Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Novosti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Novi izgled sajta
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Novi izgled sajta

Odgovori Odgovori Stranica  123 38>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Novi izgled sajta
    Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2011 u 12:59
Obaveštavamo sve vas, korisnike našeg sajta, da ćemo noćas ili sutra u toku dana postaviti novi izgled sajta - dela sa prevodima. Biće tu podosta novina ali ćemo neke naknadno ubaciti u dogovoru sa vama. Takođe, molimo vas da imate razumevanja u narednim danima, jer će postojati mogućnost da neke opcije ne rade ili da rade loše, pa nam je u tom smislu potreba vaša pomoć da sve "kvarove" prijavite u ovoj temi

Takođe, ovde možete ostavljati sve predloge vezane za izgled i funkcionalnost sajta. Zahvaljujemo vam se na saradnji.  
Na vrh
moravac06 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj moravac06 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2011 u 13:39
Eto, da budem prvi koji će pohvaliti.
Svaka čast unapred. Iskreno se radujem novom izgledu i boljoj preglednosti.
TongueClapWink

Ažurirao moravac06 - 30.Studeni/Nov.2011 u 13:40
Na vrh
zenith View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zenith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2011 u 15:32
Sajt je vec No.1 , sa novim izgledom ce biti van svake konkurencije.

Svaka cast na vrednom radu.
Na vrh
dnsoft View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dnsoft Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2011 u 16:58

Ma, joj... Ne volim kad se mjenja nešto što već radi savršeno, ali ajde...

Neka vam je sa srećom!

Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2011 u 19:31
Opet ću da ti dosađujem sa pretragom...vidi da to bude unapređeno, mislim da je najbitnija stavka. Za izgled ćemo lako, meni se i ovako dopada. Srećno sa transformacijom.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2011 u 19:46
Jedan od razloga za promenu izgleda je i funkcionalnost i unapređenje pretrage, tako da... Trebaće nam Debela podrška od svih za dalji razvoj...
Na vrh
borislavevtimov View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj borislavevtimov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2011 u 20:30
Sto se tice vidljivosti i lakse pretrazivanje se slazem.
Imao sam nekoliko zabeleske, no nisam znao gde da napisem.
Kad se postavi kurser na tekt prevod filmovi ili serije
da se pokaze slika filma da se vidi za koj film se radi.

So pocit.
Zelim vam uspeh.

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2011 u 22:29
Kad je već krenulo veliko raspremanje...

Pade mi na pamet, u direktnoj vezi sa temom "Uočene greške u prevođenju"... Ispade da se putem komentara na titlove razvijaju, bezmalo, čitave diskusije. Ja baš i nemam običaj da pratim komentare titlova koje sam već komentarisao, niti mogu da pamtim šta sam sve komentarisao.

Zato možda ne bi bilo loše da (sem uploadera) i prethodni komentatori dobiju mejl kad "osvane" neki nov komentar.
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2011 u 22:43
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Zato možda ne bi bilo loše da (sem uploadera) i prethodni komentatori dobiju mejl kad "osvane" neki nov komentar.

Jos bolje poruku kao sto je prozorcic kad ima novu pm poruku na forumu (ili na stranu neki "frame"), stime sto ce imati i X da se ne moraju odmah slediti komentare i dugmic preko kojeg bi se moglo stici do listu s linkovima do prevode gde su konkretne komentare.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
ELLA090280 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ELLA090280 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2011 u 01:54
ja vise voljela stari izgledUnhappyBroken Heartslognutivedder3,malo me zbunjuju boje,nekako mi izgledao modernije

Ažurirao ELLA090280 - 01.Prosinac/Dec.2011 u 02:19
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2011 u 01:59
Svidja mi se ovaj minimalizami sto nema  budzavih reklama

Na vrh
Nemanja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nemanja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2011 u 02:00
Ok je, nije lose.
Na vrh
patak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj patak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2011 u 02:07
e ovo je vec nesto :P svaka cast sajt izgleda super i napokon je sve na svom mjestu 
Na vrh
Nemanja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nemanja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2011 u 02:18
Samo da kazem, kad stavim na Srpski jezik da mi bude sajt, nije sve lepo odradjeno, na primer: Име на Филмот, Последни поставени превод, Во последните 24 часа имавме 279561 пребарувања...itd Mesa se, cini mi se sa Makedonskim.
Na vrh
hyde_sb View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hyde_sb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2011 u 02:33
možda sam ja ćorava, ali ne vidim nigdje da se može direktno dodati titl.. moram prvo na svoj račun pa odandje tražiti dalje.. može li se vratiti onaj link koji je prije bio na početnoj stranici? hvala. molim. Thumbs Up
Na vrh
AnGeL_17 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
aka DeMon_17

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AnGeL_17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2011 u 02:44
Ovako kod mene ne radi ovo sta je za spustanje na prevod.
Sta da kazem vrlo lepo ste uredili.
Na vrh
Nino_88 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nino_88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2011 u 03:01
Svaka cast,odlican izgled i samo napred....Thumbs Up
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ELLA090280 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2011 u 03:19
Originalno postovano od strane Nemanja Nemanja piše:

Samo da kazem, kad stavim na Srpski jezik da mi bude sajt, nije sve lepo odradjeno, na primer: Име на Филмот, Последни поставени превод, Во последните 24 часа имавме 279561 пребарувања...itd Mesa se, cini mi se sa Makedonskim.

takodjer,tacnije jednom je normalno,drugi put nijedee_monk_pospanko

Ažurirao ELLA090280 - 01.Prosinac/Dec.2011 u 03:22
Na vrh
minjabuuu View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj minjabuuu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2011 u 03:22
Nije loše, ali kada, recimo, krenem da kucam ime filma i izbaci mi onu padajuću listu i kliknem na film koji želim, ne dešava se ništa, tačnije, ostane ono što je otkucano, tako da moram da kucam pun naziv. Ne znam da li je to slučaj samo kod mene, ili se to dešava sa Chromom, ili šta već Cry
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ELLA090280 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2011 u 03:24
Originalno postovano od strane minjabuuu minjabuuu piše:

Nije loše, ali kada, recimo, krenem da kucam ime filma i izbaci mi onu padajuću listu i kliknem na film koji želim, ne dešava se ništa, tačnije, ostane ono što je otkucano, tako da moram da kucam pun naziv. Ne znam da li je to slučaj samo kod mene, ili se to dešava sa Chromom, ili šta već Cry

ja na primjer imam mnogo problema,ali taj tvoj nedalabu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 38>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,285 sekundi.