| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Strangers on a Train (1951) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Strangers on a Train (1951)Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 19:26 |
Strangers on a Train (1951)![]() Žanr: Krimi, Noir, Misterija Režija: Alfred Hitchcock Jezik: Engleski, Francuski Uloge: Farley Granger, Ruth Roman, Robert Walker, Marion Lorne Trajanje: 101 min Edipovac Bruno Entoni sreće u vozu slavnog tenisera Gaja Hejnsa. Gaj želi da napusti profesionalni tenis i počne da gradi karijeru političara. Zabavlja se sa senatorovom ćerkom, dok čeka okončanje razvoda sa ženom. Bruno želi da ubije oca, ali je svestan da će biti uhvaćen, pošto svi znaju za njihov loš odnos. Pada mu na pamet luda zamisao, predlaže Gaju da on umesto njega izvrši zločin. Gaj shvata predlog kao šalu, ali ne sumnja da su Brunove namere ozbiljne i da ima detaljan plan. Nagrade: Nominacija za Oskara za najbolji crno-beli film, SAD, 1952. Izvor: http://www.sinemagija.com IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0044079/ TITLOVI |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2019 u 01:37 |
|
Uf, upecao sam se na staru slavu režisera Hičkoka.
Iako klasik (sa solidnom IMDB 8,0) apsolutno sam razočaran u scenario/priču punu udarnih rupa. Ideja je fenomenalna ali je realizacija očajna. Možda publika davne 1951. nije imala toliki filmski/serijski staž iz ove tematike ili nije mnogo koristila glavu ali film je prepun propusta i nelogičnosti. Lična ocena: 0,0. Antipreporuka. Izbegavati u širokom luku. Za razliku od filma, odlično odrađena epizoda serije Castle Sezona 2 Epizoda 2 u kojoj je perfektno odrađen zaplet i rasplet ove priče. Što se ove epizode tiče - preporuka. * očekivao sam nakon odgledane ove epizode sličan film ali sam pogrešio. |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2376 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2022 u 01:50 |
|
Kada sam ga prvi put gledao, svideo mi se.
Generalno, volim Alfredove filmove. |
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2022 u 09:11 |
|
Ako ste ljubitelj Hičkoka, obavezno pogledati. Jedno u nizu remek dela ovog autora. Sjajna ekranizacija romana Patriše Hajsmit. ![]() Velika preporuka. ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |