Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Help (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Help (2011)

The Help

The Help (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Tajni život kućnih pomoćnica

Godina:

2011

Žanr:

drama

Trajanje:

146 min

Režija:

Tate Taylor

Scenarij:

Tate Taylor
, Kathryn Stockett

Glavne uloge:

Sissy Spacek
  >  Missus Walters
Cicely Tyson
  >  Constantine Jefferson
Allison Janney
  >  Charlotte Phelan
Viola Davis
  >  Aibileen Clark
Bryce Dallas Howard
  >  Hilly Holbrook
Brian Kerwin
  >  Robert Phelan
Octavia Spencer
  >  Minny Jackson
Mike Vogel
  >  Johnny Foote
Emma Stone
  >  Skeeter Phelan
Ahna O'Reilly
  >  Elizabeth Leefolt
Jessica Chastain
  >  Celia Foote
Christopher Lowell
  >  Stuart Whitworth
Anna Camp
  >  Jolene French
Emma Henry
  >  Mae Mobley
Eleanor Henry
  >  Mae Mobley

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Help (2011)
    Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 14:29
The Help (2011)

IMDb - The Help (2011)

drama SAD, 2011 

Režija: Tate Taylor

Scenarij: Tate Taylor

Uloge: Emma Stone, Viola Davis, Octavia Spencer, Jessica Chastain, Ahna O'Reilly

Tajni život kućnih pomoćnica, drama nastala prema besteseleru američke spisateljice Kathryn Stockett, drugi je film redatelja i scenarista Tatea Taylora. U glavnoj se ulozi pojavljuje mlada hollywoodska zvijezda, Emma Stone.

Skeeter (Stone) je djevojka s juga koja se vraća s fakulteta odlučna da postane pisac. Okreće živote svojih prijatelja i mali Mississippi naopačke kada odluči intervjuirati crnkinje koje su provele svoje živote brinući za istaknute južnjačke obitelji. Aibileen (Davis) je Skeeterina najbolja prijateljica, domaćica, koja se na užas njenih prijatelja u usko povezanoj crnačkoj zajednici usudila progovoriti prva. Unatoč tome što njihovo dugotrajno poznanstvo visi u zraku, ona i Aibileen nastavljaju suradnju, a uskoro dolaze i druge sumještanke koje žele ispričati svoju priču...

http://mojtv.hr

Ažurirao Rea - 13.Studeni/Nov.2011 u 14:30

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2011 u 18:17

Prevod najavio nitkov Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2011 u 00:28

Ukratko, radim na tome. Ali, nemam više onoliko vremena na raspolaganju koliko sam imao kad sam najavio prijevod, tako da ide polako. Svejedno, dalo bi se prevest za koji tjedan. Ako netko želi biti brži, može se slobodno javiti ovdje ili na PM, bolje sada nego kad prevedem pola filma.

Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 16:28

Izašao je kakav-takav srpski titl. Vjerujem, tj. znam, da to može biti bolje. Ali eto, nitko mi se nije javio nakon ove prethodne poruke tako da smo dobili ono što smo dobili. Bez uvrede, ali po meni to ne valja.

Nastavljam sa svojim prijevodo, ali ide jako sporo, jer baš ne uspijevam doći do vremena za prevođenje. Ovo će mi definitivno biti posljednji prijevod za neki novi film... Barem dok ne vidim koliko ću i kada imati vrijeme na raspolaganju.

Pogledajte to s pozitivne strane:
  1. Imam novi posao
  2. Radim na tome da napokon dobijem nekakvu diplomu
  3. Kad dobijem diplomu, to bi se trebalo pozitivno odraziti na plaći, ako ju opet ne srozaju

Tak da... Eh...

EDIT: E da, prilično sam siguran da je taj srpski prijevod samo preveden sa slovenskog. To bi valjda značilo da taj slovenski već nije valjao, po meni. A šta ćeš...

Ažurirao nitkov - 02.Prosinac/Dec.2011 u 16:32
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 16:40
1. Čestitam!
2. Još bolje!
3. To nekako ne utiče na mene, ali mogao bi onda častiti u kafaniLOL

P.s.- Sporaću.LOLLOLLOLLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 16:43
Preporucljivo je ne uzimati nove ''popularne'' filmove ako nemas vremena, a pogotovu sto su izasli Engleski titlovi dan nakon sto si ti najavio na sluh cini mi se...

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 17:56

Sporać... Uf, ono što sam smislio je prebezobrazno, čak i za tebe! LOL LOL LOL

Nego, poklopilo se...
Čekao sam poziv na novo radno mjesto u firmi i nikako da dođe. Najavim prijevod u četvrtak, valjda isti ili drugi dan kad je izašla verzija dobre kvalitete i u petak zovu da sam od ponedjeljka na novom poslu. E, vrijeme za prevođenje mi se smanjilo na 10% od dosadašnjeg. Dead

Što bi značilo, da sam ostao na starom poslu, stigao bih. Ali eto... ZEZ!

Ma ono, žao mi je što nemam vremena za ovo, baš sam se bio zagrijao, ali ubija me količina posla, a kad dođem doma me mrzi sjest za komp. Pa eto, sad odoh jer ne mrem tu više sjedit. Big smile

Kak bi rekli - lesson learned.

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 18:03
Originalno postovano od strane nitkov nitkov piše:

1. Imam novi posao
  2. Radim na tome da napokon dobijem nekakvu diplomu
  3. Kad dobijem diplomu, to bi se trebalo pozitivno odraziti na plaći, ako ju opet ne srozaju

cestitamo

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2012 u 23:47
Odličan film!  Meni je baš prijao, iako traje 2 i po sata nije dosadan ni na trenutak, čak sam priželjkivala da što duže traje... Drama sa elementima komedije zbog sam u jednom trenutku plakala, a već u narednom se smejala i tako u krug... Oktavija Spenser je bila odlična, mada ni ostali nisu u zaostatku... Clap Preporuka ljubiteljima filmova sa srcem Smile Ocena 9/10
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2012 u 21:32
U potpunom šoku koliko je ovo zapravo loš film nemam snage ništa drugo niti napisati. Trebat će mi koji dan da se oporavim  2 i pol sata ničega... Strašno!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 22:19
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Odličan film!  Meni je baš prijao, iako traje 2 i po sata nije dosadan ni na trenutak...Preporuka ljubiteljima filmova sa srcem Smile 

Složila bih se sa koleginicom u ovom delu, ali naglasila da je, po meni, ovo film za žensku populaciju i da je moje skromno mišljenje da će većini muške populacije biti smarajući i dosadan. Film je pored priče o odnosu belci-crnci i/ili bogataši-posluga, priča i o životu žena šiiiiiirom planete, bez obzira na stalež, bračno stanje, starosni uzrast... Ja sam ga zaista doživela kao fantastičnu, dirljivu priču o ženama... Preporuka za sve žene Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2012 u 01:28
Meni se isto svidio, mora da ga je Stojadinka gledala! LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.