Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Procesor...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Procesor...

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Procesor...
    Objavljeno: 25.Svibanj/May.2011 u 12:15
Mislim si kupiti procesor, jer trenutno imam Intel(R) Celeron(R) CPU 3,066 Ghz i ubija me kako je loš ...E sad ove dolje bi mogao kupiti bez da mijenjam matičnu i ostale stvari....Cijene su im od 70 do 90 eura.........Imam slabu grafičku ati raedon x1550 ali  nisam gamer, jedino što igram je PES...Htio bi da mi može pokrenuti hd filmove i serije i da surfanje i ostale stvari idu bez štekanja...Pa me zanima jel šta vrijede ovi dolje procesori, jel se isplate kupiti?

Intel procesor Pentium, E6600, Socket 775, 3.06GHz/3.07GHz, dvije jezgre

Intel Pentium, E6500, Socket 775, 2.93GHz, dvije jezgre

Intel Pentium, E6700, Socket 775, 3.2GHz, dvije jezgre

Intel Pentium, E6300, Socket 775, 2.8GHz, dvije jezgre
Na vrh
GuRuGeoRge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GuRuGeoRge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2011 u 14:04
Pa ako nemaš drugog izbora kupi taj 6300 za 70 evra..Inače koju ploču imaš ?
"All that is necessary for evil to succeed is for good men to do nothing." - Edmund Burke, British Statesman and Philosopher
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2011 u 14:13
ECS 945GCT-M2

Šta misliš hoće moći taj procesor pokrenuti hd filmove 720p...?

Ažurirao outside - 25.Svibanj/May.2011 u 14:14
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2011 u 16:24
naravno....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2011 u 17:09
E hvala acane...to mi je najvažnije, da mogu gledati hd filmove i serije, surfat i to je to...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2011 u 19:07
što se toga tiče, nećeš imati nikakvih problem Wink 
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2011 u 21:06
Napravio sam skoro prijatelju koji je imao takođe slabog Celeron-a, konfiguraciju sa Pentium E 5700.
Grafička ništa posebno ATI 512Mb 64Bit, RAM 2Gb DDR3, ploča takođe ništa posebno Gigabyte, sve ukupno sa hardom 500Gb, kućištem 500W, bez rezača = 250E. Čovek je prezadovoljan,
pa mislim da ćeš biti zadovoljan serijom E6000 ~.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2011 u 22:12
E hvala vam na odgovorima...Taj ću i kupiti...Smile
Na vrh
zagor-te-nej View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zagor-te-nej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 22:29
htela bih nesto pitati.u cemu je problem.Moja drugarica je kupila laptop toshiba sa procesorom intel corei 5,ali sad je nezadovolna jer je videla neki drugi sa procesorom intel core i6.ja koliko zanam ne postoji intel core i6,pa smo nas dvije posvadjale oko toga.Zato vas molim da mi kazete jel postoiji i6,jer ja znam da ovoj procesor i de u neparne broevi, i3,i5,i7. hvala pino.
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 22:37
Kratko i jasno, ne postoji i6 procesor.
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
zagor-te-nej View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zagor-te-nej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 22:38
hvala vam puno.tako sam i mislila
Na vrh
dome-nasty View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dome-nasty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2012 u 09:30
Originalno postovano od strane outside outside piše:

Mislim si kupiti procesor, jer trenutno imam Intel(R) Celeron(R) CPU 3,066 Ghz i ubija me kako je loš ...E sad ove dolje bi mogao kupiti bez da mijenjam matičnu i ostale stvari....Cijene su im od 70 do 90 eura.........Imam slabu grafičku ati raedon x1550 ali  nisam gamer, jedino što igram je PES...Htio bi da mi može pokrenuti hd filmove i serije i da surfanje i ostale stvari idu bez štekanja...Pa me zanima jel šta vrijede ovi dolje procesori, jel se isplate kupiti?

Intel procesor Pentium, E6600, Socket 775, 3.06GHz/3.07GHz, dvije jezgre

Intel Pentium, E6500, Socket 775, 2.93GHz, dvije jezgre

Intel Pentium, E6700, Socket 775, 3.2GHz, dvije jezgre

Intel Pentium, E6300, Socket 775, 2.8GHz, dvije jezgre

Evo i mene ovo zanima samo ja imam P4 CPU 3Ghz i matičnu Asus P5GD1-VM
Grafičku nemam, integrirana je na MBO, pa me zanima dali bi se taj PC dao što god "frizirati"
ako mu ubacim jedan od ovih procesora?

Eat my shorts
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2012 u 10:48
Ako je isti socket, a piše da je, onda bi trebalo raditi. Bilo bi dobro znati i koliko memorije imaš.
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2012 u 11:00
Ne znam u koju svrhu bi ga frizirao, ploča i čipset su više nego zastareli, ovo plače za prodajom i kupovinom nove konfiguracije. Ako ipak hoćeš da ga osvežiš, više bi dobio kupovinom grafičke, koju posle možeš da ubaciš u novu konfiguraciju. Nov procesor na ovome bi bilo bacanje para.
Na vrh
ninjawhite View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ninjawhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2012 u 17:33
 Uh bogo moj, gde Evropa gde sam ja. Confused  Intel pentium 1,99 Ghz, 128 mb grafika i 512 mb radne. I ja kao mislio malo da ga "nabudžim" sa još 256 mb radne jer mi Ubuntu ponekad malo više povuče pa uspori. Ovde ne dolazi u obzir ni ovo gore pomenuto, prodaja pa novi. Ovde bi samo moglo u potok pa novi. Cry
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2012 u 17:50
Ne bacaj u potok, uskoro će se muzeji tući za njega. LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2012 u 20:37

Nikako u potok, treba voditi računa o ekologiji a i kazne su velike (ako te uhvate).

Da ne pričamo šta bi ti radili pecaroši ako se ribice navuku na Facebook.bup iromafia

Na vrh
dome-nasty View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dome-nasty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2012 u 20:56
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Ako je isti socket, a piše da je, onda bi trebalo raditi. Bilo bi dobro znati i koliko memorije imaš.

2Gb

Originalno postovano od strane bobiska bobiska piše:

Ne znam u koju svrhu bi ga frizirao, ploča i čipset su više nego zastareli, ovo plače za prodajom i kupovinom nove konfiguracije. Ako ipak hoćeš da ga osvežiš, više bi dobio kupovinom grafičke, koju posle možeš da ubaciš u novu konfiguraciju. Nov procesor na ovome bi bilo bacanje para.

Ma radim ja na novoj i7 2600K konfi a ovo bi mi bilo u sobi od male i htio bi da mi vrti HD bez štekanja... znači po tebi bi trebao mijanjati i matičnu?

Eat my shorts
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2012 u 21:12
Ne moraš matičnu, zastareo je chipset,ali može da podnese osveženja. E sad, počinje šta je starije, kokoška ili jaje. Za HD ti svakako treba dobra grafička, ali može da se desi da posle zaštuca i procesor, ali mislim da neće.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2012 u 21:31
S obzirom da imaš integrisanu grafiku, neophodno je da ubaciš posebnu grafičku.
Može ti biti problem samo ako je AGP, da nađeš šta ti treba, ima ih sve manje na tržištu.
Gledaj da ima bar 256Mb svoje memorije i da nije "kobajagi" 1GB a radi kao neka starija sa 256.

Imam odlično iskustvo sa malo starijom polovnom GForce iz tada vrhunske serije (256Mb je bio maksimum).
Stavio sam je deci na ploču sa integrisanom grafikom i Intel P4 3GHz
procesorom (775), sve radi savršeno, igrice, HD materijal.... sve.

Bilo bi dobro da nađeš neki Core2Duo umesto dvojezgarnog Pentiuma,
ali i oni bi trebali dobro da rade, ima ih na tržištu i mogu u Socket 775.

Tako "osvežen" komp bi trebalo da može da gura još koju godinu.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.