Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi za LOTR3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi za LOTR3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Jure View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi za LOTR3
    Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 20:33
Dali netko ima titlove za ovaj film ali da su u 23 frames. Sve sam pretražio i svi titlovi su u 29 frames. I sad mi nije jasno kako nemogu prebaciti te titlove iz 29 u 23. Prije bi radio to pomo?u SubtitleEditor i svaki put bi namjestio bez problema, a sada nema šanse. Našao sam jedino slovenske titlove u srt. i njih sam odmah podesio. Pa ako neko nešto zna zamolio bi ga da mi pomogne.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 21:24
Vjerovatno ti govorim što veæ znaš ali probaj sa Subadjust! Ako oèeš mogu ti ja probat promjenit. Ja imam takoðe za 29,971 pa æu ti probat prebacit! Ostavi mail.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 21:46
pa probaj skinuti na forumu sve titlove mozd je neki u 23 frames!!!sretno
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 21:53
Ma nije ni jedan ni na ovoj stranici ni na livadi osvim onog slovenskog.
toknezev hvala ti ali mogu i ja prebaciti u 23 ali bi mi bilo draže da netko ima ve? orginal u 23 jer kad ja prebacim iz 29 u 23 nevalja mi. Namjestim ljepo u 23 te podesim po?etak i ve? nakon nekoliko re?enica to titlovi neprate govor.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 21:59
Ma moj bi ti titl sigurno odgovarao jer ja unosim odreðenu dozu ljubavi u pretvaranje u novi titl ali ako neæeš....... 
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 22:03
Ako o?eš skini neki hrvatski titl sa stranice pa ga probaj prebaciti u 23, pa mi pošalji na ante_jukic@inet.hr
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2004 u 20:12
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Ma moj bi ti titl sigurno odgovarao jer ja unosim odreðenu dozu ljubavi u pretvaranje u novi titl ali ako neæeš....... 

Dobio sam na mail one titlove šta si mi posla, ali isto nisu valjali ali ipak puno hvala.

Uspio sam rješiti problem. Ja sam prije u SubtitleEditor namještao da iz 29,976 prebaci u 23,976, a trebao sam staviti iz 29,970 u 23,976. Sad je sve uredu.
Još jednom hvala na pomo?i !
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.