| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
11-11-11 (2011) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 11-11-11 (2011)Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2011 u 20:22 |
|
|
11-11-11 (2011)
IMDb - 11-11-11 (2011)Režiser: Darren Lynn BousmanŽanr: horor Distribucija: 11. novembar 2011. Glumci: Timothy Gibbs, Michael Landes, Wendy Glenn, Lluis Soler, Angela Rosal, Brendan Price, Salome Jimenez, Benjamin Cook Film pod nazivom “11-11-11″ je horror triler režisera Darrena Lynna Bousmana (poznat po serijalu „Saw“), koji govori o fenomenu smaka svijeta. Radnja filma je smještena u 11. dan 11. mjeseca, a u centru priče je biće koje dolazi na Zemlju iz drugog svijeta kroz 11. kapiju Raja, nakon čega se dešavaju užasne stvari. Inače, za samog režisera Bousmana često kažu da je horror režiser opsjednut brojevima. Režirao je Saw II, III i IV, trenutno radi na filmu Mothers Day (svaka druga nedjelja u maju), a takođe radi na filmu Ninety, te mnogim drugim projektima koji su obilježeni nekim brojem. Premijera filma je zakazana (logično) za 11. novembar 2011. godine (petak), a u glavnim ulogama se pojavljuju Michael Landes, Wendy Glenn, Timothy Gibbs, Salomé Jiménez. Nudimo vam kratak prikaz filma: Baziran je na ideji 11 vrata Raja, te da u 11:11 sati, dana 11. novembra 11. vrata Raja će se otvoriti kako bi biće iz drugog svijeta ušlo u Zemljinu stvarnost na 49 minuta. -Sa filmovima Saw i Repo moja karijera se usmjerila prema traženju novih načina kako izluditi ljude, a to nastojim postići i sa ovim filmom. Želimo iskoristiti ovaj fenomen i dati mu nekakav „horroričan“ okvir, objašnjava režiser Bousman. Info: Nakon tragične smrti njegove žene i djeteta, poznati američki pisac Joseph Crone putuje u Barcelonu kako bi se sreo sa svojim otuđenim bratom Samuelom i ocem Richardom, koji je na smarti. Međutim, sudbina ima drugačije planove za Josepha dok njegov život zahvata pošast neobičnih događaja, i konstantno viđenje broja 11. Znatiželja se brzo pretvara u opsesiju, i Joseph uskoro shvata da brojevi imaju stravično značenje, ne samo za njega već vjerovatno za sve religije. Izoliran u stranoj zemlji, Joseph uskoro shvata da 11-11-11 nije samo datum, nego i upozorenje... http://ehomagazin.com |
||
|
|
||
![]() |
||
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2011 u 16:12 |
|
|
Došla dobra slika čekamo prijevod
|
||
![]() |
||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2011 u 23:58 |
|
|
prevod najavio intoxic |
||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
||
![]() |
||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2011 u 00:56 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
||
![]() |
||
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 12:25 |
|
|
Moram priznati da ovakvih horora ima sve manje. U navali ovih torture horora gdje zatucani brđani kolju fine, školovane građane, gdje ljudi sa Štokholmskim sindromom preuzimaju ulogu svog mučitelja pa nastavljaju njegov rad i muče druge ljude i ostale kombinacije spomenutog, ovakav natprirodni horor je i više nego dobrodošao, barem meni. Ima finu atmosferu, možda rupu ili dvije u scenariju, ali posve zanemarljivo ukoliko volite ovakav tip horora. Totalni retro horor koji podsjeća na one popularne horore 70-ih i 80-ih pa ako ste ljubitelj toga ili čisto želite odmoriti od silnog krvarenja i iznutrica po monitoru, navalite
![]() |
||
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 14:40 |
|
|
Da li da te odmah citiram ili da prvo pogledam film?
|
||
|
||
![]() |
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 14:52 |
|
|
Ja sam čitao neke loše recenzije za ovaj film i to sa Bloody Disgusting pa i sa nekih drugih poznatih sajtova za horore, a i na Rotten Tomatoes zasad nema neku ocjenu.
