Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sucker Punch (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sucker Punch (2011)

Sucker Punch

Sucker Punch (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Sucker Punch: Nadrealni svijet

Godina:

2011

Žanr:

akcija, fantazija

Trajanje:

110 min

Režija:

Zack Snyder

Scenarij:

Steve Shibuya
, Zack Snyder

Glavne uloge:

Scott Glenn
  >  Wise Man
Carla Gugino
  >  Dr. Vera Gorski
A.C. Peterson
  >  Lighter Orderly (as AC Peterson)
A.C. Peterson
  >  Mayor
Emily Browning
  >  Babydoll
Richard Cetrone
  >  CJ
Abbie Cornish
  >  Sweet Pea
Jon Hamm
  >  Doctor
Jon Hamm
  >  High Roller
Jena Malone
  >  Rocket
Gerard Plunkett
  >  Stepfather
Ron Selmour
  >  Danforth
Oscar Isaac
  >  Blue Jones
Malcolm Scott
  >  The Cook
Vanessa Hudgens
  >  Blondie
Jamie Chung
  >  Amber
Revard Dufresne
  >  Big Boss Thug
Revard Dufresne
  >  Orderly #3

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sucker Punch (2011)
    Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 21:21

Sucker Punch (2011)

http://www.imdb.com/title/tt0978764/

Režija: Zack Snyder
Scenarij: Zack Snyder, Steve Shibuya
Žanr: Akcija, Obiteljski, Triler
Država: USA
Jezik: Engleski

Emily Browning ... Baby Doll
Abbie Cornish ... Sweet Pea
Jena Malone ... Rocket
Vanessa Hudgens ... Blondie
Jamie Chung ... Amber
Carla Gugino ... Madam Gorski
Jon Hamm ... High Roller
Scott Glenn ... Wiseman
Oscar Isaac ... Blue
Vicky Lambert ... The Count
Danny Bristol ... Tommy Soldier #3

Djevojku je njen pokvareni otac smjestio u mentalnu ustanovu.
Povlačeći se u alternativnu stvarnost, kako bi se mogla nositi s tim,
osmišlja plan uz pomoć kojeg će pobjeći iz ustanove.
Odlučna je u tome da pobjegne i u tome joj pomažu prijateljice iz ludnice:
Rocket, Blondie, Amber in Sweet Pea.
Djevojke koje vodi Babydoll uključe se fantazijsko ratovanje sa svim
svojim virtualnim arsenalom protiv svih, od samuraja do zmija.
Zajedno se moraju odlučiti šta su spremne žrtvovati da bi ostale žive.

Ažurirao Kneginja - 13.Studeni/Nov.2010 u 23:41
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 20:57

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2011 u 18:08

Prevod je najavio HeadBurn3r. Clap

Hvala Smile

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2011 u 10:52
Dobar film. Odličan soundtrack, malo čudna priča. Na početku se činilo kao da je neko "no brain" sranje. Ali na kraju ispade da je žešća mozgodrkalica.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2011 u 00:36
Šta god ja sad napisao može se dvojako posmatrati, zato neću mnogo tupiti. 101% uživancija bez mnogo muke... napaljeno da nemož' više.
Zack Snyder je svakako jedan od meni omiljenih režisera za ovakva ostvarenja jer volim tu njegovu energiju, maštu... vizuelno savršeno komponovanje nebuloznih delova u celinu i još upotpunjeno sjajnim izborom muzike. Ma nek ide život, obožavam s' vremena na vreme ovakav film... I još Abbie Cornish inlove

I da, pohvale kolegi za prevod.

Ažurirao darije - 24.Lipanj/Jun.2011 u 00:36
Na vrh
Lithium View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lithium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2011 u 21:32
Sad završih gledanje, i šta reći... Zack Snyder is the man Clap
Izgleda da se mnogo ljudi razočaralo baš zato što su očekivali običan action flick Dead ...

Nego je l' radi neko prevod za Extended ili da se ja bacim na to? Sleepy
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2011 u 23:23
Evo baš malopre odgledah te dodatne delove. Prvi, muzička numera, nema neki poseban uticaj na film, ali drugi, na samom kraju, je sjajan i prosto ne verujem da je izbačen iz "normalnog" filma. Taj deo od par minuta je briljantan i sjajno objašnjava neke stvari koje su možda ostale mutne i mnogo se bolje uklapa sa samim krajem nego kako je u regularnom filmu isečeno. Moj savet svima koji nisu gledali film, a nameravaju, da obavezno pogledaju extended verziju.

@Lithium: verujem da si planirao da ubaciš samo nedostajuće delove teksta?
Na vrh
Lithium View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lithium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2011 u 01:08
Sva sreća da nisam gledao theatrical.

Ne, ako budem radio prevešću ceo film.
Samo me zanima da neko drugi nije već počeo

Ažurirao Lithium - 25.Lipanj/Jun.2011 u 14:30
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2011 u 09:09
Najavio nije niko a da li neko radi u ilegali, u mraku svoje jazbine, pojma nemam. dije
Na vrh
Lithium View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lithium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2011 u 14:28
LOL
Ok, ja sam počeo, pa ako još neko postavi, super - imaće ljudi veći izbor Tongue

Ažurirao Lithium - 29.Lipanj/Jun.2011 u 15:35
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2011 u 22:52

Filmic je odlican10/10. Muzika,akcija,efekti...sve lepo ukombinovano i pravo uzivanje i opustanje mozga.

