Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Novi izgled sajta

Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Novosti
Opis foruma: Ovdje se možete informirati o svim novinama kojima unapređujemo našu stranicu
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=44768
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 05:15
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Novi izgled sajta
Objavio: darije
Tema: Novi izgled sajta
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2011 u 12:59
Obaveštavamo sve vas, korisnike našeg sajta, da ćemo noćas ili sutra u toku dana postaviti novi izgled sajta - dela sa prevodima. Biće tu podosta novina ali ćemo neke naknadno ubaciti u dogovoru sa vama. Takođe, molimo vas da imate razumevanja u narednim danima, jer će postojati mogućnost da neke opcije ne rade ili da rade loše, pa nam je u tom smislu potreba vaša pomoć da sve "kvarove" prijavite u ovoj temi

Takođe, ovde možete ostavljati sve predloge vezane za izgled i funkcionalnost sajta. Zahvaljujemo vam se na saradnji.  

-------------

Odgovori:
Objavio: moravac06
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2011 u 13:39
Eto, da budem prvi koji će pohvaliti.
Svaka čast unapred. Iskreno se radujem novom izgledu i boljoj preglednosti.
TongueClapWink

-------------
http://www.freepicsupload.com/#phpLAQqsL-beavis-02.gif -

Objavio: zenith
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2011 u 15:32
Sajt je vec No.1 , sa novim izgledom ce biti van svake konkurencije.

Svaka cast na vrednom radu.

Objavio: dnsoft
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2011 u 16:58

Ma, joj... Ne volim kad se mjenja nešto što već radi savršeno, ali ajde...

Neka vam je sa srećom!

Objavio: bobiska
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2011 u 19:31
Opet ću da ti dosađujem sa pretragom...vidi da to bude unapređeno, mislim da je najbitnija stavka. Za izgled ćemo lako, meni se i ovako dopada. Srećno sa transformacijom.

Objavio: darije
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2011 u 19:46
Jedan od razloga za promenu izgleda je i funkcionalnost i unapređenje pretrage, tako da... Trebaće nam Debela podrška od svih za dalji razvoj...

-------------

Objavio: borislavevtimov
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2011 u 20:30
Sto se tice vidljivosti i lakse pretrazivanje se slazem.
Imao sam nekoliko zabeleske, no nisam znao gde da napisem.
Kad se postavi kurser na tekt prevod filmovi ili serije
da se pokaze slika filma da se vidi za koj film se radi.

So pocit.
Zelim vam uspeh.

Objavio: srkis
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2011 u 22:29
Kad je već krenulo veliko raspremanje...

Pade mi na pamet, u direktnoj vezi sa temom "Uočene greške u prevođenju"... Ispade da se putem komentara na titlove razvijaju, bezmalo, čitave diskusije. Ja baš i nemam običaj da pratim komentare titlova koje sam već komentarisao, niti mogu da pamtim šta sam sve komentarisao.

Zato možda ne bi bilo loše da (sem uploadera) i prethodni komentatori dobiju mejl kad "osvane" neki nov komentar.

-------------
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2011 u 22:43
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Zato možda ne bi bilo loše da (sem uploadera) i prethodni komentatori dobiju mejl kad "osvane" neki nov komentar.

Jos bolje poruku kao sto je prozorcic kad ima novu pm poruku na forumu (ili na stranu neki "frame"), stime sto ce imati i X da se ne moraju odmah slediti komentare i dugmic preko kojeg bi se moglo stici do listu s linkovima do prevode gde su konkretne komentare.

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Objavio: ELLA090280
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 01:54
ja vise voljela stari izgledUnhappyBroken Heartslognutivedder3,malo me zbunjuju boje,nekako mi izgledao modernije

Objavio: luka0037
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 01:59
Svidja mi se ovaj minimalizami sto nema  budzavih reklama

-------------

Objavio: Nemanja
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 02:00
Ok je, nije lose.

Objavio: patak
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 02:07
e ovo je vec nesto :P svaka cast sajt izgleda super i napokon je sve na svom mjestu 

Objavio: Nemanja
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 02:18
Samo da kazem, kad stavim na Srpski jezik da mi bude sajt, nije sve lepo odradjeno, na primer: Име на Филмот, Последни поставени превод, Во последните 24 часа имавме 279561 пребарувања...itd Mesa se, cini mi se sa Makedonskim.

Objavio: hyde_sb
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 02:33
možda sam ja ćorava, ali ne vidim nigdje da se može direktno dodati titl.. moram prvo na svoj račun pa odandje tražiti dalje.. može li se vratiti onaj link koji je prije bio na početnoj stranici? hvala. molim. Thumbs Up

-------------
I wouldn't have to manage my anger if people could learn to manage their stupidity.

Objavio: AnGeL_17
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 02:44
Ovako kod mene ne radi ovo sta je za spustanje na prevod.
Sta da kazem vrlo lepo ste uredili.

-------------
http://www.userbars.be" rel="nofollow - http://www.userbars.be" rel="nofollow -

Objavio: Nino_88
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 03:01
Svaka cast,odlican izgled i samo napred....Thumbs Up

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 03:19
Originalno postovano od strane Nemanja Nemanja piše:

Samo da kazem, kad stavim na Srpski jezik da mi bude sajt, nije sve lepo odradjeno, na primer: Име на Филмот, Последни поставени превод, Во последните 24 часа имавме 279561 пребарувања...itd Mesa se, cini mi se sa Makedonskim.

takodjer,tacnije jednom je normalno,drugi put nijedee_monk_pospanko

Objavio: minjabuuu
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 03:22
Nije loše, ali kada, recimo, krenem da kucam ime filma i izbaci mi onu padajuću listu i kliknem na film koji želim, ne dešava se ništa, tačnije, ostane ono što je otkucano, tako da moram da kucam pun naziv. Ne znam da li je to slučaj samo kod mene, ili se to dešava sa Chromom, ili šta već Cry

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 03:24
Originalno postovano od strane minjabuuu minjabuuu piše:

Nije loše, ali kada, recimo, krenem da kucam ime filma i izbaci mi onu padajuću listu i kliknem na film koji želim, ne dešava se ništa, tačnije, ostane ono što je otkucano, tako da moram da kucam pun naziv. Ne znam da li je to slučaj samo kod mene, ili se to dešava sa Chromom, ili šta već Cry

ja na primjer imam mnogo problema,ali taj tvoj nedalabu

Objavio: dabiz1985
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 03:25
ClapbravooClap olaksana pretraga, brze do titla ...
Niste dzabe No:1 
 Clap

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 03:30
ondak samo meni smetaju boje,volim sivo,pa to ti je

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 03:46
Originalno postovano od strane ELLA090280 ELLA090280 piše:

Nemam ga ni ja više yay

Ako može, neka se stavi zastava Srbije sa grbom, kao što je ona gore gde se bira jezik sajta

Naravno, da se doda ono za ocenjivanje titlova

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 03:47

Originalno postovano od strane ELLA090280 ELLA090280 piše:

Nemam ga ni ja više yay

Ako može, neka se stavi zastava Srbije sa grbom, kao što je ona gore gde se bira jezik sajta

da,sve gore navedeno

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 03:56

Tačnije, da se prikaže i spolja. Sad sam kliknula na neki titl i videla da postoji.Clap

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 04:01
danceminjabuuu,ostro oko u 4 ujutro

Objavio: novy78
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 04:01
Bezveze mi je to što se ne vidi kako je film ocenjen dok se ne otvori link.
Takođe, neki prevodi su zeleni, a neki su sivi. Prvo sam pomislio da je napravljena razlika između visited links i neposećenih, ali nije to.
Takođe, kada se otvori prevod, ne vidi se koji su članovi dali ocenu.
Estetski mi se dopada kako izgleda kada se otvori prevod Smile

-------------
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it

Objavio: John McClain
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 04:08
ma babaroga je,napokon da se malo nesto promeni.Izgleda bas lepo i pregledno.

Moje pohvale za trud  ClapClapClapClapClapClap

Objavio: deathangel
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 06:45
SmileLjudi, ovo je fenomenalno. Sve cestitke od meneSmile

-------------
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!

Objavio: ShadowM
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 08:08
Svaka cast, stara strana bila super ali ovo sad je za svaku pohvalu, znaci i dalje najbolji Thumbs Up

-------------
Shadow

Objavio: Numberguy
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 08:13
Super je novi izgled sajta.Thumbs Up
Originalno postovano od strane Nemanja Nemanja piše:

Da to je makedonskog, a kad izberes makedonski daje ti engliski.

-------------
How do you make 7 even? (Take away the S)

Objavio: Mitko
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 08:16
Novi izgled sajta moze da prodje, bar gledano 'povrsinski' i ako sam stari posetioc sajta super je. Bar prija za oci neka manja promena (manja?) :)

Sve najbolje u daljem radu.

p.s. Srpski latinica. 

Objavio: Dibidus41
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 08:17

Okeeet!!
Š'o se izgleda tiče...i 'nako ne obraČam pažnju, sem ako je dreČuČe roza LOL !!

Funkcionalnost...
mislim da nije napravljen niki pomak!! Ja Ču reČem svoje primedbe vezane za pretragu serija,
jer me one uglavnom i zanimaju!!

- Ako ste odvojili "Filmove" i "Serije" ondaK kod izbora početnog slova naziva, treba da biDne
izbaciT spisak samo naziva serija pod tim slovom, a ne svaki ubačen titl, ovako...treba da
odem do 19-e stranice da bih naš'o svoju omiljenu seriju (neTko more reći, pa traži po
nazivu, u redu, tražiČu, al' govorim o pomaku u odnosu na prethodno).

Predlog: klik na seriju, dobijem spisak svih serija, ako pride kliknem na slovo, spisak samo onih
pod tim slovom, klik na naziv serije...dve varijante, il' 'nako k'o na prijevodima-online
(klik na broj sezone, pa broj ili naziv epizode), il' 'nako k'o na podnapisima (da se otvore
polja za unos broja sezone i epizode).

- Neko reče za "Upload titla"...mora se ić' u profil...nije problem, al' i ne mora tako.

Predlog: tu neĐe pored ili ispod imena, dodati opciju "Ubaci titlove". NraFske, ostaviti i u profilu.

- "Poređaj prevode po"...i nisam neštA siguran kol'ko je potrebna opcija, al' dobro.

Predlog: omogućiti da se po dva, eventualno tri osnova vrši izbor, npr. po Jeziku i Broju download-a,
sa ček boksovima.

Bagovi...
- PomešaTe su vam zastavice, pa ako kliknem na engleŠku, dobijem Srpski latinicu, na Srpsku, dobivaM
    Makedonski a na Makednosku, stiže mi engleŠko okruženje.
- Učukam naziv filma ili serije, izaberem jezik, klik na pretraži i...dobijem spisak traženog, medŽutim,
    pojavljuje mi se i žuto uokvireno upozorenje kako nisam dobiJo ono što sam tražiJo a još ako to oČem da
    poređam po...npr. jeziku, odo na stranicu "Server error"!!
- Uz ovo gore, kad se uradi, izgube se slova za izbor te da bi ih dobiJo, moram, il' dugme za povratak,
    il' klik na engleŠku zastavicu, al' ondaK gubim ono što sam tražiJo!!
- "Poređaj prevode po" ne funkciJoniše ako sam klknuo na Serije.
- Na srpskoj zastavi kod titlova, fali grb.

Tol'ko na prvi klik!!

Za sadE LOL  !!

Objavio: Mitko
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 08:22
Originalno postovano od strane Dibidus41 Dibidus41 piše:

Bagovi...

- PomešaTe su vam zastavice, pa ako kliknem na engleŠku, dobijem Srpski latinicu, na Srpsku, dobivaM
    Makedonski a na Makednosku, stiže mi engleŠko okruženje.
- Učukam naziv filma ili serije, izaberem jezik, klik na pretraži i...dobijem spisak traženog, medŽutim,
    pojavljuje mi se i žuto uokvireno upozorenje kako nisam dobiJo ono što sam tražiJo a još ako to oČem da
    poređam po...npr. jeziku, odo na stranicu "Server error"!!
- Uz ovo gore, kad se uradi, izgube se slova za izbor te da bi ih dobiJo, moram, il' dugme za povratak,
    il' klik na engleŠku zastavicu, al' ondaK gubim ono što sam tražiJo!!
- "Poređaj prevode po" ne funkciJoniše ako sam klknuo na Serije.

Tol'ko na prvi klik!!

Za sadE LOL  !!

Odlican si za bagove, jer sam upravo trazio 'latinicu' srbijanskog jezika. Fino je skrenuti paznju na takve stvari. :)

Objavio: bojanadj
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 08:43
Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

Takođe, neki prevodi su zeleni, a neki su sivi.

Autorski su zeleni Wink

+ 1

i one bube oko puljki za izbor jezika se još motaju, pa to treba potamaniti LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: luka74
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 09:04
Svaka čast za novi izgled!

Objavio: ras1305
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 09:23
Ovo je vec nesto.
Jedan predlog i od mene: mislim da je bolje, kada izaberes opciju " http://titlovi.com/downloads/default.ashx?type=1&mediaid=136578 - Skinite titlove ", da se pojavi jedan kratak preview od titla.

Objavio: NikolaJe
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 09:28
Sjajan je novi sajt, moderan, svaka čast, sad ćete privući još prevodioca

Objavio: cobrac13
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 09:35
Ovo izgleda 10 puta bolje i ljepše

Objavio: comet
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 09:36
Odlično baš sam tako poželeo,radi Firefoxom-linux odlično,dok cromium ne radi baš najbolje!!

Hvala vama i puno uspeha!!

edClapClapClap

-------------
ed

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 09:36
Sviđa mi se nova koloratura i izgled.
Pored odjave ima kvadratić prazan koji vodi do control panela i mogućnosti uploadanja pa pošto već "Welcome 'nick'" vodi do toga, može li se taj kvadratić promijeniti u direktno da vodi do uploada, tj. do ovog http://en.titlovi.com/controlpanel/subtitles/add.aspx - linka ?
Pošto u tom redu ima mjesta, možda da se proširi taj kvadratić i napiše unos titla/upload ili što već. Onaj control panel je ionako beskoristan i korisnici ne bi smjeli pisati blog posts tamo pa ne vidim svrhu njegovog otvaranja.
Osim toga na komentarima titla prazan je kvadratić za potvrdu komentara pa bi i to trebalo popuniti.
Naravno, kao što su kolege rekli jezike ispremiještati da odgovaraju zastavicama.

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 09:49
P.S. Ne znam hoćete dodavati ono da se vidi tko je autor titla. Pošto sam na dva svoja koja sam uploadao i gdje sam stavio autore provjerio i nigdje ne piše. Možda da se stavi tamo gdje kod autorskih piše autorski titl pa da umjesto toga stoji "autor: 'nick'". 

-------------

Objavio: panmarko
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 09:49
svaka vam dala Tongueza novi izgled sajta,jos jednom bravo majstoriThumbs Up

-------------

Objavio: pipic75
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 09:55
Odlično izgleda lijepo je pregledno.Svaka čast

Objavio: Damilica26
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 09:56
Bolest! TongueShocked
ShockedStvarno je dobro. Jako lepo izgleda, svaka pohvala.
Naravno da postoje sitne greške, ali zato smo tu da svi zajedno ispravimo i dopunimo.
Svaka čast!Clap

Objavio: Monn@
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 09:56
evo otvorih site nakon skoro mjesec dana ...i šok ... mogu samo reci bravo!

Objavio: serpikolo
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 09:58
Na prvi pogled sjajno:jednostavno i pregledno.Neće biti teško priviknuti se,mada...već mi nedostaje...Samo napred.

Objavio: zkarlov
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 09:59
Ne sviđa mi se što se više ne vidi tko je dao ocjenu, onda ih je bolje ukinuti...

Objavio: srkis
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 10:02

Bezveze mi je to što se ne vidi kako je film ocenjen dok se ne otvori link.
Takođe, neki prevodi su zeleni, a neki su sivi. Prvo sam pomislio da je napravljena razlika između visited links i neposećenih, ali nije to.
Takođe, kada se otvori prevod, ne vidi se koji su članovi dali ocenu.
Estetski mi se dopada kako izgleda kada se otvori prevod Smile

Ovo sam i ja primetio (i zamerio). Ali pretpostavljam da su to bube koje treba potamaniti. Inače je dl stranica za konkretan titl baš onako moćna. I kad je već takva, sve sa posterom itd, fali još IMDB link.

PS. Sviđa mi se fora da je ikonica "nindža" zamenjena ordenom, (zasluga za narod, pretpostavljam :-))

-------------
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!

Objavio: angels
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 10:19
Estetski odlično, zaista mi se sviđa i nemam zamjerki. Sad još da se srede bugovi, pa da i
funkcionalost bude odgovarajuća. Jedna greška koju sam primijetio, kada se odabere film,
pa onda sortiranje po uploaderu, izbaci ovo:

Server Error in '/' Application.

The resource cannot be found.

Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.  Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

Requested URL: /prevodi/prevodi.aspx

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.237

Objavio: Monn@
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 10:28
hmmm...kliknula sam na svoje titlove i mislim da mi poneki fali na listi ....nadam se da ce osvanuti ponovno :D

Objavio: angels
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 10:33
Originalno postovano od strane angels angels piše:

Estetski odlično, zaista mi se sviđa i nemam zamjerki. Sad još da se srede bugovi, pa da i
funkcionalost bude odgovarajuća. Jedna greška koju sam primijetio, kada se odabere film,
pa onda sortiranje po uploaderu, izbaci ovo:

Server Error in '/' Application.

The resource cannot be found.

Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.  Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

Requested URL: /prevodi/prevodi.aspx

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.237

I još jedno, je li moguće da je najskidaniji titl onaj za Taxi 4, s 2.130.528 skidanja?!
Uglavnom, dobio sam dojam da najviše problema stvara sortiranje, po bilo kojem
parametru.
Još jedna pohvala - super je što se nakon 'ulaska' u prijevod epizode, ispod info o toj
epizodi, vidi i popis ostalih epizoda za odgovarajuću sezonu. Fancy. I cool. I najbolji ste.

Objavio: Rendgen Tehnicar
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 10:39
Želim da pohvalim urednički tim titlova, koji su ovaj inače najbolji sajt za prevode učinili još lepšim i boljim. Svaka čast!

-------------
Šta je najlepše na svetu? SLOBODA
Šta je najjače na svetu? LJUBAV
Šta je naoštrije na svetu? ISTINA

Objavio: spico
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 10:43
Ovo odlično izgleda! Sada je sajt mnogo pregledniji. Svaka čast.Clap

Objavio: Fokan
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 10:44
Hej, kakva navala na stranicu! Odličan posao.

Objavio: spico
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 10:47
Da li se ocena titla vidi tek kada otvorimo link ka njemu? Pre se odmah videlo koji je titl ocenjen.

Objavio: strabon
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 10:53
Ne znam da li sam kliknuo na pravo mjesto, ali da kažem zadovoljan sam s novim izgledom sajta, premda mi je i stari bio dovoljno dobar.

Imam jedan prijedlog. Ne znam zašto se ne bi mogli pretraživati titlovi po godinama kada je snimljen film kao na nekim drugim sajtovima. To mi je često trebalo, a vjerujem i još dosta njih bi to podržalo. Zato ako nije neki problem neka se i to omogući.

Objavio: djhollywood
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 10:55
Super izgleda samo fale ocjene titlova!

Objavio: Rea
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 10:58
Meni je odlično sve,nemam zamerki Thumbs Up Najbolje mi je što ste uveli pretraživanje po slovima abecede i biranje prevoda za filmove i serije...pre ukucam naziv filma i izbaci sve,i serije koje imaju sličan naziv pa sam morala dugo tražiti željeni prevod,ali ovako je zaista extra Clap
Sve pohvale faithlessmary

-------------

Objavio: Blunt
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 11:16
Very nice and much much better! Like it!

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 11:29

'Bem li ga, biTi Če da Ja imaDem najvišNJe primedaba LOL LOL!! Valjda Gi neko i pročito!!

Elem,

kad kliknem na ovu temu, tj njenog poŠljednjeg uložioca posta, stigne samo do druge stranice...a ono veČma četvrta!!

Objavio: ras1305
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 11:46
Originalno postovano od strane hyde_sb hyde_sb piše:

možda sam ja ćorava, ali ne vidim nigdje da se može direktno dodati titl.. moram prvo na svoj račun pa odandje tražiti dalje.. može li se vratiti onaj link koji je prije bio na početnoj stranici? hvala. molim. Thumbs Up

Da, stvarno. Molim da se vrati link na pocetnoj stranici za direktni upload titlova.

Objavio: KrazyM
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 11:48
Odličan novi izgled sajta, pregledan je i funkcionalan.
Slažem se sa gore navedenim nedostacima na novom sajtu, kao što su
da se ne može vidjeti ocjena titla ako se ne klikne na njega i usto se ne vidi koji su članovi ocijenili isti titl.
A opcija sortiranja tilova mi je jako potrebna jer vidim kada su neki prevodioci čije autorske prijevode pratim i skidam postavili titl
(ovo pišem samo zato jer sam vidio da je netko rekao kako je to bespotrebno).

I još nešto me zanima: kada se otvori pojedini titl, s lijeve strane bi trebala biti slika filma/serije što nije slučaj kod svakog titla. Neki imaju sliku, neki ne. Da li se može ili da li će se moći dodavati cover filma? Recimo, ja kao autor svojih titlova bi volio da postoji i opcija da sam dodam cover pored ili nešto slično. Ili to vi sami radite?

Eto toliko, još jednom čestitke na novom izgledu

Objavio: taxidell
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 12:02

Meni nedostaje stari izgled... navika...

Jeste puno preglednije, stranice za preuzimanje titlova su super, ne sviđa mi se što se ne vidi ko je titl ocenio i padajući meni u pretrazi za filmove ne radi. U stvari radi, ali te ne odvede do željenog titla. Sviđa mi se statistika autorskih i ostalih uploada titlova i super mi je što su odvojeni različitim bojama. Kod komentara tilova vidi se bubica za objavu, ali na njoj nema nikakve oznake da služi za to pa bi to možda trebalo ispraviti. Sve u svemu nedostaje mi stari izgled, navika...

-------------
live long and prosper

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 12:04

'Bem li ga, biTi Če da Ja imaDem najvišNJe primedaba LOL LOL!! Valjda Gi neko i pročito!!

Elem,

kad kliknem na ovu temu, tj njenog poŠljednjeg uložioca posta, stigne samo do druge stranice...a ono veČma četvrta!!

Svaka čast na upornosti... Clap

Ja se više i ne trudim čitati tvoje postove... LOL

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 12:10

Originalno postovano od strane KrazyM KrazyM piše:

A opcija sortiranja tilova mi je jako potrebna jer vidim kada su neki prevodioci čije autorske prijevode pratim i skidam postavili titl

Ajd, čisto radi probe, nadŽi COWBOYS & ALIENS od Movie Mastera??

Teško, jerBo nisu povezaTa polja "Naziv filma" i slova, tako da klikom na slovo, gubiš naziv filma i dobiVaš sve na "C", a ondaK mo'š da sortiraš po čem' god 'oćeš, opet ti ostaje vrćenje po stranicama!!

Ili ja neštA pogrešno radim??

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 12:26

Teško, jerBo nisu povezaTa polja "Naziv filma" i slova, tako da klikom na slovo, gubiš naziv filma i dobiVaš sve na "C", a ondaK mo'š da sortiraš po čem' god 'oćeš, opet ti ostaje vrćenje po stranicama!!

Da dopunim sa još jednim bagom...

Sortiranje radi samo sa "Sve", joCk na "Film" ili "Serija".

Objavio: srkiprki
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 12:39
Prvi utisak je zaista dobar. Konacno malo vise boja.

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 12:43
Samo jedan estetski predlog - čini mi se da ova zelena boja nije baš najsrećniji izbor (mislim na autorske titlove), mnogo lepše izgleda ova plava koja se koristi za hover link. Naravno, stvar ukusa, ali zaista mi izgleda kompatibilnije sa plavom

-------------

Objavio: KrazyM
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 12:50

Ili ja neštA pogrešno radim??

Ovo sam naveo jer pratim nekoliko prevodioca koji rade titlove za stare i nove horrore pa kada me nema duže na sajtu, otvorim njihov profil i poredam titlove po datumu dodavanja i pronađem šta sam propustio.

A za ovo što ti kažeš, traži titl za film, nema 100 stranica titlova samo od Cowboys & Aliens, vjerujem da ćeš na prvoj ili drugoj već naletjeti na Masterov titl. Ili da titlovi.com naprave uslugu slanja titlova na mail? Možda bi to još pomoglo userima?
Ionako nisam vidio nigdje da se admini toliko trude da olakšaju svojim korisnicima toliko kao ovdje i zato im skidam kapu. Sve u svoje vrijeme.

Objavio: Salvador
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 13:24
Odličan posao ste obavili do sada i naravno da to još nije krajnji izgled sajta, ali čestitamClap

P.S.
Mislio sam na bugove i ostale svari koje će se popravljati ili možda dodatiSmile

Objavio: Sceka222
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 13:45
Dopada mi se, samo da prodju "decije boljke" i bice sve ok. Mada meni i sada sve radi kako treba... :)

Pozdrav!

Objavio: Salvador
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 14:12

Ovako je previše boja i miješaju se pa ispada malo ružno, ali to je samo moje mišljenje.

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 14:15
Ma samo ova zelena mi bode oči LOL
Neka druga nijansa plave (uz ovu postojeću) bi savršeno legla Smile

-------------

Objavio: bojanderos
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 14:23
Sviđa mi se,mnogo je lakša pretraga prevoda,sve je nekako jednostavnije i preglednije!!!
Svaka čast za ideju. Clap

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 14:26
Meni nije loša ni ta zelena. LOL

Sad mislim da je to već subjektivno. No, ne kužim zašto su neki crni, a neki tamnoplavo sivi, ovo što je Salvador napomenuo. Po čemu se oni razlikuju od ostalih?

Btw, sad već vidim da se ponavljaju neki primjeri "problem", tj. nedostataka pa ako šefovi imaju kakav odgovor da su primijetili naše opaske bilo bi lijepo da se jave. LOL

-------------

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 14:30

Ovo sam naveo jer pratim nekoliko prevodioca koji rade titlove za stare i nove horrore pa kada me nema duže na sajtu, otvorim njihov profil i poredam titlove po datumu dodavanja i pronađem šta sam propustio.

A za ovo što ti kažeš, traži titl za film, nema 100 stranica titlova samo od Cowboys & Aliens, vjerujem da ćeš na prvoj ili drugoj već naletjeti na Masterov titl. Ili da titlovi.com naprave uslugu slanja titlova na mail? Možda bi to još pomoglo userima?

Ionako nisam vidio nigdje da se admini toliko trude da olakšaju svojim korisnicima toliko kao ovdje i zato im skidam kapu. Sve u svoje vrijeme.

Ako veČ otvoriš njiN profil, ondak mo'š i film tražiti, i ko što reče, nije Movie Master preveo 100 stran'ca Cowboys & Aliens!! Niti su oni u jednom danu okačili sve svoje prevode!!

Zato bi napredak biJo učukati ime onog koJ je ubaciJo titl i da dobiješ sve njegovo na jednom mestu!!

Objavio: zvjezdans
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 14:37
ClapClapClapClapClapClapClapClap
ClapAngryClapClapClapClapClapClap

Ima ovaj jedan kome se ne sviđa, a mi ostali smo oduševljeni!

Objavio: donce
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 14:40

izgled sajta je prelep, ali paranormal activity 3 nmg da skinem.

Pise da postoji neka greska

Objavio: banisa2006
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 14:47
i vise nego sjajno.

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 14:58

Originalno postovano od strane zvjezdans zvjezdans piše:

Ima ovaj jedan kome se ne sviđa, a mi ostali smo oduševljeni!

Ak' si na me mislila sestro sas oVu Červenu boju, deMbelo si pogrešila!!

Dadoh samo primedbe na funkcionalnost i bagove...radi još veČeg poboljšanja. Pa i podnapisi su menjali okruženje, usvojili poneki prigovor publike i posle nedelj' dana svi su zaboravili kak je stari izgled'o LOL!!

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 15:05
Pih, opet mi ne funkcionise ona padajuća lista za potražnju titlovaDead

Objavio: dragan032
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 15:05
Super je ovaj skin sa ovako svetlim nijansama crne i sive. Tako mu valjda i raspoloženje dolazi sa tim koloritom.

-------------
Mirna glava ne boli.

Objavio: Movie Master
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 15:16
Odoše postići u kanticu. Za nastavak sledi kartonče.

Objavio: SuperSerb
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 15:19
Ja sam oduševljen novim izgledom, svaka čast.

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 15:20
Nago kad će taj : Novi izgled sajta ? Vidim da je samo pretraga pretrpela neke promene, na bolje naravno.

-------------
Mirna glava ne boli.

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 15:24

I ja uvek glasam za plavu Smile

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: srce
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 15:26
Bravo, svaka vam čast, meni izgleda odlično. Smile

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 15:36
Sve je super, samo se slažem sa par članova da bi trebalo vratiti vidljivi link za direktni upload i prikaz članova koji su dali ocjenu.

