Firefox 5, 6, 7,.. 90000
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=41627
Datum ispisa: 20.Srpanj/Jul.2026 u 06:14 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Firefox 5, 6, 7,.. 90000
Objavio: darije
Tema: Firefox 5, 6, 7,.. 90000
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 00:01
Brže nego što smo i očekivali pojavio se FIREFOX 5

Kako je ranije i najavljeno, Mozilla je prekjuče i zvanično objavila
dostupnost finalne verzije Firefox 5 web preglednika. Peta verzija
Firefoxa stigla je samo tri meseca nakon prethodne verzije, a u ovom
kratkom periodu razvojni tim implementirao je više od 1000 poboljšanja i
promena.
Firefox 5 dostupan je za Windows, Mac OS i Linux
platforme, a vlasnici Android baziranih uređaja odgovarajuću verziju
mogu naći na Android Marketu. Među najznačajnijim novostima treba istaći
implementaciju podrške za CSS animacije, dodatak Do-Not-Track
zaglavlja, poboljšanja podrške za HTML5 i druge standarde, kao i
poboljšanja desktop integracije za Linux korisnike.
Firefox 5 možete preuzeti http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html - ovde , dok je verzija za Android bazirane uređaje dostupna na https://market.android.com/details?id=org.mozilla.firefox - ovoj adresi.
Proverio sam ono što je meni najbitnije - add-on-ove i manje više svi rade osim backup dodatka FEBE...
-------------
|
Odgovori:
Objavio: yolix83
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 10:23
darije piše:
Proverio sam ono što je meni najbitnije - add-on-ove i manje više svi rade osim backup dodatka FEBE... |
Ja mislim da FEBE nije radio ni na 4
|
Objavio: Movie Master
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 10:32
Dobro misliš. Nije pomogla ni prevara sa prethodnim instaliranjem FF 3.6 na kome je FEBE radio i Nightly Tester Tools-a, što je inače pomoglo za sve ostale add-one. Nightly Tester isključuje proveru kompatibilnosti add-ona kod FF4 i sada kod FF5.
|
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 13:16
yolix83 piše:
darije piše:
Proverio sam ono što je meni najbitnije - add-on-ove i manje više svi rade osim backup dodatka FEBE... |
Ja mislim da FEBE nije radio ni na 4
|
Nije, nije, nego ja imam neke svoje add-onove koje svuda proveravam jer na kompjuteru na kome radim još uvek imam "trojku", baš zbog njih... "Novitete" isprobavam na laptopu, čisto informisanosti radi.
-------------
|
Objavio: mijko
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 14:38
darije piše:
Brže nego što smo i očekivali pojavio se FIREFOX 5

Kako je ranije i najavljeno, Mozilla je prekjuče i zvanično objavila
dostupnost finalne verzije Firefox 5 web preglednika. Peta verzija
Firefoxa stigla je samo tri meseca nakon prethodne verzije, a u ovom
kratkom periodu razvojni tim implementirao je više od 1000 poboljšanja i
promena.
Firefox 5 dostupan je za Windows, Mac OS i Linux
platforme, a vlasnici Android baziranih uređaja odgovarajuću verziju
mogu naći na Android Marketu. Među najznačajnijim novostima treba istaći
implementaciju podrške za CSS animacije, dodatak Do-Not-Track
zaglavlja, poboljšanja podrške za HTML5 i druge standarde, kao i
poboljšanja desktop integracije za Linux korisnike.
Firefox 5 možete preuzeti http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html - ovde , dok je verzija za Android bazirane uređaje dostupna na https://market.android.com/details?id=org.mozilla.firefox - ovoj adresi.
Proverio sam ono što je meni najbitnije - add-on-ove i manje više svi rade osim backup dodatka FEBE...
|
Odlično Darije pa ti si Partizanovac! Znaš šta valja. Nisam mogao da izdržim malo  .
------------- Don`t drink and drive, take LSD and teleport...
|
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 17:34
Brate, ti tek sad skont'o? eeeee.... cccc....
-------------
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 19:05
kako se pojavila prva beta verzija, ja sam skinuo firefox 5....
Mnogo bolje mi je ta beta radila, nego 4...
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: ninjawhite
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 19:25
|
Još od verzije 3.6, kada je plugin-container stavljen kao zaseban proces Mozilla itekako šteka. Add-on-ovi manje-više rade kako treba ali je sam program postao užasno spor i prosto guta procesorsku snagu i radnu memoriju. Za mene je sve od verzije 3.5 pa na ovamo, neupotrebljivo.
|
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 21:29
darije piše:
Brate, ti tek sad skont'o? eeeee.... cccc....
|
------------- Don`t drink and drive, take LSD and teleport...
|
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 22:04
Firefox Rulzz!!  
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 22:12
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 22:14
|
+ 1 
|
Objavio: devilinside
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2011 u 11:19
|
valjda je bolja od 4 jer 4 je užas
|
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2011 u 23:33
Isprobao upravo i 6 i 7(aurora). tj, na prvi pogled malo šminke, možda za nijansu brži (naravno, kad mi brdo add-ons-a sa "trojke" ne radi)...šalu na stranu, bolje radi sa recimo 30 otvorenih tabova. Ima zajebanciju sa drugom bojom domena u okviru adres bara... Sve u svemu, osim oznake 6.0 tj. 7.0... Aurora (gde je i ikonica drugačija) ništa spektakularno, bar vidljivo na prvi pogled.
-------------
|
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2011 u 00:01
A da, za nostalgičare da napomenem da dodatak koji "pravi" status bar (DPC bar - njega ja koristim) radi i na "šestici" i "sedmici".
-------------
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2011 u 00:48
darije piše:
Isprobao upravo i 6 i 7(aurora). tj, na prvi pogled malo šminke, možda za nijansu brži (naravno, kad mi brdo add-ons-a sa "trojke" ne radi)...šalu na stranu, bolje radi sa recimo 30 otvorenih tabova.
| odlicno
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2011 u 10:58
Probao ver. 6
Jos gori problem s cache om. nego kod ver.3. Ver.3 je bila mrzovoljna i trebalo je vise od 60 sec. da procesira updateovane fajlove, a ver.6 uopste ih ne updateuje sve dok ne obrisete cache.
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2011 u 11:47
A da se ti prebaciš na neki drugi browser?
-------------
|
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2011 u 19:05
prijatele, aurora 8.0 a2 odlicno radi.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2011 u 12:43
Imate li problema sa Javom u verziji 7? Čitam da FF7 ima nekakvu "svoju" integriranu Javu pa da Java Console na radi na sedmici.
-------------

|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2012 u 14:26
prijatel-MKD piše:
Probao ver. 6
Jos gori problem s cache om. nego kod ver.3. Ver.3 je bila mrzovoljna i trebalo je vise od 60 sec. da procesira updateovane fajlove, a ver.6 uopste ih ne updateuje sve dok ne obrisete cache. |
Nova ver.11 je prilicno bolja, moze se vise govoriti od browsweru.
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 19.Svibanj/May.2012 u 21:14
Imam užasan problem već danima, a ne znam šta da radim niti gde pitanje da postavim. Dakle, imam win 7, a mozila je 12. Problem - mozila mi se stalno zakucava, a pod tim mislim da kad je podignem ne učita ni početnu stranu (google) već se sve beli, a kursor kao da radi iako ne reaguje. Jedino što mogu da uradim je da je zatvorim na x . Do sad je palilo da restartujem komp pa krenem od početka, a kad neće ni to reinstaliram je. No, poslednja dva puta nije ni to htela, već sam reinstalirala verziju 4 i sad radim sa verzije 4. Nemam pojma šta se dešava, ali je prilično deprimirajuće 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 20.Svibanj/May.2012 u 13:19
Poslednji FF-ovi su toliko bagoviti da razmišljam da pređem na neki drugi browser. Od kompjutera do kompjutera su drugačiji problemi i jedino zajedničko im je da ih IMA!!!!!
-------------
|
Datum objave: 20.Svibanj/May.2012 u 17:57
Iskreno, samo sam se jednom zajebo da dozvolim update samog Firefoxa na v.11 i brže-bolje vratio imidž cele instalacije jer nije pomagalo deinstaliranje. Koristim 5.0 i dozvolio sam update samo dodataka koje koristim. Radi perfektno, bez zezanja.

-------------
|
Datum objave: 21.Svibanj/May.2012 u 11:23
Znači da pokušam sos peticu, bre i bez da mi sam mnogo prčka?! Zdogovoreno
darije piše:
Poslednji FF-ovi su toliko bagoviti da razmišljam da
pređem na neki drugi browser. Od kompjutera do kompjutera su drugačiji
problemi i jedino zajedničko im je da ih IMA!!!!!
|
Ja kad brata pitam za pomoć dobijem samo "Još nisi prešla na operu?!"
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 21.Svibanj/May.2012 u 22:00
Ja ne znam kakvi su to vama kompjutori, meni sa svakom nadogradnjom sve bolje radi... Izgleda da se jedino ja znam time koristiti.           
-------------
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 21.Svibanj/May.2012 u 22:02
Izgleda da je to jedino čime se znaš koristiti.
-------------

|
Datum objave: 22.Svibanj/May.2012 u 12:04
nebojsa66 piše:
Ja ne znam kakvi su to vama kompjutori, meni sa svakom nadogradnjom sve bolje radi... Izgleda da se jedino ja znam time koristiti.           
|
Ako kod tebe radi sve kako treba, onda me uopšte ne čudi što nama ostalima ne radi    
|
Datum objave: 22.Svibanj/May.2012 u 12:07
Jedva ste dočekali vas dvoje... Samo me ugnjetavate! Morat ću se pozvati na pravilnik... Ah, da, koje vajde, vas dvoje ga sprovodite...

-------------
|
Datum objave: 22.Svibanj/May.2012 u 12:12
nebojsa66 piše:
Jedva ste dočekali vas dvoje... Samo me ugnjetavate! Morat ću se pozvati na pravilnik... Ah, da, koje vajde, vas dvoje ga sprovodite...

|
Manje više i kreiramo   
|
Objavio: zagor-te-nej
Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2014 u 11:06
|
gospodo,sada imam neki drugi problem.kada hocu da otvorim mozilla firefox browser javlja mi se neki link www.mystartsearch.com.Kako da otstranim ovaj link i da mi se javlja opet mozilla firefox start page,ja ne znam.hvala
|
Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2014 u 13:14
Za svaki problem prvo potrazi odgovarajucu temu pa tek onda napisi post, a ne za svaki problem nova i nova i nova tema. Pozdrav.
|
Objavio: gtitiev
Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2014 u 16:10
Imao sam i ja problem za Firefox-om. Naime, poceo je super, pa se onda poceo malo-pomalo usporavati, tako da sad jedva mogu da otvorim 3-4 taba, a da ne moram da odem i da kuvam kafu dok se smiluje da proradi Pokusao sam i sa Operom, koji, jezda strasno brz i lak, ima problema sa vecinom stranica.
Tako da moja preporuka bi bila Google Chrome, koji, prema onome sto sam video, radi sasvim korektno.
|
Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2014 u 16:13
zagor-te-nej piše:
gospodo,sada imam neki drugi problem.kada hocu da otvorim mozilla firefox browser javlja mi se neki link www.mystartsearch.com.Kako da otstranim ovaj link i da mi se javlja opet mozilla firefox start page,ja ne znam.hvala
|
http://www.techsupportall.com/how-to-remove-mystartsearch-com-homepage-removal-help/ - Ovde imaš neka rešenja.
-------------
|
Objavio: MrDaky78
Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2014 u 17:12
Otvori Mozilu, na vrhu imaš opcije...ALATKE - POSTAVKE - oOPŠTE
Nađi prozočić MOJA POČETNA STRANICA, umjesto tog aska upiš www.google.com, sačuvaj i to je to. Riješeno u 4 poteza.
|
|