Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fame (1980)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fame (1980)

Fame

Fame (1980)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1980

Žanr:

drama, glazba, glazbeni

Trajanje:

134 min

Režija:

Alan Parker

Scenarij:

Christopher Gore

Glavne uloge:

Irene Cara
  >  Coco
Lee Curreri
  >  Bruno
Paul McCrane
  >  Montgomery
Eddie Barth
  >  Angelo
Laura Dean
  >  Lisa
Antonia Franceschi
  >  Hilary
Boyd Gaines
  >  Michael
Albert Hague
  >  Shorofsky
Tresa Hughes
  >  Mrs. Finsecker
Steve Inwood
  >  François Lafete
Anne Meara
  >  Mrs. Sherwood
Joanna Merlin
  >  Miss Berg
Barry Miller
  >  Ralph
Jim Moody
  >  Farrell
Gene Anthony Ray
  >  Leroy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fame (1980)
    Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2010 u 15:29

Fame (1980)

IMDB:

http://www.imdb.com/title/tt0080716/

Wikipedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/Fame_(1980_film)

Youtube:

Reditelj: Alan Parker

Žanr: Drama

Uloge: Eddie Barth,Irene Cara,Lee Curreri,Laura Dean

Trajanje: 134 minuta

Zemlja: SAD

U Njujorškoj gimnaziji, usmerenoj ka „Reproduktivnim umetnostima“, učenici prolaze kroz specijalnu obuku, i iz škole neretko izlaze kao veoma uspešni pevači, glumci, itd... Ovaj film prati četvoro učenika od momenta kada dolaze na audiciju – do mature. Oni su: drski Coco Hernandez, stidljiva Doris Finsecker, osetljivi gay dečko Montgomery MacNeil, i nabusiti Raul Garcia.

Ažurirao Kneginja - 23.Listopad/Oct.2011 u 20:29
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2011 u 20:30

prevod najavio Novak  Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2011 u 21:15
Nadam se da će Novak, za razliku od VileBP-a ustrajati i napraviti prijevod za ovaj meni posebno drag film. Sjajna glazba, nenadmašne plesne koreografije i priča koja vas može pokrenuti ako ste mladi. Da ne kažem, u najboljim godinama.
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2011 u 22:14
@ Fokan:

Svaka ti je ka' u Njegoša... I meni je ovaj film ostao u naročitoj uspomeni (SFRJ distributerski naziv "San o slavi"). Nažalost, VileBP nas je napustio, a znam da je preveo bar pola filma...
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 08:02
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

@ Fokan:

Svaka ti je ka' u Njegoša... I meni je ovaj film ostao u naročitoj uspomeni (SFRJ distributerski naziv "San o slavi"). Nažalost, VileBP nas je napustio, a znam da je preveo bar pola filma...
Ha, ha, ha...! Pomalo mi je neugodno, rumenilo mi prelazi u infra-crveno.
Da, kada sam negdje sredinom 80-ih gledao na TV-u "San o slavi" ostao sam paf. U nekakvim formativnim godinama te se takve stvari mogu posebno dojmiti.
Na vrh
Novak View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Novak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 14:39
Film sam preveo ali iz licnih razloga cekam neke stvari da ga okacim. U narednih nekoliko nedelja cu ga okaciti.

Kneginja hvala za najavu! :-)

A Fokane hvala za ime filma (San o slavi). Nisam znao da su ga tako prevodili. Ja sam ga samo preveo kao Slava ali posle ove tvoje sugestije prepravicu tu gresku. :)
Na vrh
Novak View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Novak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 14:48
Pardon, Srkis hvala tebi za originalno ime filma. Smile
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2011 u 15:00
Film sam već odavno skinuo a prijevod kad bude. Hvala unaprijed!
Na vrh
Novak View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Novak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2011 u 20:54
Kao sto sam obecao, evo ga prevod. :D Uzivajte u filmu. :)
Na vrh
Novak View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Novak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2011 u 21:01
Da ne zaboravim da kazem. Ima u jednoj scenu dijalog na Spanskom. Na zalost tu nije bilo prevoda da bih ga preveo. Pored toga nisam jasno razumeo sve sta su govorili pa nisam hteo da ubacujem prevod i da lupetam svasta.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.