Objavio: intoxic
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 15:39
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Naravno, umesto zelene, tamno plava bi savršeno legla.Smile

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 15:43
Greenhaters!! iromafia

LOL

-------------

Objavio: ogiE

Dizajn odlican samo ova zelena malo bode oci. 

Zar pre nisam odmah mogao da vidim koju ocenu ima prevod? Sad moram da kliknem na prevod da bih video ocenu. :/

Pretraga i dalje nije idealna ali nema veze.

Slazem se da bi trebali uvesti da je jos neko komentarisao prevod koji sam ja komentarisao.

Objavio: JeDra
Odlicno! Zaista je mnogo preglednije. Evo samo jednog predloga: da se ubaci filter za zeljene jezike(da se izabere 2,3 ili vise odjednom). To je odlicna opcija. Samo napred, sjajni ste!

-------------
JeDra

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 15:44
Originalno postovano od strane intoxic intoxic piše:

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Naravno, umesto zelene, tamno plava bi savršeno legla.Smile

Ne tamno, već ovako

Faktički, da se obrnu boje hoverlinka i autorskog Wink

-------------

Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 15:48
Super je, svidja mi se.

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 15:50
Ovde baš volite mračne boje.... Svetlije boje su čitljivije.

-------------
Mirna glava ne boli.

Objavio: intoxic
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 16:27
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Greenhaters!! iromafia

LOL

Bluelovers ! LOL

Objavio: skomi2007
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 16:29
Свака похвала за нови дизајн. Има пар ситних грешака, као што су иконице за језике измешане ( македонски, српски и енглески ), иконица за контролни панел недостаје и главни мени није на истом језику када се пребаци на блог или на титлове или контролни панел. Веома ме радује што је сређен баг да се не види падајућа листа за титлове од неке рекламе. То ме је баш нервирало. Још једном честитам. А да, и веома ме радује што је сајт писан у ASP-у.

Objavio: Nameless One
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 17:02
Odličan novi izgled. Svaka čast Clap Mada nisam ni sumnjao Big smile E sad, da javim prijedloge i reklamacije LOL

REKLAMACIJE (već spomenuto, ali ne škodi ponoviti Tongue)
- Linkovi sa različite jezične verzije sitea su poremećene, osim slovenačke
- Treba vratiti da se vidi ko je dao ocjene (a i ne mora Tongue)
- Treba vratiti link za direktan upload na glavnoj stranici

PRIJEDLOZI
- Mislim da ne bi bilo loše dodati uvesti šifre za filmove (nešto kao na podnapisima ili na imdb-u, gdje svaki film ima svoj kod. Ovo bi se moglo preuzeti i sa imdb-a) tako da prilikom pretrage ne bi imali slučajeve gdje neko ukuca the thing, a onda dobije the thing, the thing from another world, the thing called love i takvi slučajevi. Kod filmova određenog imena zna biti veoma naporno tražiti ovako LOL
- Također ne bi bilo loše dodati opciju (nešto slično je već bilo) da se klikom na nju izbace i ostali prijevodi za taj film ili kao prije, klikom na ime filma ponoviti pretragu

Mislim da je to to zasad, doduše, uradite ono što je u vašoj mogućnosti. Meni se sviđa i ovako. Puno preglednije nego prije. Sada možemo dodati i one dodatne ikonice o kojima smo već pričali Tongue
-

-------------
What can change the nature of a man?

Objavio: Sasha....
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2011 u 17:03
Sve pohvale za to što se rešili da malo uredite sajt,  dosta lepše izgleda...
Pošto više pratim serije, osvrnuću se na njih:

- Mislim da bi gore trebalo da pored imena "Film", stoji i "Serija" , ili da bude posebno, kad se klikne da tražiš film, da bude natpis "Film", a kad se traži  serija da bude "Serija"

- Ako može da pored naziva serije , postoji opcija da se unese i sezona i epizoda , radi bržeg nalaženja te serije

- Mnogo bi bolje bilo kad bi se pored određenih serija (koje su rimejkovi), stojale godine .. kao što  je i slučaj kod titlova, evo primera sa serijom Nikita

- Ovo su neke sitne zamerke, nadam se kad budete imali vremena i ovome posvetite malo pažnju .. pozz i još jedno veliko BRAVO sa sadašnji izgled sajta 

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk