Titlovi za LOTR3
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=1514
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 19:50 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Titlovi za LOTR3
Objavio: Jure
Tema: Titlovi za LOTR3
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 20:33
|
Dali netko ima titlove za ovaj film ali da su u 23 frames. Sve sam pretražio i svi titlovi su u 29 frames. I sad mi nije jasno kako nemogu prebaciti te titlove iz 29 u 23. Prije bi radio to pomo?u SubtitleEditor i svaki put bi namjestio bez problema, a sada nema šanse. Našao sam jedino slovenske titlove u srt. i njih sam odmah podesio. Pa ako neko nešto zna zamolio bi ga da mi pomogne.
|
Odgovori:
Objavio: toknezev
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 21:24
Vjerovatno ti govorim što veæ znaš ali probaj sa Subadjust! Ako oèeš mogu ti ja probat promjenit. Ja imam takoðe za 29,971 pa æu ti probat prebacit! Ostavi mail.
------------- I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
|
Objavio: elkaz
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 21:46
pa probaj skinuti na forumu sve titlove mozd je neki u 23 frames!!!sretno
------------- Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 21:53
Ma nije ni jedan ni na ovoj stranici ni na livadi osvim onog slovenskog.
toknezev hvala ti ali mogu i ja prebaciti u 23 ali bi mi bilo draže da netko ima ve? orginal u 23 jer kad ja prebacim iz 29 u 23 nevalja mi. Namjestim ljepo u 23 te podesim po?etak i ve? nakon nekoliko re?enica to titlovi neprate govor.
|
Objavio: toknezev
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 21:59
Ma moj bi ti titl sigurno odgovarao jer ja unosim odreðenu dozu ljubavi u pretvaranje u novi titl ali ako neæeš.......
------------- I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 22:03
|
Ako o?eš skini neki hrvatski titl sa stranice pa ga probaj prebaciti u 23, pa mi pošalji na ante_jukic@inet.hr
|
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2004 u 20:12
toknezev piše:
Ma moj bi ti titl sigurno odgovarao jer ja unosim odreðenu dozu ljubavi u pretvaranje u novi titl ali ako neæeš....... |
Dobio sam na mail one titlove šta si mi posla, ali isto nisu valjali ali ipak puno hvala.
Uspio sam rješiti problem. Ja sam prije u SubtitleEditor namještao da iz 29,976 prebaci u 23,976, a trebao sam staviti iz 29,970 u 23,976. Sad je sve uredu.
Još jednom hvala na pomo?i !
|
|