| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
SS Sanduk Mandarina |
Odgovori
|
Stranica 123 10> |
| Korisnik | |
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: SS Sanduk MandarinaObjavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 14:43 |
|
22.II 2011. godine
Dragi dnevniče,
Prvi dan plovidbe je krenuo dosta burno. Luku smo napustili u 03:05 časova izjutra, uz izuzetno hirovite bure spama. Brodski inženjer Spoljni je dosta pomagao u navođenju broda, i stoga ću mu čestitati ispred ostatka posade. Prvi oficir Bojana se nije pojavljivala od polaska...i sumnjam da ima morsku bolest. Žene na brodu...samo nam još mačke fale!
Što se tiče incidenata...Iro, naš šef obezbeđenja na brodu mi nije prijavio nijedan...ali znam da je sakrio od mene informaciju da smo primili nekoliko slepih putnika (čini mi se da se zovu Dee Monk i bagzi - ali to ostaje za proveru). Moraću na neki način da ga ukorim za ovako neodgovorno ponašanje.
Sada je 14 časova i 43 minuta, plovidba se nastavlja mirno. Pred kraj večeri ću nastaviti sa pisanjem.
Kapetan broda SS Sanduk Mandarina Mandarinan Zelenić. Ažurirao Mandarinan - 22.Veljaca/Feb.2011 u 21:20 |
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 15:08 |
|
22. II 2011. godine - dodatak
Dragi dnevniče,
Ja ne bih bio ja kada ne bih nešto zaboravio! I to najbitniju stvar! Spisak posade i putnika!
Posada:
Vlasnik broda: Darije (mada on još ne zna da smo isplovili. Javiću mu nakon 2-3 dana plovidbe- kako nas ne bi stigao i vratio u luku
Kapetan: Mandarina Zelenić
Prvi oficir: ili možda bolje prva oficirka Bojana (kad tad će izaći iz kabine
Oficir za vezu: Brzi. Samo ime govori koliko je stručan u svom poslu.
Brodski inženjer: Spoljni (izuzetno sposoban mladić sa stremljenjima ka odicirskoj tituli)
Kuvar: Damirowski. (Radio je dugo na piratskom brodu, te možemo očekivati specijalitete...sumnjive prirode
Brodski animator: Jeca (retko će se pojavljivati,ali ona je zadužena za zabavu na samom brodu. Koordinira sa Bojanom, stoga neću imati brige.
Putnici:
1. Acan (Dolazi nam iz malog Novog Sada Mandarina, izuzetan stručnjak u predelu destilacije pića. Razlozi putovanja...nepoznati.)
2. Čudak (većina članova posade se plaši ovog putnika, verovatno zbog toga što oko glave nosi turban i svima govori kako će ih ubiti i baciti sa palube. Razlog putovanja: nevolje sa zakonom u Mandivanjici)
3. Ajs (stranac na podneblju Mandarinanskog podneblja, poznat u svetu informatike. Mogao bih ga pozvati na razgovor. Možda uspe da učini nešto sa računarima.)
4. Niki ( Vrsni poznavalac flore i faune. Razlog putovanja: doktorski rad o izuzetno retkim mandarinenama)
5. Meri (lingvista u potrazi za novim jezicima)
6. Dee Monk (za sada nepoznato)
7. Bagzi (za sada nepoznato)
Za ostale putnike ću upisivati kako se budu ukrcavali u lukama.
Kapetan broda SS Sanduk Mandarina Mandarinan Zelenić. Ažurirao Mandarinan - 22.Veljaca/Feb.2011 u 21:21 |
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 15:28 |
|
Hmmm novi titanik?
