Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanje za odgovor
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaPitanje za odgovor

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: Pitanje za odgovor
    Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 09:53
19. April 2011 u 2:27 PM dobio sam e-mail od člana adryan ili sormy, kako se potpisao u pismu. (e-mail adresa poznata ali je ne bih stavljao ovde)
Postaviću vam njegov e-mail pa vas molim da iznesete vaše mišljenje i odgovorite na pitanje:

Citiraj odavno sam namjerio ovo da vam kažem , jer dosta ljudi mojih prijatelja ili već sa ovih prostora ima isto mišljenj kao i ja ali niko da vam kaže ono što misli konkretno. Člnastvo i ta vaša pravila su prestroga i čunda . nekako dođe kao da st vi neka tajna organizacija ili 'NASSA''što je pomalo smiješno ili čudno. pa ljudi pobogu to je samo stajt za filmove a ne stranica za odbijanje članova ili ljudi koji s žel učlaniti ovdhe iz nkih drugih razloga. član postati kod vas je čudno i sasvim komplikovano. u drugim zemljama to j normalno i lakše.kakve veze ima aktivnost ili nešto slično ako ljudi žel da budu članovi iz nekih drugi razloga. gospodin BOSS'' j pooštrio mjere, pa bira ko će da bude ovdj a ko ne jer ima previše ćlnaova koji su aktivni i koji nisu . zar je bitno uopšte da neko mora da bude kao AKTIVAN, zar n može da bud ovdje kao član ili posmatrač, nije problem možet ovo odmah ukinuti ako hoćete samo lakše je kad vam čovjek kaže u lice sve što drugi neće ili ne mogu iz nekih drugih razloga..probao sam biti član mnogo puta ali ne znam iz kojih razloga se dedsi ne valja ovo n valja ono, pa šta j ovaj sajt ????? neka tajna organizacija ili sajt za uklanjanje .... kakava pravila hoćete nekakakva nemoguća , i stranci se učlane pa se čude vjerujt mi , kakava aktivnost??? Šta to treba da se bude ,PREDSJEDNIK NeKI ILI VEĆ ŠTa , da bi se bio član ovdje ????ljudi molim vas šta ste ?? pa niste od zlata niste vladari neki., pustite ljude da budu normalni člnaovi uz laganu registraciju a ne niste uradili
ono niste ovo, normalno u granicama ljudskosti bez vrijeđanja ili već ega, ko diktira ovaj režim nij mi jasno i zašto i do kada, i druga stvar ako ste najveći sajt ima i drugih stranica gdj se mogu prvesti filmovi odnsosno pogledati na lakši način . ako nekom nije jasno ovo nastaviću ja i dalje samo želim rći prestrogi ste .... i nkako kao kao da vlada diktatura kod vas koje nema nigdje, a druga stvar još za kraj što j možda i najslađe rečeno- koliko novih filmova ima jako slabo radite to baš ono što ljudi žele najviše vi nemate , tako da po meni niste nešto extra posebno. toliko od mene gospodo i sada pošto sam vam rekao sve u lice slobodno me BANUJTE ili već šta želite uradite, kako kažu u šali BRONHI - LAKŠE SE DIŠE.

