pozdrav
Web: Titlovi.com
Kategorija: Uvod
Ime foruma: Novi članovi
Opis foruma: Forum namijenjen predstavljanju novih članova
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=44796
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 11:21 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: pozdrav
Objavio: eugena
Tema: pozdrav
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2011 u 07:04
pozdravljam novi izgled stranice, odličan je i neke stvari su jednostavnije i preglednije. Inače ja sam novi član obožavam filmove, doduše nemam mnogo vremena, a ono malo što ga imam pokušavam prevoditi neke starije filmove i vrijeme provodim u Suptitl Workshopu, prije svega još učim, prikupljam znanje iskusnijih prevoditelja čitajuči njihove savjete. Postavio sam do sada samo dva prevoda i poslao treči, ima nekih dvadeset dana, nije postavljen. Možda nije u redu pa je izbrisan ili se tako dugo čeka na provjeru i obradu, ako treba što popraviti nema problema, želim ispraviti i naučiti i ja volim dobre titlove. Loš titl mi upropasti film za 30%. Ako mi neko može javiti, jer želi znati što ne valja da ispravim i ne radim istu grešku, radi se o "INSPECTOR MORSE 1987 s03 e04 The Secret of Bay 5B "
čao 
|
Odgovori:
Objavio: iromafia111
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2011 u 11:10
Objavio: taxidell
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2011 u 12:04

------------- live long and prosper
|
Objavio: Titivillus
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2011 u 12:06
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2011 u 13:30
Objavio: Kneginja
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2011 u 16:44
|
eugena piše:
Ako mi neko može javiti, jer želi znati što ne valja da ispravim i ne radim istu grešku, radi se o
"INSPECTOR MORSE 1987 s03 e04 The Secret of Bay 5B "čao |
Tog titla nema i ako me sjecanje ne vara nije ni bio na uploadu, molim te postavi ga jos jednom.
Divna je vijest da ces prevoditi seriju Inspector Morse (1987) , hvala unaprijed.
I naravno, dobro nam dosao. 
-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
Objavio: Nastasja
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2011 u 17:41
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2011 u 18:20
hvala KNEGINJO pao mi je kamen sa srca, več sam pomislio koji sam baksuz, odmah u početku moje mlade prevodilačke karijere da me odmah sasjeku, znači greška je kod mog uploada morat ču da se sa tim pozabavim, uploadao sam 3-4 puta,no dobro, što se" INSPECTORA MORSA" tiče pri završetku sam, sezone4 sva četiri filma, samo moram da :dotjeram ,provjerim i ljepo upakiram. Inače namjera mi je kompletno završiti cjeli serijal,koliko god trajalo.Ja nikad ne odustajem. A ako bude što loše sa titlovima molim vas da mi javite i nastojaču ne praviti iste greške.Ipak sam ja samo amater sa malo slobodnog vremena,osrednjim znanjem 3-4 strana jezika,jakom voljom i što je najvažnije volim film, a da naravno i vaša podrška. Uploadat ču iduči tjedan dok ne sredim stvar. pozdrav.
|
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2011 u 18:54
Evo, odmah imam jedan savjet za popravljanje: Pazi na slovo č i ć.
več sam morat ču nastojaču ču iduči
Ovdje svuda ide ć.
Osim toga, ne znam pišeš li tako i u titlovima, ali poslije zareza ide razmak, možda si se ovdje žurio ili štogod pa pripazi malo na gramatiku i pravopis.
Btw, pozdrav i tebi i Đurđevcu! Bio sam tamo s kazalištem, lijepo su nas ugostili. 
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2011 u 10:27
Pozdrav i tebi " nebojsa66 " kao i svim ostalim koji su mi poželjeli dobrodošlicu, a u malom gradiču Đurđevcu jedino što je još ostalo je, gostoprimstvo i dobrodošlica. Nažalost kao i u večini zemlje politika i lopovluk su sve ostalo uništili. I da malo sam žurio kod pisanja poruke. Što se tiće gramatike, na tome moram poraditi, nabaviti HRVATSKI PRAVOPIS i obnoviti znanje ipak je prošlo dosta vremena kad sam bio u školskoj klupi, mada pomalo mi se vraćaju osnovna znanje. Hvala što ste me podsjetili 
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2011 u 10:52
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2011 u 11:05
Ne. Vama je problem izbacivanje suglasnika    
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
|