Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Firefox 5, 6, 7,.. 90000
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Firefox 5, 6, 7,.. 90000

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Firefox 5, 6, 7,.. 90000
    Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 00:01
Brže nego što smo i očekivali pojavio se FIREFOX 5

Kako je ranije i najavljeno, Mozilla je prekjuče i zvanično objavila dostupnost finalne verzije Firefox 5 web preglednika. Peta verzija Firefoxa stigla je samo tri meseca nakon prethodne verzije, a u ovom kratkom periodu razvojni tim implementirao je više od 1000 poboljšanja i promena.

Firefox 5 dostupan je za Windows, Mac OS i Linux platforme, a vlasnici Android baziranih uređaja odgovarajuću verziju mogu naći na Android Marketu. Među najznačajnijim novostima treba istaći implementaciju podrške za CSS animacije, dodatak Do-Not-Track zaglavlja, poboljšanja podrške za HTML5 i druge standarde, kao i poboljšanja desktop integracije za Linux korisnike.

Firefox 5 možete preuzeti ovde, dok je verzija za Android bazirane uređaje dostupna na ovoj adresi.

Proverio sam ono što je meni najbitnije - add-on-ove i manje više svi rade osim backup dodatka FEBE...
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 10:23
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Proverio sam ono što je meni najbitnije - add-on-ove i manje više svi rade osim backup dodatka FEBE...

Ja mislim da FEBE nije radio ni na 4
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 10:32
Dobro misliš. Nije pomogla ni prevara sa prethodnim instaliranjem
FF 3.6  na kome je FEBE radio i Nightly Tester Tools-a, što je inače pomoglo
za sve ostale add-one. Nightly Tester isključuje proveru kompatibilnosti
add-ona kod FF4 i sada kod FF5.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 13:16
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Ja mislim da FEBE nije radio ni na 4

Nije, nije, nego ja imam neke svoje add-onove koje svuda proveravam jer na kompjuteru na kome radim još uvek imam "trojku", baš zbog njih...
"Novitete" isprobavam na laptopu, čisto informisanosti radi.
Na vrh
mijko View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mijko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 14:38

Brže nego što smo i očekivali pojavio se FIREFOX 5

Kako je ranije i najavljeno, Mozilla je prekjuče i zvanično objavila dostupnost finalne verzije Firefox 5 web preglednika. Peta verzija Firefoxa stigla je samo tri meseca nakon prethodne verzije, a u ovom kratkom periodu razvojni tim implementirao je više od 1000 poboljšanja i promena.

Firefox 5 dostupan je za Windows, Mac OS i Linux platforme, a vlasnici Android baziranih uređaja odgovarajuću verziju mogu naći na Android Marketu. Među najznačajnijim novostima treba istaći implementaciju podrške za CSS animacije, dodatak Do-Not-Track zaglavlja, poboljšanja podrške za HTML5 i druge standarde, kao i poboljšanja desktop integracije za Linux korisnike.

Firefox 5 možete preuzeti ovde, dok je verzija za Android bazirane uređaje dostupna na ovoj adresi.

Odlično Darije pa ti si Partizanovac! Znaš šta valja. Nisam mogao da izdržim malo bebinjo.
Don`t drink and drive, take LSD and teleport...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 17:34
Brate, ti tek sad skont'o? eeeee.... cccc....
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 19:05
kako se pojavila prva beta verzija, ja sam skinuo firefox 5....

Mnogo bolje mi je ta beta radila, nego 4...
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
ninjawhite View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ninjawhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 19:25
  Još od verzije 3.6, kada je plugin-container stavljen kao zaseban proces Mozilla itekako šteka. Add-on-ovi manje-više rade kako treba ali je sam program postao užasno spor i prosto guta procesorsku snagu i radnu memoriju. Za mene je sve od verzije 3.5 pa na ovamo, neupotrebljivo. 

Ažurirao ninjawhite - 23.Lipanj/Jun.2011 u 19:33
Na vrh
mijko View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mijko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 21:29

Brate, ti tek sad skont'o? eeeee.... cccc....

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 22:04
Firefox Rulzz!! LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
mijko View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mijko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 22:12
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Dobar je ali mi je ipak bolji chrome, nekako sam naviko. Čak sam i pokušao da se prebacim na Firefox ali prosto ne ide, nije dovoljno brz po mojim standardima. Chrom mi radi brže.

Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 22:14
Originalno postovano od strane mijko mijko piše:

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Dobar je ali mi je ipak bolji chrome, nekako sam naviko. Čak sam i pokušao da se prebacim na Firefox ali prosto ne ide, nije dovoljno brz po mojim standardima. Chrom mi radi brže.

+ 1 LOL
Na vrh
devilinside View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj devilinside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2011 u 11:19
valjda je bolja od 4 jer 4 je užas
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2011 u 23:33
Isprobao upravo i 6 i 7(aurora). tj, na prvi pogled malo šminke, možda za nijansu brži (naravno, kad mi brdo add-ons-a sa "trojke" ne radi)...šalu na stranu, bolje radi sa recimo 30 otvorenih tabova. Ima zajebanciju sa drugom bojom domena u okviru adres bara... Sve u svemu, osim oznake 6.0 tj. 7.0... Aurora (gde je i ikonica drugačija) ništa spektakularno, bar vidljivo na prvi pogled.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2011 u 00:01
A da, za nostalgičare da napomenem da dodatak koji "pravi" status bar (DPC bar - njega ja koristim) radi i na "šestici" i "sedmici".
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2011 u 00:48

Isprobao upravo i 6 i 7(aurora). tj, na prvi pogled malo šminke, možda za nijansu brži (naravno, kad mi brdo add-ons-a sa "trojke" ne radi)...šalu na stranu, bolje radi sa recimo 30 otvorenih tabova.
odlicnoClap
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2011 u 10:58
Probao ver. 6
Jos gori problem s cache om. nego kod ver.3. Ver.3 je bila mrzovoljna i trebalo je vise od 60 sec. da procesira updateovane fajlove, a ver.6 uopste ih ne updateuje sve dok ne obrisete cache.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2011 u 11:47
A da se ti prebaciš na neki drugi browser? LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2011 u 19:05
prijatele, aurora 8.0 a2 odlicno radi.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2011 u 12:43
Imate li problema sa Javom u verziji 7? Čitam da FF7 ima nekakvu "svoju" integriranu Javu pa da Java Console na radi na sedmici.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.