Tekst sam preneo u originalu.
Zahvaljujem vam na odgovorima, a kolegu pozivam da se uključi u priču.
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 10:06
Iz iskustva- mod. sam na jednom stranom sajtu, kao svaki mod. imam pristup "tajnim" delovima (ima ih vise) i sa ekipom sredujem forum i pazimo da ne dodje do vredjanja, u slucaju da neko prevrsi meru ide u jailbox (1 od 100 ode u zatvor, 99 ih budu banovano) i kraj price, svako posle sranja ima da trpi posledice. Sto se tice titlova, tim je OK, lepo sredjuju forum..itd,itd... Ja nigde ne vidim "diktaturu"-sto on kaze, normalno decko napravi nalog, lepo ostvaljaj kom. i nece biti problema. 
I da par stvari mi smeta na titlovim, hvala Bogu svaki 2-3 dan dodje neko od clanova ko je voljan da prevodi i neko uvek nadje da ubije u pojam tu osobu-lik okaci svoj prevod prvenac i dodje 142132 ljudi i kenjaju kako je prevod los...itd. Jebote niko nije savrsen, jos nisam video da je neko uradio prevod (prvenac) i da je dobijao sve 5tice i pohvale, da su ljudi posle njegovog prevoda padali u trans jer je prevod odlican..... just relax...
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 10:09
Ja se stvarno ne sećam da sam imala bilo kakav problem da se registrujem i da kao obični (tj. neaktivni) član skidam prevode do mile volje, samo nisam mogla da ih ocenjujem. Da li se nešto u međuvremenu promenilo?
E sad, ako neko hoće da učestvuje u aktivnostima sajta (prevođenje i forum), onda bi trebalo da se pridržava uspostavljenih pravila. Čak i uz njih zbije "kuršlus" ponekad, ali ipak je ovo mesto koje je meni, generalno gledano, utočište od negativnih emocija, na koje nailazimo gde god da se okrenemo. A takvo je upravo zahvaljujući pomenutim pravilima.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 10:49
Ma nema potrebe komentirati...Na svakom sajtu su pravila, i pravila su tu da se poštuju...Rekao bi da su moderatori i administratori na ovom forumu i predobri, imaju velik prag tolerancije i uvijek su spremni pomoći..Što je za pohvalu....Ja mislim da je dotični član poslao pm dariju samo zato jer ne može ocijenivati prijevode, i zato jer nije zadovoljan kako se novi filmovi(čitaj: čim izađe cam snimka) u roku od dan-dva ne prevedu..Stoga, njegov pm po meni nema smisla, i aposlutno se ne slažem ni s jednom rečenicom iz njega...
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 11:20
Potpuno se slažem sa kolegama koji su prije mene komentirali poruku.Na svakom sajtu moraju da postoje pravila i norme ponašanja ,jer da nema pravila ovo bi sve izgledalo kao jedno smetljište gdje bi svako ubacivao štošta suvišnog i nepotrebnog, a za to su zaduženi jako dobri administratori i moderatori koji će na jedan lijep način upozoriti na greške.
Ne razumjem njegov gnjev ,jer postati član je lako,samo se moraš registrirati i to je to, a to što on hoće da se prevode samo najtraženiji i najnoviji filmovi sumljive kvalitete koji tobože gleda večina ljudi ,ne shvata bit postojanja ovakog sajta, a to je iskrena i čista ljubav prema čaroliji pokretnih slika ili kao što je koleginica Bojana rekla bijeg i utočište od negativnih emocija sa kojima se svakodnevno susrećemo u realnom životu.

Toliko od mene.Wink

Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 11:26
darije, ako ga još nisi banao i blokirao IP, molim te uradi to i spasi forum od još jednog kretenicusa maximusa!

LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 12:54
Evo, ovako. Da li se ovde radi o bivšem članu koji je iz nekog razloga "popio" BAN ili...? Pa ako ti je registracija ovde teška ili komplikovana, mogao si da pitaš nekoga i obratiš se za pomoć. Ne vlada ovde nikakva "diktatura", već se uprava sajta trudi da, upravo likovi poput tebe, lako i brzo pronađu titl ili bilo kakvu informaciju vezanu za filmove, a Boga mi i za mnogo drugih stvari... To što je ovo jedan od malobrojnih sajtova koji ceni i štiti rad svojih članova nije MINUS prijatelju moj. Pa pogledaj ove ostale...aman. Na ostale gluposti ne želim da dajem komentar. Ako ti se ne sviđa...ĆAO. NE DIRAJ NAM TITLOVE...poguzi
live long and prosper
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:08
Toliko toga je napisao, a ništa konkretno nije rekao.
Kakvih je problema imao? Zašto misli da su pravila prestroga? Koje ga pravilo posebno muči? Što mu nije jasno oko titlova za najnovije filmove? Zašto je pile prešlo cestu? Tko je zapalio žito?  Confused
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:08
Šta nije diktatura!? Ja uvodim diktaturu!! LOLLOLLOLLOL

dell, još nema titla??? MOLIM!!! Odmah skidaj i prevodi, na sluh ako treba!!! LOLLOLLOL

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:09
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Zašto je pile prešlo cestu? Tko je zapalio žito?  Confused

LOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:11
Pokušavam biti maksimalno objektivna, ali stvarno ne kužim gdje je "strogoča" ovog foruma Stern Smile
Član sam više foruma i baš na svakom postoje pravila i ako ih se ne držiš ... adio

Slažem se sa Vanjskim, mislim da je problem negde oko prijevoda ili ocjenjivanja ili kačenja, jer svaka osoba koja ne vrijeđa je više nego ljubazno primljena na ovu stranicu koja je kako reče naša VBojana utočište od zala vanjskog svijeta.

I moram napomenuti, bez ikakvog dodvoravanja, ovdje sam susrela puno predivnih ljudi, ostvarila krasna prijateljstva i kad mi je umro tata nitko ... pa ni u stvarnom životu mi nije toliko pritrčao u pomoć kao ovdje. O ćemu mi onda pričamo????

Tko je fer i korektan naći će ovdje svoju drugu obitelj, a tko nije morati će potražiti neki drugi "manje strog" forum, ako takav uopće postoji.

Ažurirao Gajtana - 21.Travanj/Apr.2011 u 13:13
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:19
Svaka vam čast ako ste shvatili šta je pjesnik htio reći, ja ga ništa nisam razumio...
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:32
Ja sam shvatio jedino da mu smeta što ne postoje prijevodi za hrpu nove B i C produkcije, ali mi nije jasno zašto mu to smeta. Ermm

Citiraj ako nekom nije jasno ovo nastaviću ja i dalje
Nastavi, molim te. Thumbs Up
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:36
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

dell, još nema titla??? MOLIM!!! Odmah skidaj i prevodi, na sluh ako treba!!! LOLLOLLOL 
Ne čujem dobro...LOLLOLLOL
live long and prosper
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:37
Originalno postovano od strane taxidell taxidell piše:

Sad se izvlačiš na godine, ha?? Ccccc LOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:38

Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Tko je zapalio žito?   Confused 
Student nije...LOLLOLLOL
live long and prosper
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:40

Originalno postovano od strane taxidell taxidell piše:

Sad se izvlačiš na godine, ha?? Ccccc LOLLOLLOLLOLLOL
Ma, jok... Nego ne volim diktatore...LOLLOLLOL
live long and prosper
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 14:25
Sreća je da je ovakvih tipova ustvari malo. Ima ih na drugim sajtovima-forumima i tamo laprdaju šta im god padne na pamet (ako je imaju), o nepismenosti, nekulturi, psovkama i vređanju da ne pričam. Nisu to neki nama nepoznati sajtovi, znamo ih i iz tih razloga ih ne posećujemo.
Na našem sajtu je, hvala Bogu, dobra i "lepo vaspitana" ekipa voditelja i aktivnih članova koji su i doneli pravila da bi se kod nas ljudi osećali prijatno i zadovoljno, nekulturu ostavljamo ulici i kafani (pravoj). Nezadovoljnika uvek ima i ako im se kod nas ne sviđa, široko im polje. Umesto da se malo potrude i uklope, šalju Administratoru! ovakve PM-ove?! "Jarvisa" koliko ti volja (ko zna priču, shvatiće). Komentari su dobrodošli, ali ne na ovaj način. Ovo je vređanje svih nas.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 15:05
Originalno postovano od strane outside outside piše:

.Ja mislim da je dotični član poslao pm dariju samo zato jer ne može ocijenivati prijevode, i zato jer nije zadovoljan kako se novi filmovi(čitaj: čim izađe cam snimka) u roku od dan-dva ne prevedu..Stoga, njegov pm po meni nema smisla, i aposlutno se ne slažem ni s jednom rečenicom iz njega...
potpisujem ovo!
A ako smo mi strogi koji prvi pm saljemo savetom - kako, sto, gde, linkovi ka odredjenom podforumu/temi, pa ako nastavi krece opomena, ako pretera tek onda ban.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 15:30
Ja imam da kažem samo jedno za Dnevnik (sa naglaskom na delu "za decu"LOLLOLLOL)

O-pa-op-sa-sa LOLLOLLOL

bojanalovebojanalovebojanalove

Odličan ritam za slanje opomena i BANovanje

bojanalovebojanalovebojanalove

O-pa-op-sa-sa LOLLOLLOL

LOLLOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.