Ko voli akciju posle duzeg vremena jedan dobar filmic

Na vrh
Lithium View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lithium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2011 u 16:04
Jao luka na savetuj to ljudima jbt LOL

Vec ih previse ulece u ovaj film ocekujuci neki pusti-mozak-na-ispasu-action-film

Ljudi slobodno ukljucite mozak za vreme gledanja Thumbs Up

SPOILEEEEEEEEEEEER

Mnogo je ljudi propustilo neke stvari (npr. da su scene kada Swit Pi nalazi kod kuce  i u autobusu su samo masta Bejbi Dol; pa koje je znacenje decaka u busu, pa kako se noz nasao ispod stola LOL itd.)

Ažurirao Lithium - 29.Lipanj/Jun.2011 u 16:05
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2011 u 16:49
Definitivno ne pustiti mozak na pašu. Puno prenesenog značenja, metafora, simbola... Film je premoćan!! Efekti su samo kamuflaža za pozadinsku priču koja me je oduševila!

Inače ne komentiram filmove koje pogledam, ali ovaj sam morao. Jedan od najboljih koje sam pogledao u posljednje vrijeme.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2011 u 23:26

Aj malko da se iskorigujem. Ne komentarisem cesto filmove ali ovaj je ostavio tako dobar utisak da sam morao na brzinu da ostavim komentar i toplo ga preporucim. Konacno posle duzeg vremena jedan kompletan filmic prica,muzika,efekti....vi smislite tu je. Opustanje mozga sam pomenuo zato sto sam ga gledao prvi put mrtav umoran (nisam ni planirao iskreno da ga gledam) i odgledao ga u dahy uzivajuci u akciji i efektima.Drugi put kad sam ga gledao natenane sa drustvom prica je dosla do izrazaja a i akcija i muzika me ponovo odusevili(obicno vec vidjeno me nesto ne impresionira drugi put) 

Topla preporuka jos jednom i za opustanje mozga i za mozganje zavisno od raspolozenja :)) uzivajte 

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2011 u 00:15
Rekoh gore da se početak činji kao "mozak na pašu", ali nije, već je neka mozgodrkalica.
Zanimljivo da postoje samo oni kojima se svideo, ili nije svideo. Nema onih "njaah, nije loše".
Na vrh
Lithium View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lithium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2011 u 00:51
Originalno postovano od strane HeadBurn3r. HeadBurn3r. piše:

Zanimljivo da postoje samo oni kojima se svideo, ili nije svideo. Nema onih "njaah, nije loše".

I ja sam stekao isti utisak.

Inace, sad su ljudi poceli i sa teorijama da ostale devojke u filmu nisu ni stvarne, vec da one predstavljaju njenu krivicu, nadu, hrabrost itd. Au jbt...Dead Dead Dead
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2011 u 09:59
^The Ward? Identity?

Originalno postovano od strane Lithium Lithium piše:

SPOILEEEEEEEEEEEER

Mnogo je ljudi propustilo neke stvari (npr. da su scene kada Swit Pi nalazi kod kuce  i u autobusu su samo masta Bejbi Dol; pa koje je znacenje decaka u busu, pa kako se noz nasao ispod stola LOL itd.)

Apsolutno. To za nož sam baš kontao, šta i kako... Isto kao i za onu scenu pri kraju koja postoji u produženoj verziji, kad Beby priča sa Haj Rolerom... Vrhunac izbačen iz regularne verzije, koji objašnjava zašto se doktor čudio kako ga gleda...
I još nešto: jeste li provalili kako se zove bolnica na početku? A koja numera ide uz tu scenu?
Na vrh
Lithium View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lithium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2011 u 15:32
Originalno postovano od strane darije darije piše:

I još nešto: jeste li provalili kako se zove bolnica na početku? A koja numera ide uz tu scenu?

Hah, dobro si to provalio Clap
Bas su pitali Snajdera u jednom intervjuu da li je to namerno ubacio i rekao je da je bilo sasvim slucajno a da je kasnije postalo svojevrsni omaz

Ažurirao Lithium - 30.Lipanj/Jun.2011 u 15:33
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2011 u 02:44

Definitvno film za muske

Odgledala malo vise od pola, vise nisam mogla.

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2011 u 22:56
Prvo, moram reći vrlo dobar film koji zaista treba gledati u bioskopu. Gledajući kući svako malo sam govorila "jao kako bi ovo dobro izgledalo na velikom ektanu"LOL

E sad, u potpunosti potpisujem šefa u delu:

Originalno postovano od strane darije darije piše:

napaljeno da nemož' više....vizuelno savršeno komponovanje nebuloznih delova u celinu i još upotpunjeno sjajnim izborom muzike.

SPOJLER

Što se radnje tiče, ok bilo je kristalno jasno da je to bio njen svet u koji je pobegla (pre toga se i čuje savet doktorice-parafraziram - stvorite svoj svet i sakrijte se u njega jer ćete tako lakše podneti bol...). E sad, ja sam beg više shvatala kao njen beg od ludila (u glavi), a ne bukvalno iz bolnice. Deljenje na ličnosti (a ne drugarice) mi je bilo logično kao i činjenica da je samo Pi pobegla (i sama je rekla "ti si najjača i jedina možeš tamo opstati"). Mislila sam da će okret na kraju filma biti taj, da je ona ili "prevazišla" lobotomiju ili zauvek ostala u tom svetu. No, u svetlu onoga što ste vi rekli i moje svesti da sam pogrešila (jer doktorica govori da je ona pomogla nekoj pacijentkinji da pobegne) moram reći da mi kraj uopšte nije jasan i da moram skinuti extended verziju da vidim.
Da li je to zaista neka Pi ili je nebitna pacijentkinja, a ona je videla Pi (sebe jaku) u toj koja beži.
Nije mi jasno ni na samom kraju kad je svi gledaju. Je li ona tu ili nije tu?!
Moraću da se malo sredim i ponovo razmislim o viđenom LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,236 sekundi.