmom |
"...ne otvara..."?! Da li si raspakovao fajl koji si skinuo? Drugim rečima, titlovi (format .srt ili .sub ili .txt) se u 95% slučajeva upakuju (.zip ili .rar fajl) i postave na sajt. Kada skineš sa sajta potrebno je da otpakuješ te .zip/.rar fajlove i u plejer da sa filmom učitavaš .srt ili .sub ili .txt.
Da bi mogao da ih otpakuješ potrebno je da imaš instaliran Winrar ili Winzip ili neki sličan program za otpakivanje. Ako fajlove sa ekstenzijom .rar ili .zip ubacuješ u plejer nema šanse da ti otvori 
Ako je nešto sasvim treće, seti se filma Filadelfija, kada advokat kaže "Želim da mi kao dvogodišnjaku objasniš sve", pa zamisli da smo mi dvogodišnjaci i nacrtaj nam problem 
|
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2012 u 13:54
|
Hvala puno na icrpnom odgovoru.Probacu jos sa .sub i .txt lep pozdrav
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2012 u 14:10
Ne da preimenujes fajlove od .rar ili .zip u .sub ili .srt, vec potreban ti je program da ih raspakujes. RAR i ZIP su arhive koje u sebi sadrze normalne fajlove/titlove.
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2012 u 14:14
|
Znam,prvo ih raspakujem pa onda povezujem sa filmom
|
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2012 u 18:42
Largo.Winch.2008.720p.BluRay.x264.AAC.mkv-Zen_Bud ovo je film koji ga otvaram ali nikako ne mogu da ga povezem sa vasim prevodom.Molio bih ako uspete da me obavestite kako.Unapred hvala, Bube
|
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2012 u 19:01
Nije problem da mi upemo jer sve radi kako treba kod nas, problem je kod tebe ili nacin na koji pokusavas ubaciti prevod u playeru.
Koji player upotrebujes?
Samo za ovaj film ne vidis text/slova, ili za druge filmove/prevode?
Mozes li otvoriti titlove u Notepad, Wordpad, MS Word?
bube972 piše:
Ne da ne mogu da ga povezem,nego nijedan prevod sa Vaseg sajta se ne otvara kad ga spojim sa filmom.Na primer za Largo Vinch 2011 odmah sam ga spustio i povezao. |
Objasni malo, konfuzan si do mere da pomislim da imas text/slova ali da ti samo vremena prikazivanja titla ne odgovaraju kad kazes "povezem".
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2012 u 19:22
Znaci za Largo 2011 vas titl sam skinuo i povezao i radi bez problema Kod Largo 2008,sa gornjeg torenta,nijeda vas titl za 2008 kad ga povezem sa filmom ,film gledam ali slova ne.Koji Vas titl povezujete sa gornjim torentom?i kako? Hvala
|
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2012 u 20:52
bube972 piše:
Largo.Winch.2008.720p.BluRay.x264.AAC.mkv-Zen_Bud ovo je film koji ga otvaram ali nikako ne mogu da ga povezem sa vasim prevodom.Molio bih ako uspete da me obavestite kako.Unapred hvala, Bube
|
Koja je ovo fora ".mkv-zen_bud"? 
Još nisi odgovorio o kojem se playeru radi. Samo da znaš, imamo 8 titlova za taj film i sve mi ih je Media Player Classic otvorio.
-------------

|
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2012 u 21:17
I kod mene ih BS cita bez problema.
|
|