Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Predlog za filtriranje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Predlog za filtriranje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Predlog za filtriranje
    Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2011 u 17:28
Pretpostavljam da je u toku uvođenje opcije filtriranja titlova i ne znam kako ste planirali da to ispadne, ali imam predlog da se barem za jezike omogući "čekiranje kvadratića"... Znači, imamo u ponudi hrvatski, srpski, ćirilica, slovenski, bosanski, makedonski i engleski, od kojih svaki ima svoj kvadratić. Kad hoću da skinem prevod za neki film, čekiram npr. hrvatski, srpski i bosanski i izbaci mi rezultate za sva 3 jezika... Ili npr. samo makedonski, i dobijem rezultate samo za taj jezik... Ako me neko ne razume, navodim kao primer sajt tehnomanije, izbor laptopa između ponuđenih - http://www.tehnomanija.rs/katalog/laptop-netbook-racunari. Kao što vidite sa leve strane, postoji filtracija prema robnim markama, veličini ekrana, procesoru, brzini procesora itd. E, ja predlažem isto to za jezike, a možda i za još neku opciju...
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Dibidus41 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
bvb 1 - 5 juve

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dibidus41 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2011 u 17:41

A mogla bi se tu nabudŽit' i varijanta koju imaDete kad se ulaže prevod...malKo doraditi.

Ono...Film, Serija, Dokumentarac...Pa ako čuknem seriJal, ponuda za sezonu, epizodu...

p.s. naraVske, ovo š'o CSIaJ reče, ide sledeČe...

Ažurirao Dibidus41 - 28.Studeni/Nov.2011 u 17:42
Na vrh
nikolica067 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikolica067 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2011 u 02:22
nemoj zaboraviti kvadratic za ocenu prevoda
Na vrh
davorf View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj davorf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2011 u 15:29
Originalno postovano od strane Dibidus41 Dibidus41 piše:

A mogla bi se tu nabudŽit' i varijanta koju imaDete kad se ulaže prevod...malKo doraditi.

Ono...Film, Serija, Dokumentarac...Pa ako čuknem seriJal, ponuda za sezonu, epizodu...

p.s. naraVske, ovo š'o CSIaJ reče, ide sledeČe...

I pored izbora za sezonu i epizodu, bilo bi dobro da se mogu pretrazivati kompleti prevoda po sezonama (npr. sezona 1 - sve epizode), s tim da bi onda vjerovatno trebalo omoguciti neki flag kod uploada, da se radi o kompletnoj sezoni.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.