| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Help (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Help (2011)Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 14:29 |
|
The Help (2011)
IMDb - The Help (2011)Režija: Tate Taylor Scenarij: Tate Taylor Uloge: Emma Stone, Viola Davis, Octavia Spencer, Jessica Chastain, Ahna O'Reilly Tajni život kućnih pomoćnica, drama nastala prema besteseleru američke spisateljice Kathryn Stockett, drugi je film redatelja i scenarista Tatea Taylora. U glavnoj se ulozi pojavljuje mlada hollywoodska zvijezda, Emma Stone. Skeeter (Stone) je djevojka s juga koja se vraća s fakulteta odlučna da postane pisac. Okreće živote svojih prijatelja i mali Mississippi naopačke kada odluči intervjuirati crnkinje koje su provele svoje živote brinući za istaknute južnjačke obitelji. Aibileen (Davis) je Skeeterina najbolja prijateljica, domaćica, koja se na užas njenih prijatelja u usko povezanoj crnačkoj zajednici usudila progovoriti prva. Unatoč tome što njihovo dugotrajno poznanstvo visi u zraku, ona i Aibileen nastavljaju suradnju, a uskoro dolaze i druge sumještanke koje žele ispričati svoju priču... http://mojtv.hr Ažurirao Rea - 13.Studeni/Nov.2011 u 14:30 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2011 u 18:17 |
|
Prevod najavio nitkov |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
nitkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
нитков Pridružen: 26.Listopad/Oct.2009 Lokacija: Kraj crvenkape Status: Offline Points: 1125 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2011 u 00:28 |
|
Ukratko, radim na tome. Ali, nemam više onoliko vremena na raspolaganju koliko sam imao kad sam najavio prijevod, tako da ide polako. Svejedno, dalo bi se prevest za koji tjedan. Ako netko želi biti brži, može se slobodno javiti ovdje ili na PM, bolje sada nego kad prevedem pola filma. |
|
![]() |
|
nitkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
нитков Pridružen: 26.Listopad/Oct.2009 Lokacija: Kraj crvenkape Status: Offline Points: 1125 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 16:28 |
|
Izašao je kakav-takav srpski titl. Vjerujem, tj. znam, da to može biti bolje. Ali eto, nitko mi se nije javio nakon ove prethodne poruke tako da smo dobili ono što smo dobili. Bez uvrede, ali po meni to ne valja. Nastavljam sa svojim prijevodo, ali ide jako sporo, jer baš ne uspijevam doći do vremena za prevođenje. Ovo će mi definitivno biti posljednji prijevod za neki novi film... Barem dok ne vidim koliko ću i kada imati vrijeme na raspolaganju. Pogledajte to s pozitivne strane:
Tak da... Eh...
Ažurirao nitkov - 02.Prosinac/Dec.2011 u 16:32 |
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 16:40 |
|
1. Čestitam!
2. Još bolje! 3. To nekako ne utiče na mene, ali mogao bi onda častiti u kafani ![]() P.s.- Sporaću.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 16:43 |
|
Preporucljivo je ne uzimati nove ''popularne'' filmove ako nemas vremena, a pogotovu sto su izasli Engleski titlovi dan nakon sto si ti najavio na sluh cini mi se...
|
|
![]() |
|
nitkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 17:56 |
|
Sporać... Uf, ono što sam smislio je prebezobrazno, čak i za tebe! ![]() Nego, poklopilo se... Čekao sam poziv na novo radno mjesto u firmi i nikako da dođe. Najavim prijevod u četvrtak, valjda isti ili drugi dan kad je izašla verzija dobre kvalitete i u petak zovu da sam od ponedjeljka na novom poslu. E, vrijeme za prevođenje mi se smanjilo na 10% od dosadašnjeg. ![]() Što bi značilo, da sam ostao na starom poslu, stigao bih. Ali eto... ZEZ! Ma ono, žao mi je što nemam vremena za ovo, baš sam se bio zagrijao, ali ubija me količina posla, a kad dođem doma me mrzi sjest za komp. Pa eto, sad odoh jer ne mrem tu više sjedit. ![]() Kak bi rekli - lesson learned. |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Online Points: 72094 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 18:03 |
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2012 u 23:47 |
|
Odličan film! Meni je baš prijao, iako traje 2 i po sata nije dosadan ni na trenutak,
čak sam priželjkivala da što duže traje... Drama sa elementima komedije
zbog sam u jednom trenutku plakala, a već u narednom se smejala i tako u
krug... Oktavija Spenser je bila odlična, mada ni ostali nisu u
zaostatku...
Preporuka ljubiteljima filmova sa srcem Ocena 9/10
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2012 u 21:32 |
|
U potpunom šoku koliko je ovo zapravo loš film nemam snage ništa drugo niti napisati. Trebat će mi koji dan da se oporavim 2 i pol sata ničega... Strašno!
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 22:19 |
Složila bih se sa koleginicom u ovom delu, ali naglasila da je, po meni, ovo film za žensku populaciju i da je moje skromno mišljenje da će većini muške populacije biti smarajući i dosadan. Film je pored priče o odnosu belci-crnci i/ili bogataši-posluga, priča i o životu žena šiiiiiirom planete, bez obzira na stalež, bračno stanje, starosni uzrast... Ja sam ga zaista doživela kao fantastičnu, dirljivu priču o ženama... Preporuka za sve žene |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2012 u 01:28 |
|
Meni se isto svidio, mora da ga je Stojadinka gledala!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |