Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 11-11-11 (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

11-11-11 (2011)

11-11-11

11-11-11 (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

11-11-11

Godina:

2011

Žanr:

misterij, triler, horor

Trajanje:

90 min

Režija:

Darren Lynn Bousman

Scenarij:

Darren Lynn Bousman

Glavne uloge:

Timothy Gibbs
  >  Joseph Crone
Wendy Glenn
  >  Sadie
Michael Landes
  >  Samuel Crone
Brendan Price
  >  Grant
Denis Rafter
  >  Richard Crone
Ángela Rosal
  >  Anna
Lluís Soler
  >  Javier Cavello
Lolo Herrero
  >  Bookstore Owner
Salomé Jiménez
  >  Sarah
José Antonio Marín
  >  Demon
Benjamin Cook
  >  Cole
Luis Alba
  >  Demon (as Luis Alba 'El Diablo')
Jesus Cuenca
  >  Demon (as Jesús Cuenca)
Oscar Valsecchi
  >  Demon
Jose Bertolero
  >  Demon

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 11-11-11 (2011)
    Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2011 u 20:22
11-11-11 (2011)

IMDb - 11-11-11 (2011)

Režiser: Darren Lynn Bousman 

Žanr: horor 

Distribucija: 11. novembar 2011. 

Glumci: Timothy Gibbs, Michael Landes, Wendy Glenn, Lluis Soler, Angela Rosal, Brendan Price, Salome Jimenez, Benjamin Cook

Film pod nazivom “11-11-11″ je horror triler režisera Darrena Lynna Bousmana (poznat po serijalu „Saw“), koji govori o fenomenu smaka svijeta. Radnja filma je smještena u 11. dan 11. mjeseca, a u centru priče je biće koje dolazi na Zemlju iz drugog svijeta kroz 11. kapiju Raja, nakon čega se dešavaju užasne stvari. Inače, za samog režisera Bousmana često kažu da je horror režiser opsjednut brojevima. Režirao je Saw II, III i IV, trenutno radi na filmu Mothers Day (svaka druga nedjelja u maju), a takođe radi na filmu Ninety, te mnogim drugim projektima koji su obilježeni nekim brojem. Premijera filma je zakazana (logično) za 11. novembar 2011. godine (petak),  a u glavnim ulogama se pojavljuju Michael Landes, Wendy Glenn, Timothy Gibbs, Salomé Jiménez.

Nudimo vam kratak prikaz filma: Baziran je na ideji 11 vrata Raja, te da u 11:11 sati, dana 11. novembra 11. vrata Raja će se otvoriti kako bi biće iz drugog svijeta ušlo u Zemljinu stvarnost na 49 minuta.

-Sa filmovima Saw i Repo moja karijera se usmjerila prema traženju novih načina kako izluditi ljude, a to nastojim postići i sa ovim filmom. Želimo iskoristiti ovaj fenomen i dati mu nekakav „horroričan“ okvir, objašnjava režiser Bousman.

Info:

Nakon tragične smrti njegove žene i djeteta, poznati američki pisac Joseph Crone putuje u Barcelonu kako bi se sreo sa svojim otuđenim bratom Samuelom i ocem Richardom, koji je na smarti. Međutim, sudbina ima drugačije planove za Josepha dok njegov život zahvata pošast neobičnih događaja, i konstantno viđenje broja 11. Znatiželja se brzo pretvara u opsesiju, i Joseph uskoro shvata da brojevi imaju stravično značenje, ne samo za njega već vjerovatno za sve religije. Izoliran u stranoj zemlji, Joseph uskoro shvata da 11-11-11 nije samo datum, nego i upozorenje...

http://ehomagazin.com

Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2011 u 16:12
Došla dobra slika čekamo prijevod Smile
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2011 u 23:58

prevod najavio intoxic Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2011 u 00:56

intoxic hvala za prevod Thumbs Up

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 12:25
Moram priznati da ovakvih horora ima sve manje. U navali ovih torture horora gdje zatucani brđani kolju fine, školovane građane, gdje ljudi sa Štokholmskim sindromom preuzimaju ulogu svog mučitelja pa nastavljaju njegov rad i muče druge ljude i ostale kombinacije spomenutog, ovakav natprirodni horor je i više nego dobrodošao, barem meni. Ima finu atmosferu, možda rupu ili dvije u scenariju, ali posve zanemarljivo ukoliko volite ovakav tip horora. Totalni retro horor koji podsjeća na one popularne horore 70-ih i 80-ih pa ako ste ljubitelj toga ili čisto želite odmoriti od silnog krvarenja i iznutrica po monitoru, navalite Thumbs Up
What can change the nature of a man?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 14:40
Da li da te odmah citiram ili da prvo pogledam film?
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 14:52
Ja sam čitao neke loše recenzije za ovaj film i to sa Bloody Disgusting pa i sa nekih drugih poznatih sajtova za horore, a i na Rotten Tomatoes zasad nema neku ocjenu.

Ažurirao Salvador - 13.Studeni/Nov.2011 u 14:55
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 14:54
Fali još malo jeze u filmu, inače je OK...
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 15:00
Volim kad su kritike dobre i loše jer me baš onda film zaintigrira da ga odmah želim pogledati pa tako da se večeras sigurno gledaLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 15:45
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Da li da te odmah citiram ili da prvo pogledam film?

Meni je legao jer inače volim ovakve horore za razliku od ovih modernih pa ti sad vidi hoćeš li gledati LOL

Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Ja sam čitao neke loše recenzije za ovaj film i to sa Bloody Disgusting pa i sa nekih drugih poznatih sajtova za horore, a i na Rotten Tomatoes zasad nema neku ocjenu.

Opet ponavljam šta sam već rekao. Ovo je retro horor koji bi puno bolje prošao da je izašao prije 30 godina. Današnja mladež voli samo "horore" gdje grupica FGR (čitaj: fine gradske raje) ode u neku šumu u kojoj, vidi čuda, žive neki zaostali, incestuozni brđani koji naravno vole ubijati FGR, silovati ih u sve tjelesne rupe i eventualno, mučiti Dead Ovaj se mogao još doraditi da bude do yaya, ali čovjek očigledno nije imao neki veći budžet, što se vidi.

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 15:52
Bezimeni, ti stara kajlo, i mene si zaintrigirao. Skida seLOL

A da...FGR ----> GKKTNP (glupi kao k*c tinejdžeri na putuLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOBAH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 16:21
ja sam ga prekinuo na pola...
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 16:23
Vidim iz rasprava po netu da se većini ljudi film ne sviđa i gotovo svima je razlog isti: nepostojanje krvi, odsječenih udova, mučenja, brđana koji su nastali kao plod porodične interaktivne igre po imenu Incest i ostalih stvari koje sam već naveo kao razlog mog negledanja novih horora Dead Stoga, ukusi se razlikuju Dead

Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOBAH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 16:24
    ovo ni nije horor ako se ja pitam... ostace kod mene u kolekciji samo zato sto pise horror na imdb...  Bilo kakvo uplitanje crkve u horore exorcizam i ostale gluposti ne podnosim tako da je to moj subjektivni dozivljaj ovog filma...  

Ažurirao JOBAH - 13.Studeni/Nov.2011 u 16:34
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 20:36
Nisam mogao izdržati pa sam ga pogledaoLOL
Totalno se slažem sa Nameless One i sa zkarlovom da je film ok, ali fali malo više jezivih stvari,a i ima neke rupice  u scenariju pa i uloga od njihovog starog skoro pa nije ni potrebna.Dobio sam dojam ko da se on boji starog a trebalo bi da ga prezire itd.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 22:37

Totalno se slažem sa Nameless One i sa zkarlovom da je film ok, ali fali malo više jezivih stvari,a i ima neke rupice  u scenariju pa i uloga od njihovog starog skoro pa nije ni potrebna.Dobio sam dojam ko da se on boji starog a trebalo bi da ga prezire itd.

Kad sam rekao rupe u scenariju, prvenstveno sam mislio na njihovog starog. Tu je mogao malo bolje to odraditi. Mada mislim da je glavni problem ovog filma budžet, tj. nedostatak istog.

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 22:56
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Kad sam rekao rupe u scenariju, prvenstveno sam mislio na njihovog starog. Tu je mogao malo bolje to odraditi. Mada mislim da je glavni problem ovog filma budžet, tj. nedostatak istog.

Ima još jedna scena koja mi smeta, a to je kad je poslao onu žensku po slike kako bi on vidio šta je na njima.Mislim totalno bezveze jer te slike nije vidio ni on, a ni mi kao gledatelji i ona se više nije ni pojavila do kraja filma.LOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 23:13
Ona je imala svoju ulogu u svemu tome, što se vidi na samom kraju, a na slikama je vjerovatno njegov brat u pravom obliku. Možda konačna verzija filma bude malo jasnija. Možda je ovo samo neka rana verzija. Ko će znati Confused

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 23:24
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Ona je imala svoju ulogu u svemu tome, što se vidi na samom kraju, a na slikama je vjerovatno njegov brat u pravom obliku. Možda konačna verzija filma bude malo jasnija. Možda je ovo samo neka rana verzija. Ko će znati Confused
Znam i ja da je na slikama vjerojatno on, ali mi je glupo što to nije prikazano ili barem malo bolje odglumljeno, a ona se nakon toga ne pojavljuje više u filmu..Ta scena nije baš razrađena kako treba.Volio bih da izađe neka druga verzija jer mi neke scene nemaju smisla, ali svejedno je film skroz ok i pravo osvježenje nakon toliko isforsiranih filmova koji oponašaju Saw ili Wrong TurnDead

P.S.
A i tih found footage filmova mi je već dosta. U temi najnovijih filmova sam ih sigurno preko 15 postavioDead

Ažurirao Salvador - 13.Studeni/Nov.2011 u 23:31
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2011 u 00:34
'Bem li ga. Totalno mi je ostao ni tamo ni ovamo. Moglo je da bude malo vise neizvesnost!
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.