| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Sitter (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Sitter (2011)Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 19:53 |
The Sitter (2011) - IMDb
Žanr: Komedija
Worst. Babysitter. Ever.
Scenario: Brian Gatewood, Alessandro Tanaka Režija: David Gordon Green (Pineapple Express, 2008.) Glavne uloge: Jonah Hill, Sam Rockwell, Ari Graynor, Max Records, Landry Bender, Kevin Hernandez Godina proizvodnje: 2011 Zemlja porekla: SAD Trajanje: 81 min Sinopsis: Kada
najneodgovorniji bejbisiter na svetu povede troje najgore dece na svetu u
nezaboravnu noćnu avanturu po ulicama Njujork Sitija, svi se pitaju ko
će stići kući u jednom komadu. Rezime: Svojim recikliranim zapletom, pogrešno usmerenim gegovima i formulaičnom glumom Jonaha Hilla, The Sitter je samo još jedan razočaravajući dodatak u rezimeu reditelja Davida Gordona Greena. IMDB ocena: 5.5/10 Rotten Tomatoes rating: 25% Datum svetske premijere: 9. decembar 2011. (Kanada, SAD) Datum domaće premijere: 12. januar 2012. http://www.happynovisad.com Ažurirao Rea - 28.Sijecanj/Jan.2012 u 19:57 |
|
|
|
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2012 u 06:27 |
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2012 u 11:41 |
|
Hvala tebi dr Dragane i hvala Rea na opisu filma. Ako neko još razmišlja o tome da li vredi odgledati ovu komediju, već sam negde napisao - ne volim da prevodim filmove iz 2011. godine jer ima dovoljno prevodilaca za novije filmove, prevođenje komedija je takođe posebna priča (tu prevodilac po meni mora malo da "otkači" da bi nešto bilo smešno - a da li će i drugima biti smešno, to je pitanje), ova komedija ima dosta "priče" i dosta linija titla za prevođenje i skraćivanje, još nema engleskog titla... itd... ali, ja sam sad ustao nakon dana i noći koje sam proveo prevodeći ovaj film i još uvek sam pod pozitivnim utiskom filma.
Pa, ako me neko pita da li preporučujem ovaj film - preporučujem definitivno. Hvala još jednom, i Veliki pozdrav. Snajp Ažurirao snajp - 19.Veljaca/Feb.2012 u 11:43 |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |