Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=37789 Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 08:19 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Sucker Punch (2011)Objavio: angels
Tema: Sucker Punch (2011)
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2010 u 21:21
Režija: Zack Snyder Scenarij: Zack Snyder, Steve Shibuya Žanr: Akcija, Obiteljski, Triler Država: USA Jezik: Engleski
Emily Browning ... Baby Doll Abbie Cornish ... Sweet Pea Jena Malone ... Rocket Vanessa Hudgens ... Blondie Jamie Chung ... Amber Carla Gugino ... Madam Gorski Jon Hamm ... High Roller Scott Glenn ... Wiseman Oscar Isaac ... Blue Vicky Lambert ... The Count Danny Bristol ... Tommy Soldier #3
Djevojku je njen pokvareni otac smjestio u mentalnu ustanovu. Povlačeći se u alternativnu stvarnost, kako bi se mogla nositi s tim, osmišlja plan uz pomoć kojeg će pobjeći iz ustanove. Odlučna je u tome da pobjegne i u tome joj pomažu prijateljice iz ludnice: Rocket, Blondie, Amber in Sweet Pea. Djevojke koje vodi Babydoll uključe se fantazijsko ratovanje sa svim svojim virtualnim arsenalom protiv svih, od samuraja do zmija. Zajedno se moraju odlučiti šta su spremne žrtvovati da bi ostale žive.
Odgovori: Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2010 u 20:57
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: Kneginja
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2011 u 18:08
Prevod je najavio HeadBurn3r.
Hvala
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2011 u 10:52
Dobar film. Odličan soundtrack, malo čudna priča. Na početku se činilo kao da je neko "no brain" sranje. Ali na kraju ispade da je žešća mozgodrkalica.
Objavio: darije
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2011 u 00:36
Šta god ja sad napisao može se dvojako posmatrati, zato neću mnogo
tupiti. 101% uživancija bez mnogo muke... napaljeno da nemož' više.
Zack Snyder je svakako jedan od meni omiljenih režisera za ovakva
ostvarenja jer volim tu njegovu energiju, maštu... vizuelno savršeno
komponovanje nebuloznih delova u celinu i još upotpunjeno sjajnim
izborom muzike. Ma nek ide život, obožavam s' vremena na vreme ovakav
film... I još Abbie Cornish
I da, pohvale kolegi za prevod.
-------------
Objavio: Lithium
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2011 u 21:32
Sad završih gledanje, i šta reći... Zack Snyder is the man Izgleda da se mnogo ljudi razočaralo baš zato što su očekivali običan action flick ...
Nego je l' radi neko prevod za Extended ili da se ja bacim na to?
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2011 u 23:23
Evo baš malopre odgledah te dodatne delove. Prvi, muzička numera, nema neki poseban uticaj na film, ali drugi, na samom kraju, je sjajan i prosto ne verujem da je izbačen iz "normalnog" filma. Taj deo od par minuta je briljantan i sjajno objašnjava neke stvari koje su možda ostale mutne i mnogo se bolje uklapa sa samim krajem nego kako je u regularnom filmu isečeno. Moj savet svima koji nisu gledali film, a nameravaju, da obavezno pogledaju extended verziju.
@Lithium: verujem da si planirao da ubaciš samo nedostajuće delove teksta?
-------------
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2011 u 01:08
Sva sreća da nisam gledao theatrical.
Ne, ako budem radio prevešću ceo film. Samo me zanima da neko drugi nije već počeo
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2011 u 09:09
Najavio nije niko a da li neko radi u ilegali, u mraku svoje jazbine, pojma nemam.
-------------
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2011 u 14:28
Ok, ja sam počeo, pa ako još neko postavi, super - imaće ljudi veći izbor
Objavio: luka0037
Datum objave: 28.Lipanj/Jun.2011 u 22:52
Filmic je odlican10/10. Muzika,akcija,efekti...sve lepo ukombinovano i pravo uzivanje i opustanje mozga.
Ko voli akciju posle duzeg vremena jedan dobar filmic
-------------
Datum objave: 29.Lipanj/Jun.2011 u 16:04
Jao luka na savetuj to ljudima jbt
Vec ih previse ulece u ovaj film ocekujuci neki pusti-mozak-na-ispasu-action-film
Ljudi slobodno ukljucite mozak za vreme gledanja
SPOILEEEEEEEEEEEER
Mnogo je ljudi propustilo neke stvari (npr. da su scene kada Swit Pi
nalazi kod kuce i u autobusu su samo masta Bejbi Dol; pa koje je znacenje
decaka u busu, pa kako se noz nasao ispod stola itd.)
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 29.Lipanj/Jun.2011 u 16:49
Definitivno ne pustiti mozak na pašu. Puno prenesenog značenja, metafora, simbola... Film je premoćan!! Efekti su samo kamuflaža za pozadinsku priču koja me je oduševila!