Ažurirao Salvador - 13.Studeni/Nov.2011 u 14:55 |
||
![]() |
||
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 23.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srce Dalmacije Status: Offline Points: 1204 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 14:54 |
|
|
Fali još malo jeze u filmu, inače je OK...
|
||
![]() |
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 15:00 |
|
|
Volim kad su kritike dobre i loše jer me baš onda film zaintigrira da ga odmah želim pogledati pa tako da se večeras sigurno gleda
|
||
![]() |
||
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 15:45 |
|
Meni je legao jer inače volim ovakve horore za razliku od ovih modernih pa ti sad vidi hoćeš li gledati ![]()
Opet ponavljam šta sam već rekao. Ovo je retro horor koji bi puno bolje prošao da je izašao prije 30 godina. Današnja mladež voli samo "horore" gdje grupica FGR (čitaj: fine gradske raje) ode u neku šumu u kojoj, vidi čuda, žive neki zaostali, incestuozni brđani koji naravno vole ubijati FGR, silovati ih u sve tjelesne rupe i eventualno, mučiti Ovaj se mogao još doraditi da bude do yaya, ali čovjek očigledno nije imao neki veći budžet, što se vidi. |
||
|
![]() ![]()
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 15:52 |
|
|
Bezimeni, ti stara kajlo, i mene si zaintrigirao. Skida se
![]() A da...FGR ----> GKKTNP (glupi kao k*c tinejdžeri na putu
![]() |
||
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
||
![]() |
||
JOBAH
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 04.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Нови Сад Србија Status: Offline Points: 775 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 16:21 |
|
|
ja sam ga prekinuo na pola...
|
||
![]() |
||
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 16:23 |
|
|
Vidim iz rasprava po netu da se većini ljudi film ne sviđa i gotovo svima je razlog isti: nepostojanje krvi, odsječenih udova, mučenja, brđana koji su nastali kao plod porodične interaktivne igre po imenu Incest i ostalih stvari koje sam već naveo kao razlog mog negledanja novih horora
Stoga, ukusi se razlikuju ![]() |
||
|
![]() ![]()
|
||
![]() |
||
JOBAH
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 04.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Нови Сад Србија Status: Offline Points: 775 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 16:24 |
|
|
ovo ni nije horor ako se ja pitam... ostace kod mene u kolekciji samo zato sto pise horror na imdb...
Bilo kakvo uplitanje crkve u horore exorcizam i ostale gluposti ne podnosim tako da je to moj subjektivni dozivljaj ovog filma...
Ažurirao JOBAH - 13.Studeni/Nov.2011 u 16:34 |
||
![]() |
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 20:36 |
|
|
Nisam mogao izdržati pa sam ga pogledao
![]() Totalno se slažem sa Nameless One i sa zkarlovom da je film ok, ali fali malo više jezivih stvari,a i ima neke rupice u scenariju pa i uloga od njihovog starog skoro pa nije ni potrebna.Dobio sam dojam ko da se on boji starog a trebalo bi da ga prezire itd.
|
||
![]() |
||
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 22:37 |
|
Kad sam rekao rupe u scenariju, prvenstveno sam mislio na njihovog starog. Tu je mogao malo bolje to odraditi. Mada mislim da je glavni problem ovog filma budžet, tj. nedostatak istog. |
||
|
![]() ![]()
|
||
![]() |
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 22:56 |
|
Ima još jedna scena koja mi smeta, a to je kad je poslao onu žensku po slike kako bi on vidio šta je na njima.Mislim totalno bezveze jer te slike nije vidio ni on, a ni mi kao gledatelji i ona se više nije ni pojavila do kraja filma.
![]() |
||
![]() |
||
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 23:13 |
|
|
Ona je imala svoju ulogu u svemu tome, što se vidi na samom kraju, a na slikama je vjerovatno njegov brat u pravom obliku. Možda konačna verzija filma bude malo jasnija. Možda je ovo samo neka rana verzija. Ko će znati
![]() |
||
|
![]() ![]()
|
||
![]() |
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 23:24 |
|
Znam i ja da je na slikama vjerojatno on, ali mi je glupo što to nije prikazano ili barem malo bolje odglumljeno, a ona se nakon toga ne pojavljuje više u filmu..Ta scena nije baš razrađena kako treba.Volio bih da izađe neka druga verzija jer mi neke scene nemaju smisla, ali svejedno je film skroz ok i pravo osvježenje nakon toliko isforsiranih filmova koji oponašaju Saw ili Wrong Turn ![]() P.S. A i tih found footage filmova mi je već dosta. U temi najnovijih filmova sam ih sigurno preko 15 postavio ![]() Ažurirao Salvador - 13.Studeni/Nov.2011 u 23:31 |
||
![]() |
||
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Online Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2011 u 00:34 |
|
|
'Bem li ga. Totalno mi je ostao ni tamo ni ovamo. Moglo je da bude malo vise neizvesnost!
|
||
|
Vladika
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |