Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Firefox 5, 6, 7,.. 90000

Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=41627
Datum ispisa: 20.Srpanj/Jul.2026 u 06:14
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Firefox 5, 6, 7,.. 90000
Objavio: darije
Tema: Firefox 5, 6, 7,.. 90000
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 00:01
Brže nego što smo i očekivali pojavio se FIREFOX 5

Kako je ranije i najavljeno, Mozilla je prekjuče i zvanično objavila dostupnost finalne verzije Firefox 5 web preglednika. Peta verzija Firefoxa stigla je samo tri meseca nakon prethodne verzije, a u ovom kratkom periodu razvojni tim implementirao je više od 1000 poboljšanja i promena.

Firefox 5 dostupan je za Windows, Mac OS i Linux platforme, a vlasnici Android baziranih uređaja odgovarajuću verziju mogu naći na Android Marketu. Među najznačajnijim novostima treba istaći implementaciju podrške za CSS animacije, dodatak Do-Not-Track zaglavlja, poboljšanja podrške za HTML5 i druge standarde, kao i poboljšanja desktop integracije za Linux korisnike.

Firefox 5 možete preuzeti http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html - ovde , dok je verzija za Android bazirane uređaje dostupna na https://market.android.com/details?id=org.mozilla.firefox - ovoj adresi.

Proverio sam ono što je meni najbitnije - add-on-ove i manje više svi rade osim backup dodatka FEBE...

-------------

Odgovori:
Objavio: yolix83
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 10:23
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Proverio sam ono što je meni najbitnije - add-on-ove i manje više svi rade osim backup dodatka FEBE...

Ja mislim da FEBE nije radio ni na 4

Objavio: Movie Master
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 10:32
Dobro misliš. Nije pomogla ni prevara sa prethodnim instaliranjem
FF 3.6  na kome je FEBE radio i Nightly Tester Tools-a, što je inače pomoglo
za sve ostale add-one. Nightly Tester isključuje proveru kompatibilnosti
add-ona kod FF4 i sada kod FF5.

Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 13:16
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Ja mislim da FEBE nije radio ni na 4

Nije, nije, nego ja imam neke svoje add-onove koje svuda proveravam jer na kompjuteru na kome radim još uvek imam "trojku", baš zbog njih...
"Novitete" isprobavam na laptopu, čisto informisanosti radi.

-------------

Objavio: mijko
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 14:38

Brže nego što smo i očekivali pojavio se FIREFOX 5

Kako je ranije i najavljeno, Mozilla je prekjuče i zvanično objavila dostupnost finalne verzije Firefox 5 web preglednika. Peta verzija Firefoxa stigla je samo tri meseca nakon prethodne verzije, a u ovom kratkom periodu razvojni tim implementirao je više od 1000 poboljšanja i promena.

Firefox 5 dostupan je za Windows, Mac OS i Linux platforme, a vlasnici Android baziranih uređaja odgovarajuću verziju mogu naći na Android Marketu. Među najznačajnijim novostima treba istaći implementaciju podrške za CSS animacije, dodatak Do-Not-Track zaglavlja, poboljšanja podrške za HTML5 i druge standarde, kao i poboljšanja desktop integracije za Linux korisnike.

Firefox 5 možete preuzeti http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html - ovde , dok je verzija za Android bazirane uređaje dostupna na https://market.android.com/details?id=org.mozilla.firefox - ovoj adresi.

Odlično Darije pa ti si Partizanovac! Znaš šta valja. Nisam mogao da izdržim malo bebinjo.

-------------
Don`t drink and drive, take LSD and teleport...

Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 17:34
Brate, ti tek sad skont'o? eeeee.... cccc....

-------------

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 19:05
kako se pojavila prva beta verzija, ja sam skinuo firefox 5....

Mnogo bolje mi je ta beta radila, nego 4...

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: ninjawhite
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 19:25
  Još od verzije 3.6, kada je plugin-container stavljen kao zaseban proces Mozilla itekako šteka. Add-on-ovi manje-više rade kako treba ali je sam program postao užasno spor i prosto guta procesorsku snagu i radnu memoriju. Za mene je sve od verzije 3.5 pa na ovamo, neupotrebljivo. 

Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 21:29

Brate, ti tek sad skont'o? eeeee.... cccc....

-------------

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 22:04
Firefox Rulzz!! LOLLOLLOL

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 22:12
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Dobar je ali mi je ipak bolji chrome, nekako sam naviko. Čak sam i pokušao da se prebacim na Firefox ali prosto ne ide, nije dovoljno brz po mojim standardima. Chrom mi radi brže.

-------------

Objavio: Gor@n88
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2011 u 22:14
Originalno postovano od strane mijko mijko piše:

Dobar je ali mi je ipak bolji chrome, nekako sam naviko. Čak sam i pokušao da se prebacim na Firefox ali prosto ne ide, nije dovoljno brz po mojim standardima. Chrom mi radi brže.

+ 1 LOL

Objavio: devilinside
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2011 u 11:19
valjda je bolja od 4 jer 4 je užas

Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2011 u 23:33
Isprobao upravo i 6 i 7(aurora). tj, na prvi pogled malo šminke, možda za nijansu brži (naravno, kad mi brdo add-ons-a sa "trojke" ne radi)...šalu na stranu, bolje radi sa recimo 30 otvorenih tabova. Ima zajebanciju sa drugom bojom domena u okviru adres bara... Sve u svemu, osim oznake 6.0 tj. 7.0... Aurora (gde je i ikonica drugačija) ništa spektakularno, bar vidljivo na prvi pogled.

-------------

Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2011 u 00:01
A da, za nostalgičare da napomenem da dodatak koji "pravi" status bar (DPC bar - njega ja koristim) radi i na "šestici" i "sedmici".

-------------

Objavio: icemaher
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2011 u 00:48

Isprobao upravo i 6 i 7(aurora). tj, na prvi pogled malo šminke, možda za nijansu brži (naravno, kad mi brdo add-ons-a sa "trojke" ne radi)...šalu na stranu, bolje radi sa recimo 30 otvorenih tabova.
odlicnoClap

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2011 u 10:58
Probao ver. 6
Jos gori problem s cache om. nego kod ver.3. Ver.3 je bila mrzovoljna i trebalo je vise od 60 sec. da procesira updateovane fajlove, a ver.6 uopste ih ne updateuje sve dok ne obrisete cache.

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Datum objave: 17.Rujan/Sep.2011 u 11:47
A da se ti prebaciš na neki drugi browser? LOL

-------------

Datum objave: 17.Rujan/Sep.2011 u 19:05
prijatele, aurora 8.0 a2 odlicno radi.

-------------

Objavio: iromafia111
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2011 u 12:43
Imate li problema sa Javom u verziji 7? Čitam da FF7 ima nekakvu "svoju" integriranu Javu pa da Java Console na radi na sedmici.

-------------

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2012 u 14:26
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Probao ver. 6
Jos gori problem s cache om. nego kod ver.3. Ver.3 je bila mrzovoljna i trebalo je vise od 60 sec. da procesira updateovane fajlove, a ver.6 uopste ih ne updateuje sve dok ne obrisete cache.

Nova ver.11 je prilicno bolja, moze se vise govoriti od browsweru.

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Objavio: bojanadj
Datum objave: 19.Svibanj/May.2012 u 21:14
Imam užasan problem već danima, a ne znam šta da radim niti gde pitanje da postavim. Dakle, imam win 7, a mozila je 12.
Problem - mozila mi se stalno zakucava, a pod tim mislim da kad je podignem ne učita ni početnu stranu (google) već se sve beli, a kursor kao da radi iako ne reaguje. Jedino što mogu da uradim je da je zatvorim na x . Do sad je palilo da restartujem komp pa krenem od početka, a kad neće ni to reinstaliram je. No, poslednja dva puta nije ni to htela, već sam reinstalirala verziju 4 i sad radim sa verzije 4. Nemam pojma šta se dešava, ali je prilično deprimirajuće Confused

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 20.Svibanj/May.2012 u 13:19
Poslednji FF-ovi su toliko bagoviti da razmišljam da pređem na neki drugi browser. Od kompjutera do kompjutera su drugačiji problemi i jedino zajedničko im je da ih IMA!!!!!

-------------

Datum objave: 20.Svibanj/May.2012 u 17:57
Iskreno, samo sam se jednom zajebo da dozvolim update samog Firefoxa na v.11 i brže-bolje
vratio imidž cele instalacije jer nije pomagalo deinstaliranje. Koristim 5.0 i dozvolio sam update
samo dodataka koje koristim. Radi perfektno, bez zezanja.

-------------

Datum objave: 21.Svibanj/May.2012 u 11:23
Znači da pokušam sos peticu, bre i bez da mi sam mnogo prčka?! ZdogovorenoLOL

Poslednji FF-ovi su toliko bagoviti da razmišljam da pređem na neki drugi browser. Od kompjutera do kompjutera su drugačiji problemi i jedino zajedničko im je da ih IMA!!!!!

Ja kad brata pitam za pomoć dobijem samo "Još nisi prešla na operu?!"LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 21.Svibanj/May.2012 u 22:00
Ja ne znam kakvi su to vama kompjutori, meni sa svakom nadogradnjom sve bolje radi... Izgleda da se jedino ja znam time koristiti. LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Objavio: iromafia111
Datum objave: 21.Svibanj/May.2012 u 22:02
Izgleda da je to jedino čime se znaš koristiti. LOL

-------------

Datum objave: 22.Svibanj/May.2012 u 12:04

Ja ne znam kakvi su to vama kompjutori, meni sa svakom nadogradnjom sve bolje radi... Izgleda da se jedino ja znam time koristiti. LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Ako kod tebe radi sve kako treba, onda me uopšte ne čudi što nama ostalima ne radi LOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 22.Svibanj/May.2012 u 12:07
Jedva ste dočekali vas dvoje... Samo me ugnjetavate! Morat ću se pozvati na pravilnik... Ah, da, koje vajde, vas dvoje ga sprovodite...

LOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 22.Svibanj/May.2012 u 12:12

Jedva ste dočekali vas dvoje... Samo me ugnjetavate! Morat ću se pozvati na pravilnik... Ah, da, koje vajde, vas dvoje ga sprovodite...

LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Manje više i kreiramo LOLLOLLOL

-------------

Objavio: zagor-te-nej
Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2014 u 11:06
gospodo,sada imam neki drugi problem.kada hocu da otvorim mozilla firefox browser javlja mi se neki link www.mystartsearch.com.Kako da otstranim ovaj link i da mi se javlja opet mozilla firefox start page,ja ne znam.hvala

Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2014 u 13:14
Za svaki problem prvo potrazi odgovarajucu temu pa tek onda napisi post, a ne za svaki problem nova i nova i nova tema. Pozdrav.

-------------

Objavio: gtitiev
Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2014 u 16:10
Imao sam i ja problem za Firefox-om. Naime, poceo je super, pa se onda poceo malo-pomalo usporavati, tako da sad jedva mogu da otvorim 3-4 taba, a da ne moram da odem i da kuvam kafu dok se smiluje da proradi Smile Pokusao sam i sa Operom, koji, jezda strasno brz i lak, ima problema sa vecinom stranica.

Tako da moja preporuka bi bila Google Chrome, koji, prema onome sto sam video, radi sasvim korektno.

Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2014 u 16:13
Originalno postovano od strane zagor-te-nej zagor-te-nej piše:

gospodo,sada imam neki drugi problem.kada hocu da otvorim mozilla firefox browser javlja mi se neki link www.mystartsearch.com.Kako da otstranim ovaj link i da mi se javlja opet mozilla firefox start page,ja ne znam.hvala

http://www.techsupportall.com/how-to-remove-mystartsearch-com-homepage-removal-help/ - Ovde imaš neka rešenja.

-------------

Objavio: MrDaky78
Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2014 u 17:12
Otvori Mozilu, na vrhu imaš opcije...ALATKE - POSTAVKE - oOPŠTE

Nađi prozočić MOJA POČETNA STRANICA, umjesto tog aska upiš www.google.com, sačuvaj i to je to.
Riješeno u 4 poteza.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk