Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Da ne bude cenzura
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaDa ne bude cenzura

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: Da ne bude cenzura
    Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 17:36
Salvador sto dobi 2 zuta!?

Smallville season 10 Cool
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 17:56
Originalno postovano od strane Dee_Monk Dee_Monk piše:

Salvador sto dobi 2 zuta!?

Smallville season 10 Cool

Izgleda da jesamWink

Kad bi samo znao zbog čega sam dobio žuti i to još dvaDead
Na vrh
intoxic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 18:03
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Izgleda da jesamWink

Kad bi samo znao zbog čega sam dobio žuti i to još dvaDead

Salvador, zašta bre dobi te žute???Ermm
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 18:05
Ne znam ni jaShocked
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 20:29
Da razriješimo misteriju: Salvador već neko vrijeme komunicira sa voditeljima foruma preko PM-a i stalno se žali na ovo i ono. Između ostalog, postavi prijevod pa ispituje kada će biti odobren, zašto još nije odobren, je li u međuvremenu dok je pisao PM odobren ili nije?

Jednostavno, nekim ljudima je prekipilo i odlučili su ga "nagraditi" za tako predani rad. U obzir smo uzeli i to da smo mu nudili mogućnost da obavlja neke funkcije na ovom forumu, ali je odustao nakon samo jednog dana.

Nadam se da je ova informacija utažila vašu želju za rješavanjem misterije oko žutih kartona.

Sve ostale informacije, i eventualne kartone, možete dobiti šaljući revno PM-ove voditeljima foruma.

Ažurirao iromafia111 - 22.Srpanj/Jul.2011 u 20:30
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 20:49
Super ako se zbog takozvanog dosađivanja dobivaju žuti kartoni.

P.S.

Ne bi ni dosađvao da ne moram po 7 ili 8 sati čekati da mi se odobre titlovi.
Skoro svaki put uplodam neki titl ujutro negdje oko 9 sati i na njega čekam da se odobri do 18h pa i više i onda se zapitam da li je sve u redu s tim titlom ili nije.

Uistinu neki put se vrlo brzo odobre, ali kad nije tako onda lijepo zamolim da li bi neko mogao postaviti titl i s time sam odmah dosadan.

Poštujem vašu odluku, ali se ujedno i zgražam nad njom.pozz
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 21:09
Lepo ti je rečeno, "čekaj kao i svi ostali". Nismo mi ni roboti niti smo plaćeni da sedimo uz računar po ceo dan. I kad dobijemo vreme, umesto da radimo to za šta nismo plaćeni, prvo moramo da čitamo i odgovaramo na tvoje PM-ove (za koje si opomenut da ne šalješ jer nema svrhe), da se nešto kao pravdamo što prvo rešavamo privatne probleme i obaveze, pa onda odradimo taj deo posla, nakon čega nas čeka novi PM sa objašnjenjima i pritužbama, što je potpuno suludo. I nije baš da "zamoliš". Ja obrišem nešto što je bilo potpuno nepotrebno, i što sam napisao greškom i dobijam od tebe PM, "pa što si obrisao, pa nisi morao, pa i ti si čovek..." Alo? Ja ne znam da sam samo čovek? Nemamo mi vremena za takve stvari, ovo je nepotrebna rasprava. Ovo je privremena mera, nadam se da će imati nekog pozitivnog uticaja. Niko te ne mrzi, ali polako, čoveče. Niko neće poludeti zbog titla koji je na čekanju.
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 21:45

Super ako se zbog takozvanog dosađivanja dobivaju žuti kartoni.

P.S.

Ne bi ni dosađvao da ne moram po 7 ili 8 sati čekati da mi se odobre titlovi.
Skoro svaki put uplodam neki titl ujutro negdje oko 9 sati i na njega čekam da se odobri do 18h pa i više i onda se zapitam da li je sve u redu s tim titlom ili nije.

Uistinu neki put se vrlo brzo odobre, ali kad nije tako onda lijepo zamolim da li bi neko mogao postaviti titl i s time sam odmah dosadan.

Poštujem vašu odluku, ali se ujedno i zgražam nad njom.pozz

Pa prijatelju , vidim da si smanjio vreme čekanja. To pre desetak dana bijaše dan dva.

Čudak, druže, izvini što pišem iza tvog posta, ali mislim da je vreme da se neke stvari isteraju na čistac.

Salvadore, iako i ti i ja znamo da nisi u pravu, osetio sam potrebu da kažem nešto u ime ekipe koja odobrava prevode. VEĆ DUŽE VREME SVAKI POSTAVLJENI PREVOD BUDE REŠEN U TOKU ISTOG DANA. Tako da tvoja priča o danima, satima i minutima izgleda dosta bljutavo. Da li si svestan uopšte kako izgleda tvoj PM glavnom administratoru sajta u kojem kažeš da čekaš stolećima na odobravanje prevoda. Pa, čoveče, ti si nas tužio "tati". Da li shvataš čoveče da ti to niko ni u školi ne bi oprostio?? Znaš, još jedna stvar, znaš li da nas troje završavamo sa prevodima i temama oko 3 ili 4 ujutru. Gde su ti tvoji prevodi??? KAKO TO DA SE TI JEDINI ŽALIŠ I TUŽAKAŠ OKOLO??? Salvadore, čitao sam tvoje postove u kojima govoriš o poštovanju i nepoštovanju prema pojedinim ljudima iz administracije. PROČITAJ MOJ POST I VIDI KOLIKO POŠTOVANJA TI ZASLUŽUJEŠ.

I opet da ponovim ono što je napisao Čudak, tebe niko ne mrzi i ako želiš da nastaviš normalnu komunikaciju sa nama i mi ćemo sa tobom.

Ažurirao mahoni - 22.Srpanj/Jul.2011 u 21:48
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 21:54

Uh, hebote......sta znaci biti previse predan forumu!

CCC....pa od tog moze i da se pozuti. A verujem i pocrveni.

E, Cudak, a ja se nadao da procitam sta ti skidas sada od filmova i serija.

A ono poslovi....

EDIT:

Ubaci se Mahoni, jos jedan cije bih izjasnjavanje u OVOJ temi rado cuo. Mahoni, sta se skida?

(P.S.  Dobro si mu odgovorio, bolje nego Cudni)

Nista ne skidam, pitam se sta sada skidati....

Ažurirao BELI - 22.Srpanj/Jul.2011 u 21:58
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 22:02
Nemam se potrebe više nadvikivati s vama jer je vas više i svako od vas će stati u obranu svog kolege.

Bilo je tu svađi i vrijeđanja na forumu pa nikom ništa, ali glavno je da se na meni sve to prelomilo kako bi se dokazao primjer drugima.

Drago mi je da i na ovaj način mogu sudjelovati u poboljšanju sajta.
Nakon što sam iznesao svoje mišljenje, nadam se da ću nastaviti i imati normalnu kominikaciju sa vama... ako me prije toga ne zadesi nešto gore od ova dva žutaSmile.

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 22:13

Nemam se potrebe više nadvikivati s vama jer je vas više i svako od vas će stati u obranu svog kolege.

Bilo je tu svađi i vrijeđanja na forumu pa nikom ništa, ali glavno je da se na meni sve to prelomilo kako bi se dokazao primjer drugima.

Drago mi je da i na ovaj način mogu sudjelovati u poboljšanju sajta.
Nakon što sam iznesao svoje mišljenje, nadam se da ću nastaviti i imati normalnu kominikaciju sa vama... ako me prije toga ne zadesi nešto gore od ova dva žutaSmile.

Zadesiće te ako nastaviš da glumiš žrtvu. Znaš dobro da smo u pravu, zna i većina članova, i nemoj sad da se povlačiš ko seka persa, nego lepo reci jesi li zasipao inboxe voditelja foruma, jesi li opomenut da to ne radiš, jesi li nastavio to da radiš, jesi li ponovo opomenut... je li to trajalo i trajalo? Kad budem čvrsto uveren u to da ćeš čekati kao i ostali na odobravanje onoga što uploaduješ, da ćeš prestati da tužakaš unaokolo da ti je neko zabo prst u podlakticu i gluposti slične tome - skidam kartone, vraćam te u extreme, i završavamo s ovom pričom. Ali javno. Ne na PM.

Na vrh
intoxic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 22:48
The Devils Rock 2011 DVDRip XViD DTRG
Womb.2010.DVDRip.XviD-aAF

Salvador, nemoj da se ljutiš, ali poslušaj cudak_31177 i ostale administratore. Batali tu poštu, šta će ti to. Jednostavno je zanemari kao da ne postoji.  Ionako si među najaktivnijima oko novih filmova i sl. i možeš imati tu dosta posla. Nadam se da će ti se brzo skinuti ti žuti kartoni.
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 22:51
@ jbg bolje i da nisam pitao....

Salvador- Eto neki dan poslao PM dariju trebao mi neki info od njega, kontao sam da pobegnem sa jednog foruma, radio kao konj a dok su uvlakuse napredovali....(onaj "tajni kljuc" ) popizdeo, otisao sa foruma a kad se vratio dobro me nagradili i poskidao sam sve one uvlakuse migi 

Sto se tice Cudaka i Gorana, razumem njih, ja dnevno dobijem 10tak poruka tipa-ej onaj mi rekao ono na msn,fb ili skypu (nema veze za forum) ali ajd..pa do pitanja, kada ces azurirati tabele, postavi me za moda.... i jos razne nebuloze...ma strasno....

Sve u svemu, kontam tvoju ali i njihovu situaciju.

Po meni najpametnije je da, kada okacis prevod, sacekaj i oni ce odobriti to je sigurno.... ipak clan mdmamdma ceka po nekoliko nedelja moje prevode za wolverine i nije mu to neka hica... tako da ne vidim razlog zasto bi ti neko posle 15tak min odmah odobrio prevod!? nema potrebe 1h ili 5h isto je to...

I sugestija za admine, ja u mom timu imam 17 ljudi migi i svi me slusaju LOL (Likovi su iz AZ,IT,UK,BiH,KS,PT) Dodajte jos 2-3 osobe u koje imate poverenja, neka vam pomognu oko odobravanja titlova... bice vam lakse....

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 22:59

Originalno postovano od strane intoxic intoxic piše:

Nadam se da će ti se brzo skinuti ti žuti kartoni.

Čim dobijem obećanje da se iste stvari neće ponavljati.

@ Dee-Monk: Ima dovoljno ljudi na odobravanju, ali dešava se da nekad jednostavno nisu tu ili nemaju vremena. To mora da se razume. Svi mi imamo privatne obaveze, i (nažalost) probleme. Pa ne mogu ja ostaviti bolesnog člana porodice da umire dok odobravam nečije prevode. Naravno, neću da kukam o tome na forumu, to je privatna stvar, ali kad se vratim i vidim PM "što nije odobreno", i posle milion opomena da se to ne radi neko nastavi po starom, da ne pričam o tom konstantnom prituživanju... pa neće moći. Nemam ni ja živce od kamena, i nisam rob ovog foruma i sajta.

Sve u svemu, nije ovo ni mržnja, ni maltretiranje, ali neke stvari moraju da se objasne, pa kako tako. Ako neko to ne razume kad mu se normalno kaže, onda do klinca i s njim.

Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 23:02

Salvadore brate ja sam bio banovan nedeljama bez razloga tako cu uvek stati na tvoju stranu... 

Ziv bio...

Ažurirao JOBAH - 22.Srpanj/Jul.2011 u 23:03
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 23:04
Originalno postovano od strane intoxic intoxic piše:

The Devils Rock 2011 DVDRip XViD DTRG
Womb.2010.DVDRip.XviD-aAF

Salvador, nemoj da se ljutiš, ali poslušaj cudak_31177 i ostale administratore. Batali tu poštu, šta će ti to. Jednostavno je zanemari kao da ne postoji.  Ionako si među najaktivnijima oko novih filmova i sl. i možeš imati tu dosta posla. Nadam se da će ti se brzo skinuti ti žuti kartoni.

Ne ljutim se prijateljuWink
Tu i jesam zbog tebe i sličnih ljudi jer bi inaće i bez tih kartona otišao.
Neće biti više probema s tom poštom jer ni neću više uplodati ništa pa će problem sam od sebe nestati.Tako je očito najbolje za sveSmile
Vidim da je oslabila tema s novim filmovima pa ću se ipak uhvatiti toga kad niko drugi neće.

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 23:14

Dakle, sa Salvadorom nastavljamo po starom (koliko vidim).

Niko nije banovan bez razloga, a da li ga vidi ili ne... to već nije naš problem. Držim se mišljenja da ljudi koji podupiru ovakvo ponašanje iz ovog ili onog razloga, ne misle dobro ni ovom sajtu, ni ljudima koji ga posećuju, a kamo li vode (što mi je donekle i logično).

Kraj priče o ovome. Za par minuta ću pobrisati sva ova sranja, a ti Salvadore... pročitaj sve to još jednom. Ne može da škodi, znači verovatno može da koristi.

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 23:15

Ovo je postala prava soap opera, ali izgleda da samu srz niko ne cita.

Ovo nije tema za lobiranje ko je kome simpatican vec je tema o tome
da rad na forumu ne bi smio biti obavezan i naporan, a time sto Salvador
spamuje sa svojim pretencioznim zahtjevima administraciju, postaje.

I da ne bude nesporazuma, Salvador je bio cijela 2 dana u APP timu,
pregledao i odobrio 1 titl, nakon sto je odlucio da on to ne moze raditi.

Od tada nam non-stop salje (meni ne odavnoWink) poruke tipa:
"sto nije moj upload odobren" ili "popravite to ili ono" i sl.

Za sve to imamo teme kao što su Brisanje i ispravak titlova,
a i u opcijama kod titla postoji mogucnost da se napise sta
s nekim titlom nije u redu.

Niko od clanova kad napise u Brisanje i ispravak titlova nesto
ne salje jos i pm-jeve AM timu "odradite to" kao on, vec sacekaju.

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 23:31
Eto, izgubio sam pola sata prebacujući ovo sranje. Molim vas da od sad otvarate teme u ovom podforumu ako imate neku pritužbu ili jadikovku. Sav spam (pisanje na nepredviđenom mestu) će od sad biti brisan, a spamer žut, crven... kako god.
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2011 u 23:53
Relax....

udriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudriudri
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.