Inače ne komentiram filmove koje pogledam, ali ovaj sam morao. Jedan od najboljih koje sam pogledao u posljednje vrijeme.
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: luka0037
Datum objave: 29.Lipanj/Jun.2011 u 23:26
Aj malko da se iskorigujem. Ne komentarisem cesto filmove ali ovaj je ostavio tako dobar utisak da sam morao na brzinu da ostavim komentar i toplo ga preporucim. Konacno posle duzeg vremena jedan kompletan filmic prica,muzika,efekti....vi smislite tu je. Opustanje mozga sam pomenuo zato sto sam ga gledao prvi put mrtav umoran (nisam ni planirao iskreno da ga gledam) i odgledao ga u dahy uzivajuci u akciji i efektima.Drugi put kad sam ga gledao natenane sa drustvom prica je dosla do izrazaja a i akcija i muzika me ponovo odusevili(obicno vec vidjeno me nesto ne impresionira drugi put)
Topla preporuka jos jednom i za opustanje mozga i za mozganje zavisno od raspolozenja :)) uzivajte
-------------
Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 30.Lipanj/Jun.2011 u 00:15
Rekoh gore da se početak činji kao "mozak na pašu", ali nije, već je neka mozgodrkalica.
Zanimljivo da postoje samo oni kojima se svideo, ili nije svideo. Nema onih "njaah, nije loše".
Datum objave: 30.Lipanj/Jun.2011 u 00:51
HeadBurn3r. piše:
Zanimljivo da postoje samo oni kojima se svideo, ili nije svideo. Nema onih "njaah, nije loše".
I ja sam stekao isti utisak.
Inace, sad su ljudi poceli i sa teorijama da ostale devojke u filmu nisu ni stvarne, vec da one predstavljaju njenu krivicu, nadu, hrabrost itd. Au jbt...
Datum objave: 30.Lipanj/Jun.2011 u 09:59
^The Ward? Identity?
Lithium piše:
SPOILEEEEEEEEEEEER
Mnogo je ljudi propustilo neke stvari (npr. da su scene kada Swit Pi
nalazi kod kuce i u autobusu su samo masta Bejbi Dol; pa koje je znacenje
decaka u busu, pa kako se noz nasao ispod stola itd.)
Apsolutno. To za nož sam baš kontao, šta i kako... Isto kao i za onu scenu pri kraju koja postoji u produženoj verziji, kad Beby priča sa Haj Rolerom... Vrhunac izbačen iz regularne verzije, koji objašnjava zašto se doktor čudio kako ga gleda... I još nešto: jeste li provalili kako se zove bolnica na početku? A koja numera ide uz tu scenu?
-------------
Datum objave: 30.Lipanj/Jun.2011 u 15:32
darije piše:
I još nešto: jeste li provalili kako se zove bolnica na početku? A koja numera ide uz tu scenu?
Hah, dobro si to provalio Bas su pitali Snajdera u jednom intervjuu da li je to namerno ubacio i rekao je da je bilo sasvim slucajno a da je kasnije postalo svojevrsni omaz
Objavio: blackpearl
Datum objave: 02.Srpanj/Jul.2011 u 02:44
Definitvno film za muske
Odgledala malo vise od pola, vise nisam mogla.
-------------
Objavio: bojanadj
Datum objave: 02.Srpanj/Jul.2011 u 22:56
Prvo, moram reći vrlo dobar film koji zaista treba gledati u bioskopu. Gledajući kući svako malo sam govorila "jao kako bi ovo dobro izgledalo na velikom ektanu"
E sad, u potpunosti potpisujem šefa u delu:
darije piše:
napaljeno da nemož' više....vizuelno savršeno
komponovanje nebuloznih delova u celinu i još upotpunjeno sjajnim
izborom muzike.
SPOJLER
Što se radnje tiče, ok bilo je kristalno jasno da je to bio njen svet u koji je pobegla (pre toga se i čuje savet doktorice-parafraziram - stvorite svoj svet i sakrijte se u njega jer ćete tako lakše podneti bol...). E sad, ja sam beg više shvatala kao njen beg od ludila (u glavi), a ne bukvalno iz bolnice. Deljenje na ličnosti (a ne drugarice) mi je bilo logično kao i činjenica da je samo Pi pobegla (i sama je rekla "ti si najjača i jedina možeš tamo opstati"). Mislila sam da će okret na kraju filma biti taj, da je ona ili "prevazišla" lobotomiju ili zauvek ostala u tom svetu. No, u svetlu onoga što ste vi rekli i moje svesti da sam pogrešila (jer doktorica govori da je ona pomogla nekoj pacijentkinji da pobegne) moram reći da mi kraj uopšte nije jasan i da moram skinuti extended verziju da vidim. Da li je to zaista neka Pi ili je nebitna pacijentkinja, a ona je videla Pi (sebe jaku) u toj koja beži. Nije mi jasno ni na samom kraju kad je svi gledaju. Je li ona tu ili nije tu?! Moraću da se malo sredim i ponovo razmislim o viđenom
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 02.Srpanj/Jul.2011 u 23:55
Eto, taman obrišem film sa liste za skidanje i bojana ga vrati
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2011 u 01:00
Bojana, ostalo da ne komentarisem, ali nisi valjda gledala theatrical verziju?! Ajde nek neko stavi u naziv teme /theatrical nikako ne gledati
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2011 u 01:09
CSI, izvini.
Lithium, jesam, pošto sam 4 puta "skidala" one sa oznakom extended i svaki put su mi se linkovi zaglavljivali posle 2/3...poludela sam i na kraju skinula koji je mogao...
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2011 u 01:14
For shame
Ako ti trebaju working linkovi, javi
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2011 u 01:29
Mrzi me ponovo da skidam, očajna mi je veza ovih dana...ako ne budem mogla da izdržim cimnuću te
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2011 u 02:04
Što se tiče velikog platan - potpuno se slažem. Baš zato sam i čekao da izađe odličan snimak kako bih ga pustio kod mene u "bioskopu". Bilo bi šteta gledati ga na TV-u. Još ozvučenje - komšije su verovatno zvale seizmološki zavod ...Sweet dreams je išao "do daske".
-------------
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2011 u 10:16
darije piše:
...Sweet dreams je išao "do daske".
Mene ukućani od jutros bombarduju preko 5.1 sa tim (tačnije sa kompletnim sountrackom)
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2011 u 12:22
Pozdrav za tvoje ukućane.
-------------
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2011 u 14:20
Ne čuju me
Objavio: Nameless One
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2011 u 14:12
Ovaj sam film namjeravao pogledati još od prvog trailera koji sam vidio u kinu, još ga Zack Snyder radio, pa ga još ovdje nahvalili, kako da ga ne pogledam. Poslije vaših hvaljenja filma, moja očekivanja su skočila još više. Šef kaže da neće previše da priča da ga se ne bi pogrešno shvatilo, ali evo ja ću početi. Žestoki mindfuck? Teško. Gledao sam extended verziju po preporukama, a i sam uvijek više volim pogledati extended verzije filmova. Film je predvidljiv, veoma. Već nakon 15 minuta znaš šta će se desiti i da je sve što se dešava u filmu zapravo "njen svijet". Čovjek ti u nekoliko minuta doslovno pokaže cijeli film prije nego joj doktor izvrši lobotomiju. Sve to ne bi bilo loše da mi nije na živce išla Snyderova vizija tog "njenog svijeta", ili bih trebao reći Snyderova krađa. To što je uradio sa tim svijetom liči na fantazije pubertetlije koji je dobio veliku količinu love da snimi film pa je u njega ubacio sve ono o čemu je maštao. Polugole zgodne cure sa oružjem, alternativni prikaz 2. svjetskog rata, malo fantazije. Da se vratim na Snyderovu krađu. Priču je ukrao od American McGeeja i preradio je da bi napravio ovo. Čak mu je i izgled Babydoll s početka filma donekle sličan izgled Americanove Alice. Drugo, je li kako mogao biti malo manje ofiran sa onom krađom iz Gospodara Prstenova? Mislim na scenu sa zmajem. Ima tu još gomila stvari, ali da ne kakim previše. Vizuelno definitivno najljepši Snyderov film i među najljepšim filmova 2011., ali meni i najgori Snyderov film. Akcija i izvedba su čista uživancija i ako tražite film koji je nabrijan do yaya, pun akcije i efekata, ne idite dalje već počnite gledati i s te strane ima čistu 10, ali sa strane te mindfuck priče film posustaje. Opet ponavljam, možda sam ja imao prevelika očekivanja nakon što sam pročitao vaše oduševljene utiske
------------- What can change the nature of a man?
Objavio: crnogorski jastreb
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2011 u 14:52
Meni je film vrh, jer sam pomalo glup pa ne razumem sve sto ti ovde napiso, ali meni je vrhcina, sve sve, je ultra, extra
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2011 u 18:47
Bezimeni, previše si očekivao, a sve naše pohvale su se svodile na
Nameless One piše:
ako tražite film koji je nabrijan do yaya, pun akcije i efekata, ne idite dalje već počnite gledati i s te strane ima čistu 10
Objavio: cersei
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2012 u 19:39
puno efekta zbrda zdola naguranih.. , ko da moja necakinja od 5god montirala film.. meni takv bio
Objavio: deda vlada
Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2017 u 19:57
zamenio avi verziju sa kvalitetnijom, simpatičan i morao da ga iznova pogledam.