![]() Bagzi bezmo sa ovog broda dok ima vremena ![]() |
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 15:35 |
|
Begajjjjjjjjj!
|
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 15:38 |
|
Ne ne momci...sada kada ste krenuli...nema bežanja! ili idete...or you walk the plank!!!
|
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 16:32 |
|
Moli se posada da se javi na raport, a mogli bi i putnici radi izdavanja obaveštenja i naredbi (prvo putnicima, a drugo posadi! |
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 22:12 |
|
Hm, samo da pitam: ako se kapetanu nešto desi onda prvi oficir preuzima kormilo, je li tako?!
![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
slowrun
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 4967 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 23:51 |
|
Oficir za vezu se javlja sa hitnom notom. Veze su u prekidu do daljnjeg
![]() p.s. Ako se kapetanu nešto desi, ja bih vežbao plivanje sa ajkulama, kao veće šanse da bezbedno stignem na odredište ![]() ![]() ![]() ![]() Over and out
|
|
|
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 23:52 |
|
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2011 u 22:06 |
|
Ok, ali koliko mandarina imamo na brodu...mislim, ako se ovoj komandnoj nešto desi, koliko pohlepnih i željnih vlasti mandarina čeka u redu
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2011 u 22:36 |
|
...Previše
Čak je moguće da se dežura veštica ne bi mogla iskobeljati iz tog mandopeda
|
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2011 u 23:33 |
|
Ok, onda u sledećoj luci utovaram mandarinine najljuće neprijatelje - narandžine
![]() Mislim, ja to zbog tebe, da te spasim od te tvoje pohlepne rodbine ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2011 u 23:36 |
|
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Dj Sexyglasić Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 11583 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2011 u 00:55 |
|
Dobro vece celoj posadi...vidim da imam zadatak animacije...eeeeeeeee sta me snadje :P
mora da sad pripremam i tachke za zabavljanje...
|
|
|
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2011 u 01:08 |
U narednoj luci dolaze i igrači, mađioničari i ostali zabavljači! Ti samo osmisli tačku
|
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2011 u 01:28 |
|
24. II 2011. godine
Dragi dnevniče,
Nisam pisao juče jer sam imao mali izliv neposlušnosti od strane prvog oficira Bojane. Smatrala je da je kvalifikovanija od ove stare mandarine da nosi kapetansku kapu. Ali, naravno pogrešila je. Ipak je Mandarinan plovio morima, dok je ona samo letela nebom. Potpuno je pobrkala.
Inženjer Spoljni je imao nekoliko problema sa motorima, jer je kako kaže, neka čudna tečnost uspevala da začepi turbine. Sumnja da je kuvar kriv, ali nema dokaza nikakvih, pa ne mogu da vršim disciplinske mere.
Naša draga animatorka je uspela da nam se priključi večeras za stolom, uz kratko izvinjenje- morala je da osmisli mnogo tačaka i nije želela da prekida nalet inspiracije!
Što se tiče putnika, kao da su u zemlju propali. Katkad se osećam kao na avetinjskom brodu. Čini mi se da sam juče čuo zujanje muve u salonu. Gde li su?
Oprosti mi dnevniče što ovako brzo odlazim, ali stižemo u prvu luku na našem putovanju. Bananija se vidi u daljini, i moram preuzeti komande.
Kapetan broda SS Sanduk Mandarina Mandarinan Zelenić. |
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:23 |
|
Putnik tu.
|
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:26 |
|
|
|
― George Carlin |
|
![]() |
|
Damirowski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Konami Status: Offline Points: 1498 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:33 |
|
Aj aj, kapetane. Hoću reći - jao, jao kapetane, neko je razbio bocu ruma u kuhinji a ja imam običaj hodati BOOOOS!!! Pošaljite mi hitno, hmm... ovu putnicu 'tu' da me njeguje i liječi! . |
|
|
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/d11097cc-8aec-419f-afcf-1a4480cb471c.gif">
Hmm...? |
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:39 |
|
Kapetane, odoh da se spremim za večeru
. Slow je već osvojen za danas I smirite ovog pijanog gosta, napio se ruma pa razbio flašu
|
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 10> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |