Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim titl

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Tomislav View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tomislav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tražim titl
    Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2003 u 22:17
Da li postoji titl za American Beauty i Along came a spider a da ne žure? Nikako ih neuspjevam namjestit. Hvala
I was here
Na vrh
natasa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj natasa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2003 u 13:43

dali postoji titl za national security nikako nemogu naci

hvala unapred

cao malena
Na vrh
Extremist View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Extremist Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2003 u 15:51

Sve titlove koji ti žure ili kasne ili već nešto drugo s njima ne štima, možeš lagano sredit Subtitle Workshopom:

http://urusoft.cjb.net

Kad downloadaš program i učitaš titlove koji ti ne pašu, otiđi na Edit->Set Delay i stavi u plus ili minus za neki broj sve titlove ili sve označene titlove. Čas posla! ;-)

Na vrh
string View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj string Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2003 u 18:45
Trebao bi mi titl za film KIDS (DELIKVENTI) ako neko ima, neka ga posalje...:)
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2003 u 18:56

imam ja za The Kids

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2003 u 18:57
i za tomislava American Beauti i Along Came Spider javi ako trebaš
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2003 u 20:02
daj pošalji to sve na www.titlovi.net. mislim te titlove...
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2003 u 20:16
ne the kid, nego the kids...to su dva različita filma...
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2003 u 20:16
evo stavio sam ih u bazu titlovi
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2003 u 20:16
i kad stavljate prijevode prvo stavite naziv filma pa onda tek THE....HVALA....
Na vrh
string View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj string Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2003 u 11:09
Quote: Citirano od božo 06 April 2003

imam ja za The Kids

Hvala, ali ovo sto si postavio je za film THE KID, a meni trebaju 'DELIKVENTI' u originalu je naziv KIDS. FIlm je iz 1995 godine. FIlm je jako dobar, ali ne mogu nigde naci prevod... ;(
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2003 u 17:56
evo dodo sam i kids
Na vrh
string View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj string Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2003 u 18:04
:( Hvala, ali to nije to... Hmmmmm... Izgleda da postoji vise filmova sa istom nazivom ili ko zna sta... Ako nadjes KIDS (DELIKVENTI) molim te posalji...
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2003 u 18:35

Kids (1995) Delkventi...jako dobar film, fakat bih molio ako neko nađe prijevod da ga pošalje???

Hvala

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2003 u 17:28
ajde ljudi napravite taj prijevod THE KIDS (1995). ONAJ tko napravi prijevod može dobiti od mene što god hoće.??????????*********????????*********
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2003 u 19:21
da ga bar mogu naći ali ne mogu, ima samo na portuglaskom i na dvd.box.sk i...ma nigdje ga nema.....nije ga meni bed prevesti za dan dva ali jebemu kada ga nema.??? FAKAT MI TREBA... ja razumijem engleski ali moja treba ne...a na dvd-u ga nema za posuditi
Na vrh
string View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj string Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2003 u 12:25
Quote: Citirano od Kristijan 09 April 2003
da ga bar mogu naći ali ne mogu, ima samo na portuglaskom i na dvd.box.sk i...ma nigdje ga nema.....nije ga meni bed prevesti za dan dva ali jebemu kada ga nema.??? FAKAT MI TREBA... ja razumijem engleski ali moja treba ne...a na dvd-u ga nema za posuditi

Uh... ni ja ne mogu da ga nadjem... :) Daj da se potrudimo pa da sredimo taj titl...:)) Film je odlican, pa ako nekome treba DIVX postavio bi ga online.. ;)
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2003 u 21:02
Film je zakon. Barem da se engleski titl može naći, ali....
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2003 u 19:20
sinkronizacija nije ni važna....glavno da je film preveden
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2003 u 19:42

imam još njemački, poljski i španjolski...

P.S. Kaj ti razumiješ portugalski..

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.