Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Machine Gun Preacher (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Machine Gun Preacher (2011)

Machine Gun Preacher

Machine Gun Preacher (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Naoružani propovjednik

Godina:

2011

Žanr:

biografski, drama, kriminalistički, akcija

Trajanje:

129 min

Režija:

Marc Forster

Scenarij:

Jason Keller

Glavne uloge:

Kathy Baker
  >  Daisy
Gerard Butler
  >  Sam Childers
Peter Carey
  >  Bill Wallace
Reavis Graham
  >  Pastor Krause
Michael Shannon
  >  Donnie
Michelle Monaghan
  >  Lynn Childers
Madeline Carroll
  >  Paige #2
Barbara Coven
  >  Shannon Wallace
Grant R. Krause
  >  Billy
Grant R. Krause
  >  Contractor (as Grant Krause)
Sidi Henderson
  >  Shaved Head
Souleymane Sy Savane
  >  Deng
Misty Mills
  >  Biker Chick
Nicole Michele Sobchack
  >  Bartender (as Nicole Sobchack)
Ryann Campos
  >  Paige #1
Mike Litaker
  >  Drifter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Machine Gun Preacher (2011)
    Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2011 u 18:06

Machine Gun Preacher (2011)

Žanr: Akcija, Biografski

Režija: Marc Forster

Jezik: Engleski

Uloge: Gerard Butler, Michelle Monaghan, Michael Shannon, Madeline Carroll

Premijera
: 18. novembar 2011. godine

Film je zasnovan na priči o Semu Čajldersu, članu bande motociklista i dileru droge, koji je „pronašao Boga" i odlučio da otputuje u Sudan i spasava decu iz ratom zahvaćenih područja.

Čajlders i njegova žena Lin osnovali su humanitarno dečje selo Anđeli istočne Afrike, u mestu Nimule u Sudanu. Trenutno u selu živi više od 300 dece o kojima se njih dvoje staraju, a ukupno su izbavili više od hiljadu mališana.

Batler u filmu glumi Sema Čajldersa, a za potrebe uloge je znatno promenio lični opis. Najviše komentara izazvala je njegova frizura - ozloglašena „tarzanka".

Izvor: http://www.rts.rs

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1586752/

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2012 u 20:23
Najavio kolega  johnnny1 na sluh..... Clap
Na vrh
nexia87 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nexia87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2012 u 19:51
samo naprijed , dobar je film , jedva cekam SmileSmileSmile
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2012 u 10:27
Može li mi neko da objasni, šta je sa ovim titlom?

Bio sam nešto zauzet preko vikenda, pa nisam stigao da ispratim dešavanja oko istog. Znam da je krenulo od lošeg titla (otud i dve dvojke, by Kampfar i Novica -  merodavni ljudi) i brda svakojakih komentara - koji su svi pobrisani, uključujući i moj. Sad je na sajtu nešto što (meni na oko) deluje sasvim pristojno, ali autor lično tvrdi kako tu ništa nije ispravljao, nego je samo prepodesio tajminge... I ostale su te dve dvojke...Confused

Elem, ima li smisla koristiti ovaj titl, ili čekati najavljeni prevod od johnny1. Ovo drugo mi deluje kao da je na duuugom štapu, čoveka uopšte nema već par dana na sajtu... A ne bih ni da počnem gledanje sa nekim šitom, iznerviram se i prekinem gledanje na pola.
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2012 u 10:51
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Može li mi neko da objasni, šta je sa ovim titlom?

Bio sam nešto zauzet preko vikenda, pa nisam stigao da ispratim dešavanja oko istog. Znam da je krenulo od lošeg titla (otud i dve dvojke, by Kampfar i Novica -  merodavni ljudi) i brda svakojakih komentara - koji su svi pobrisani, uključujući i moj. Sad je na sajtu nešto što (meni na oko) deluje sasvim pristojno, ali autor lično tvrdi kako tu ništa nije ispravljao, nego je samo prepodesio tajminge... I ostale su te dve dvojke...Confused

Elem, ima li smisla koristiti ovaj titl, ili čekati najavljeni prevod od johnny1. Ovo drugo mi deluje kao da je na duuugom štapu, čoveka uopšte nema već par dana na sajtu... A ne bih ni da počnem gledanje sa nekim šitom, iznerviram se i prekinem gledanje na pola.

Kampfar je najavio da ce i on da ga uradi za dan-dva.....A dzoni1 ako prevede,prevede od viska glava ne boli LOL

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2012 u 16:08
Dovoljno je što sam prelistao prevod da vidim stvari od kojih glava zaboli...  evo jedna epic rečenica...

In Marc it talks about John the Baptist,
how he went about baptizing the water.

Marko govori o Ivanu Krstitelju.
Kako je krstio vodom.

Dead

A pazi... ja i religija ko sestre, ali ovo mi je screaaaaaaam... Shocked 

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Greška View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Greška Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2012 u 16:28

LOL

Ažurirao Greška - 05.Ožujak/Mar.2012 u 16:28
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2012 u 16:37
meni je prijevod super i jučer sam pogledao film....svaki trud cijenim ,a to šta neki prigovaraju neka se oni onda uhvate posla,a ne da kritiziraju 

Ažurirao marko99119 - 05.Ožujak/Mar.2012 u 16:38
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2012 u 17:59
Radi se na ispravci prevoda...
A onima kojima je super kada u prevodu ne vide razliku između: Filly tj. Filadelfije, Pitty (ispade čovek) umesto Pitsburga, može i teletabise sa kineskim titlom da gledaju, nema razlike.

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2012 u 18:31
Originalno postovano od strane marko99119 marko99119 piše:

meni je prijevod super i jučer sam pogledao film....svaki trud cijenim ,a to šta neki prigovaraju neka se oni onda uhvate posla,a ne da kritiziraju 

Prijatelju, pre nego što napišeš ovako nešto (lupiš!) informiši se. Svako ovde ima profil, tu piše ponešto. Da si tako uradio, znao bi da su ti što "prigovaraju i kritiziraju" AUTORI 90% novijih prevoda na ovom sajtu.

Tako da je odavno izlizana fraza "nek se uhvate posla", u tvom slučaju, čist autogol.

Ažurirao srkis - 05.Ožujak/Mar.2012 u 18:37
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2012 u 00:23
Postavljen prevod, može da se briše ona nebuloza.
 Hot tub sada nije isto što i hot dog... 

Na vrh
mladen-bukvic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mladen-bukvic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 15:41
Sjajan film,glumacka ekipa odlicna...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.