Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JDownloader i Anti-Recaptcha
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

JDownloader i Anti-Recaptcha

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: JDownloader i Anti-Recaptcha
    Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 04:04
Kako ne bih kršio pravilo o zabrani piraterije, prepustiću vama da isprobate ovo, a ja ću vam reći da radi sa neportabilnom verzijom JDownloadera i na svim "egzotičnim" serverima.: hotfile, fileserve, filesonic... Da se više ne mučite i non stop upisujete reči, evo rešenja:
AntiRecaptchaJdownloader.rar
Izvinjavam se što je na španskom, ali sam siguran da ćete se snaći sa instalacijom. LOL

A da, nemojte se demoralisati ako iz prve ne prepozna reči; sam će "vrteti" dok ne nađe dobitnu kombinaciju. Wink

Javljali su se ljudi koji su imali problema. Evo mogućeg uzroka/rešenja:
Originalno postovano od strane raider357 raider357 piše:

Stvarno mi nije jasno zašto te to zeza, sad čeprkah malo po njihovom sajtu i videh da su upravo danas postavili linkove za download Microsoft Visual C++ 2008 i Visual Basic 6, koji si neophodni za normalan rad plugina da nebi dolazilo do grešaka u radu itd, e sad da ti nije možda problem do toga tj da možda nemaš neku od te dve biblioteke.

NOVA VERZIJA:

Antirecaptcha1.0.0.rar

Provereno radi i sa FS i sa FSC i sa HF...

Ažurirao darije - 10.Travanj/Apr.2011 u 21:57
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 07:04
Hvala, hvala, hvala...

postovanjebubba2

Edit:
Čoveče, pa ovo je fenomenalno.
Neizmerno hvala tvorcu plugina i tebi što si ga pronašao.
Izbegavao sam sve takve servere samo zbog toga.
Izluđivali su me, a sada samo piči.

Još jednom postovanje

Ažurirao Movie Master - 13.Veljaca/Feb.2011 u 07:56
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 08:39
E, jbg. Preterao sam sa hvaljenjem i uročih ga. Nije jadan mogao da se izbori sa Fileserve mašinom, skinuo sam dva fajla a kod trećeg piše:"Too many wrong captcha attempts! Wait... minutes." Da im ja spiciserver! Nije strašno čekanje, strašno je što se plugin isključi pa mora da se restartuje JD.

Ažurirao Movie Master - 13.Veljaca/Feb.2011 u 10:02
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 11:06
Nazalost kod mene se nesto zainatio da ne radi, prijavljuje mi RUNTIME ERROR 53, FILE NOT FOUND!!! Sve probah ali ne ide.
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 13:05
^klikni OK i probaj ponovo. Ja noćas skinuh četiri filma sa hotfile, fileserve, bitshare i filesonic. Imao je problema sa fileserve i tim "Too many wrong captcha attempts", ali nakon par minuta je pronašao rešenje...
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 13:30
Ne vredi, evo vec se dobrih sat vremena bakcem sa ovim, ali ne ide. Svaki put dobijam istu poruku sa svih servera! Da nije do verzije Jdownloadera???

Ažurirao Vladika - 13.Veljaca/Feb.2011 u 13:32
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 13:35
Čekaj, jel imaš verziju koja se instalira? Ja imam neku verziju 0.9.581 i kažem, lepo radi. Dogodi se da proba par puta pa čak i više minuta, ali krene da skida nakon toga.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 13:54
A da probaš jedan restart rutera i JDownloader-a? Evo, primera radi, sad sam ubacio hrpu "egzotičnih" linkova. Najviše pet puta je vrteo captcha tekst i to kod fileserve. Hotfile je "dobio" iz prve...
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 14:26
Jok, vec sam pokusao. Malo sam tumbao po netu i naisao da jos neki imaju isti problem, ali niko nije ponudio resenje. Jos uvek se traga! Vidim da se sprema nova verzija ovog plug-inn-a!
Vladika
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 15:27
Evo ja se i dalje bakćem sa Fileserve, doduše, njihov captcha često ume da bude poptpuno nečitljiv pa ne može ni ručno da se unese, tako da ne krivim za sada plugin. Plati pa klati, ali kad bih svima plaćao bilo bi to prilično skupo zadovoljstvo. Umesto toga snalazim se kao umem i znam, a njima:

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 15:42
Baš bez veze što vas zezaCry. Kod mene ekstra radi i moram priznati da je sad prava milina skidati nešto, jer ne moram da tražim samo MU i RS linkove...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 15:47
Ček' da pitam pre nego što to uradim: ima li opciju privremenog isključivanja, da ne moram da ga deinstaliram? Pregledao sam ono što znam u JD, ali nisam našao. Zakovao mi je Fileserve sa "Too many wrong captcha attempts" i samo do besvesti vrti po 10 minuta, a bitno mi je da skinem to sa linkova. Ako nema, moraću da ga deinstaliram.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 15:51
Ugasi JDownloader (iz tray-a) i restartuj ruter (da promeni IP). Nakon paljenja, radiće ko sat - veruj mi. Wink
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 16:48
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ugasi JDownloader (iz tray-a) i restartuj ruter (da promeni IP). Nakon paljenja, radiće ko sat - veruj mi. Wink

Nope.
Na vrh
realpetko View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj realpetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 17:18

Kod mene radi. Fina stvarčica Thumbs Up

Samo sam prilikom instalacije morao da ga usmerim na odgovarajući folder pošto je po defaultu hteo da se instalira u C:\Program Files\Jdownloader a kod mene JD nije tamo.

Ažurirao realpetko - 13.Veljaca/Feb.2011 u 17:22
Na vrh
conja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 01:38
Clapbravo majstore,kod mene radi,samo mi je prvi put zezao na fileseve ali posle restarta rutera i programa ucitao i fileserve i hotfile link....
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 12:39
Ma i kod mene rade svi ostali serveri, samo FileSERONJE mi prave problem. Na neki volšeban način mi prepoznaju IP iako sam nekoliko puta restartovao i ruter, i kompjuter, i program, i...
Tvrde da sam bot jer je plugin previše puta pogrešno prepoznao captcha, i ne daju mi nikako da skidam, ni preko pretraživača. Sinoć sam stavio Filefactory, Uploaded.to i Hotfile i sve je odrađeno bez problema.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 12:55
Da nesto pitam.... Kao Free korisnici, da li skida full sa tih servera, ili skida oko 100kb, kao sto je nekad bilo...

U zadnje vreme ne skidam kao free, jer koristim HF premium (400 din), pa ne znam.....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOBAH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 14:23
A sta je to na Fileserve sto nema ni na jednom drugom serveru?
Na vrh
raider358 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raider358 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 14:53
Nisam probao ovaj plugin jer retko koristim jdownloader, uglavnom sam na torentima.
Elem, možda će u novim verzijma plugina da poboljšaju rad sa fileserve captchom, ako je ovo http://www.antirecaptcha.com/ njihov zvaničan sajt, vidim da je juče izašla nova verzija 1.9 pa je možda i sređen taj bug. Malo je zeznuto provaliti šta je to "new" u novoj verziji jer je sve na španskom ali tu je drugar google translate Wink

//edit: Ako sam dobro skapirao google prevod sa španskog na engleski, u ovoj novoj v1.9 su isključili fileserve do daljnjeg...

//edit2: Dobra fora što je ovo portable verzija pa nema instaliranja, samo copy/paste fajlove u JD folder i to je to.

Ažurirao raider357 - 14.Veljaca/Feb.2011 u 15:34
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.