Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pozdrav
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pozdrav

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
eugena View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eugena Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pozdrav
    Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 07:04
Clap pozdravljam novi izgled stranice, odličan je i neke stvari su jednostavnije i preglednije. Inače ja sam novi član obožavam filmove, doduše nemam mnogo vremena, a ono malo što ga imam pokušavam prevoditi neke starije filmove i vrijeme provodim u Suptitl Workshopu, prije svega još učim, prikupljam znanje iskusnijih prevoditelja čitajuči njihove savjete.
Postavio sam do sada samo dva prevoda i poslao treči, ima nekih dvadeset dana, nije postavljen.
Možda nije u redu pa je izbrisan ili se tako dugo čeka na provjeru i obradu, ako treba što popraviti nema problema, želim ispraviti i naučiti i ja volim dobre titlove. Loš titl mi upropasti film za 30%. Ako mi neko može javiti, jer želi znati što ne valja da ispravim i ne radim istu grešku, radi se o
 "INSPECTOR MORSE 1987 s03 e04 The Secret of Bay 5B "

čao Sleepy

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 11:10
dobrodosli
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 12:04
dobrodoslidobrodosli
live long and prosper
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 12:06
dobrodosli dobrodosli dobrodosli
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 13:30
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 16:44

Originalno postovano od strane eugena eugena piše:

Ako mi neko može javiti, jer želi znati što ne valja da ispravim i ne radim istu grešku, radi se o 

"INSPECTOR MORSE 1987 s03 e04 The Secret of Bay 5B "čao Sleepy  

Tog titla nema i ako me sjecanje ne vara nije ni bio na uploadu,
molim te postavi ga jos jednom.

Divna je vijest da ces prevoditi seriju Inspector Morse (1987) Broken Heart, hvala unaprijed.Clap

I naravno, dobro nam dosao. 

dobrodosli dobrodosli dobrodosli dobrodosli dobrodosli

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 17:41
welcome
Na vrh
eugena View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eugena Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 18:20
Smile hvala KNEGINJO pao mi je kamen  sa srca, več sam pomislio koji sam baksuz, odmah u početku moje mlade prevodilačke karijere da me odmah sasjeku, znači greška je kod mog uploada morat ču da se sa tim pozabavim, uploadao sam 3-4 puta,no dobro, što se" INSPECTORA MORSA" tiče pri završetku sam,  sezone4 sva četiri filma, samo moram da :dotjeram ,provjerim i ljepo upakiram. Inače namjera mi je kompletno završiti cjeli serijal,koliko god trajalo.Ja nikad ne odustajem.
A ako  bude što loše sa titlovima molim vas da mi javite i nastojaču ne praviti iste greške.Ipak sam ja samo amater sa malo slobodnog vremena,osrednjim znanjem 3-4 strana jezika,jakom voljom i što je najvažnije volim film, a da naravno i vaša podrška.
Uploadat ču iduči tjedan dok ne sredim stvar.
  pozdrav.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 18:54
Evo, odmah imam jedan savjet za popravljanje: Pazi na slovo č i ć.

več sam
morat ču
nastojaču
ču iduči

Ovdje svuda ide ć.

Osim toga, ne znam pišeš li tako i u titlovima, ali poslije zareza ide razmak, možda si se ovdje žurio ili štogod pa pripazi malo na gramatiku i pravopis.

Btw, pozdrav i tebi i Đurđevcu! Bio sam tamo s kazalištem, lijepo su nas ugostili. Smile

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
eugena View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eugena Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2011 u 10:27
Pozdrav i tebi " nebojsa66 " kao i svim ostalim koji su mi poželjeli dobrodošlicu, a u malom gradiču Đurđevcu jedino što je još ostalo je, gostoprimstvo i dobrodošlica. Nažalost kao i u večini zemlje politika i lopovluk su sve ostalo uništili. I da malo sam žurio kod pisanja poruke.
Što se tiće gramatike, na tome moram poraditi, nabaviti HRVATSKI PRAVOPIS i obnoviti znanje ipak je prošlo dosta vremena kad sam bio u školskoj klupi, mada pomalo mi se vraćaju osnovna znanje.
Hvala što ste me podsjetili Embarrassed
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2011 u 10:52

dobrodosli dobrodosli dobrodosli dobrodosli dobrodoslidobrodosli

Ja sam mislila da je mešanje č i ć najveći problem kod nas iz Sarajeva (zbog našeg mekog ć LOL) LOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2011 u 11:05
Ne. Vama je problem izbacivanje suglasnikaLOLLOLLOLLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.