Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav od mene
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav od mene

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
donce View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj donce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdrav od mene
    Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2011 u 17:26
Ja sam Marko, sajt posecujem redovno zbog prevoda i skoro sam se uclanio.Zelim da kazem da ste jedan od najboljih sajtova i da cu uskoro poceti da pomazem i dopunjavam bazu podataka sa prevodima,pretezno dokumentarnih filmova.
Uskoro cu zavrsiti svoj prvi prevod pa kad ga postavim zeleo bih i da mi ocenite rad posto sam se fino potrudio oko istog.
Koristim subtitle workshop (na vasu preporuku) i fino sam se snasao i da najavim radi se o dokumentarcu Colosseum.gladiator story i zaista je poseban dokumentarac sto cete nadam se i pogledati.
Hvala i do pisanja!Wink
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2011 u 17:28
welcome
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Hv22N87 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hv22N87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2011 u 17:34
dobrodosli
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2011 u 17:58
dobrodoslidobrodosli
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2011 u 18:51
dobrodoslidobrodoslidobrodosli
live long and prosper
Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2011 u 19:10
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2011 u 19:37
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2011 u 20:33
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli

verovatno si pogledao ovo uputstvo: UPUTSTVO ZA PRAVLJENJE PREVODA SUBTITLE WORKSHOP!Wink
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2011 u 20:39
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
donce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj donce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2011 u 08:23
hvala,super ste.
Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2011 u 09:16
welcome
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2011 u 12:56
Originalno postovano od strane donce donce piše:

Zelim da kazem da ste jedan od najboljih sajtova

Dragi Marko, odmah si napravio gresku u koracima. 

Dobrodosao na Titlove!Wink
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2011 u 08:13
Marko,
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli dobrodosli

a za početak da ti kažem - ne obraćaj pažnju na komentare onih koji ne poštuju pozdravni vozićLOL...pa makar im ispod nicka bilo i 5 zvezdicaLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
donce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj donce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2011 u 11:17
kao sto sam obecao sad cu da postavim prevod i ovde cu vam postaviti link sa dokumentarcem pa pogledajte.

http://www.youtube.com/watch?v=I0fRqc_pChY&feature=youtube_gdata_player

P.S.Imam problem,nemogu a nadjem stranicu za upload,moze li mi ko pomoci?
Ili sam skroz ocoravio ili je nema na vidnom mestu.prevod sam spremio ali sta dalje?russianrouletterussianrouletterussianroulette

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2011 u 11:25
NA početnoj strani titlovi.com sa desne strane od Tražilice imaš dodaj titl/ pa imaš subtitle/pa add subtitle i dobiješ ovo

http://titlovi.com/controlpanel/subtitles/add.aspx
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
donce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj donce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2011 u 15:38
Havala,evo postavljam
Na vrh
donce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj donce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2011 u 15:58
Postavio sam svoj prvenac i moram priznati da je velika zaraza ovo prevodjenje.Rado bih se ukljucio u onu akciju pomoci oko prevoda,ali oko dokumentaraca posto njih obozavam.Sto se tice prevodjenja jer trebam negde posebno da se prijavim ili samo uzmem da radim i objavljujem?
Pozdrav od mene i hvala na pomoci.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2011 u 08:26
Vidim da je odobren tvoj prvenac Clap ali i da imaš jednu smernicu na šta da obratiš pažnju.Wink
Za "kvačice" pogledaj ovde  Aktivacija jezicnih tastatura i non-uncode podrska i ovde UNICODE - ANSI : enkodiranje titlova šta ima Smile

Što se tiče procedure, nepisano pravilo koje poštuju aktivni članovi foruma je da se prevodi najavljuju u Titlovi koji će se uskoro pojaviti - opšta iz čega se pravi spisak Prevodi koji će se uskoro pojaviti- popis

Dakle, proveriš u Popisu da li neko radi, ako ne- prijaviš u Opštoj. Ako ne znaš šta bi prevodio u okviru Potražnja prevoda imaš teme za filmove, serije i dokumentarce (koje volišWink) u kojima su članovi izrazili potrebe za nekim prevodima, pa možeš pogledati- možda te nešto privuče.

Inače, delovi Divx Titlovi i Prevodilački kutak su najviše posvećeni prevodima, a Ajmo zaigrati... i Generalne rasprave i zabava (Spam,spam i samo spam LOL ) naravno - opuštanju i zabavi Wink

Sve ostalo - slobodno pitaj Smile

Ažurirao bojanadj - 27.Rujan/Sep.2011 u 08:27

Na vrh
donce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj donce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2011 u 11:43
Ovo navedeno nisam znao u svakom slucaju hvala na poverenju svima.Odmah cu pogledati i naravno pridrzavati se ovoga sto si me posavetovala i ziveli ljudi.Puno pozdrava
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.