Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Terri (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Terri (2011)

Terri

Terri (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Terri

Godina:

2011

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

105 min

Režija:

Azazel Jacobs

Scenarij:

Azazel Jacobs
, Patrick DeWitt

Glavne uloge:

John C. Reilly
  >  Mr. Fitzgerald
Creed Bratton
  >  Uncle James
Tara Karsian
  >  Mrs. Davidson
Mary Anne McGarry
  >  Mrs. Hamish
Diane Louise Salinger
  >  Mrs. Vick (as Diane Louise Salinger)
Jessica D. Stone
  >  Rachel #1 (as Jessica Stone)
Jamie Lee Redmon
  >  Rachel #2
Olivia Crocicchia
  >  Heather Miles
Jenna Gavigan
  >  Samantha Goode
Tim Heidecker
  >  Mr. Flemisch
Lisa Hoover
  >  Waitress
Curtiss Frisle
  >  Sex Ed
Bridger Zadina
  >  Chad Markson
Justin Prentice
  >  Dirty Jack
Jacob Wysocki
  >  Terri

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Terri (2011)
    Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2011 u 10:07
Terri (2011)

Terri (2011)

Žanr: Komedija

Scenario: Patrick Dewitt, Azazel Jacobs

Režija: Azazel Jacobs (Momma's Men, 2008.)

Glavne uloge: Jacob Wysocki, John C. Reilly, Creed Bratton, Bridger Zadina, Olivia Crocicchia

Godina proizvodnje: 2011

Zemlja porekla: SAD

Trajanje: 105 min

Sinopsis:
Terri je dirljiv i zabavan film o odnosu između Terrija (Jacob Wysocki), prevelikog tinejdžerskog autsajdera i brbljivog, ali dobronamernog zamenika direktora (John C. Reilly) koji ga uzima pod svoje okrilje. Film je bio hit na ovogodišnjem Sundance filmskom festivalu.

http://terri-movie.com/

http://www.facebook.com/terrimovie

IMDB ocena: 6.8/10
Rotten Tomatoes rating: 86%
Datum svetske premijere: 22. januar 2011. (SAD: Sundance Film Festival)
Nominacije:
Glavna nagrada žirija za najbolju dramu, 2011 Sundance Film Festival

Terri (Wysocki) je veoma gojazni srednjoškolac koji živi sa svojim senilnim stricem (Creed Bratton), koji u školu najčešće ide u pidžami, zbog udobnosti. Ostali đaci su nemilosrdni prema njemu što mu teško pada. Kada, zbog celokupne situacije, Terri počne da kasni u školu, na razgovor ga poziva zamenik direktora škole (John C. Reilly), rešen da mu pomogne. Na razgovore dolaze i drugi problematični učenici, Chad (Zadina) i Heather (Olivia Crocicchia), koji mu, za razliku od drugih, poklanjaju pažnju...

Iako ćete na IMDB-u i drugim relevantnim sajtovima naći da je ovo komedija, ja bih se usudio da kažem da je ovo pre svega drama, sa povremenim komičnim elementima. Tematika "preživljavanja srednje škole" je česta u tinejdžerskim komedijama nabijenim prizemnim humorom, golotinjom i psovanjem, ali u ovom filmu pristup je daleko drugačiji i želi da se bavi ljudskom dramom. Zato je film prilično težak, ali ne i dosadan ili negledljiv.
Glavni glumac, Jacob Wysocki, je sjajan, deluje kao da uopšte ne glumi, a John C. Reilly je odličan, kao i uvek.

Trivia: Creed Bratton, pored toga što je poznat kao istoimeni quality assurance director u seriji "The Office", takođe je i muzička zvezda (grupa The Grass Roots, tokom šezdesetih godina dvadesetog veka i kao Creed Bratton, tokom poslednjih deset godina).

Izvor:

mcukmf.blogspot.com

www.happynovisad.com

Prevod najavio Kampfar

Ažurirao Rea - 02.Listopad/Oct.2011 u 10:09

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2011 u 11:22
Kampfar, unaprijed hvala na prijevodu..Clap
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2011 u 01:08

Kampfar hvala za prevod ruza

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2011 u 01:46
Skroz sjeban film... Cudno sam se osecao tokom njega. Valja ga gledati sa jos nekim.

Elem, dodatno su u prevod ubacene recenice kojih nije bilo u Eng. titlu, tj. kada razmenjuju poruke putem papira, ubacio sam ono sto treba.
I kada se u jednom delu pominje knjiga ''yesterdays'' tj. Jucerasnjice, ja sam namerno prilagodio drugacije u jednom razgovoru tako da se uopste ne pominje ali ide u kontextu sa njom. 
toliko.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2011 u 01:50
Hvala na prijevodu...Clap
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2011 u 11:23
Slažem se s Kampfarom, čudan film skroz
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2011 u 21:21
Odlična drama...No, nije za svakoga...Film je dosta čudan...Ali meni se svidio...Od mene 8/10...Kampfar, odličan prijevodClap
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2011 u 22:40

ova mala Olivia Crocicchia će biti bomba kad na raste Wink

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,168 sekundi.