Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

SS Sanduk Mandarina

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=39664
Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 15:41
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: SS Sanduk Mandarina
Objavio: Mandarinan
Tema: SS Sanduk Mandarina
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 14:43
22.II 2011. godine

Dragi dnevniče,

Prvi dan plovidbe je krenuo dosta burno. Luku smo napustili u 03:05 časova izjutra, uz izuzetno hirovite bure spama. Brodski inženjer Spoljni je dosta pomagao u navođenju broda, i stoga ću mu čestitati ispred ostatka posade. Prvi oficir Bojana se nije pojavljivala od polaska...i sumnjam da ima morsku bolest. Žene na brodu...samo nam još mačke fale!
Što se tiče incidenata...Iro, naš šef obezbeđenja na brodu mi nije prijavio nijedan...ali znam da je sakrio od mene informaciju da smo primili nekoliko slepih putnika (čini mi se da se zovu Dee Monk i bagzi - ali to ostaje za proveru). Moraću na neki način da ga ukorim za ovako neodgovorno ponašanje.

Sada je 14 časova i 43 minuta, plovidba se nastavlja mirno. Pred kraj večeri ću nastaviti sa pisanjem.

Kapetan broda SS Sanduk Mandarina Mandarinan Zelenić.

-------------
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin

Odgovori:
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 15:08

22. II 2011. godine - dodatak

Dragi dnevniče,

Ja ne bih bio ja kada ne bih nešto zaboravio! I to najbitniju stvar! Spisak posade i putnika!

Posada:

Vlasnik broda: Darije (mada on još ne zna da smo isplovili. Javiću mu nakon 2-3 dana plovidbe- kako nas ne bi stigao i vratio u lukuLOL)

Kapetan: Mandarina Zelenić
Prvi oficir: ili možda bolje prva oficirka Bojana (kad tad će izaći iz kabineboja)
Oficir za vezu: Brzi. Samo ime govori koliko je stručan u svom poslu.

Brodski inženjer: Spoljni (izuzetno sposoban mladić sa stremljenjima ka odicirskoj tituli)

Kuvar: Damirowski. (Radio je dugo na piratskom brodu, te možemo očekivati specijalitete...sumnjive prirodeLOL)

Brodski animator: Jeca (retko će se pojavljivati,ali ona je zadužena za zabavu na samom brodu. Koordinira sa Bojanom, stoga neću imati brige.jeca)

Putnici:

1. Acan (Dolazi nam iz malog Novog Sada Mandarina, izuzetan stručnjak u predelu destilacije pića. Razlozi putovanja...nepoznati.)

2. Čudak (većina članova posade se plaši ovog putnika, verovatno zbog toga što oko glave nosi turban i svima govori kako će ih ubiti i baciti sa palube. Razlog putovanja: nevolje sa zakonom u Mandivanjici)

3. Ajs (stranac na podneblju Mandarinanskog podneblja, poznat u svetu informatike. Mogao bih ga pozvati na razgovor. Možda uspe da učini nešto sa računarima.)

4.  Niki ( Vrsni poznavalac flore i faune. Razlog putovanja: doktorski rad o izuzetno retkim mandarinenama)

5. Meri (lingvista u potrazi za novim jezicima)

6. Dee Monk (za sada nepoznato)

7. Bagzi (za sada nepoznato)

Za ostale putnike ću upisivati kako se budu ukrcavali u lukama.

-------------
― George Carlin

Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 15:28
Hmmm novi titanik? LOL
Bagzi bezmo sa ovog broda dok ima vremena LOL

-------------
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....

Objavio: bagzi94
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 15:35
Begajjjjjjjjj! LOL

-------------
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.

Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 15:38
Ne ne momci...sada kada ste krenuli...nema bežanja! ili idete...or you walk the plank!!!LOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 16:32

Moli se posada da se javi na raport, a mogli bi i putnici radi izdavanja obaveštenja i naredbi (prvo putnicima, a drugo posadi!LOL

-------------
― George Carlin

Objavio: bojanadj
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 22:12
Hm, samo da pitam: ako se kapetanu nešto desi onda prvi oficir preuzima kormilo, je li tako?!

LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: slowrun
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 23:51
Oficir za vezu se javlja sa hitnom notom. Veze su u prekidu do daljnjeg LOL

p.s. Ako se kapetanu nešto desi, ja bih vežbao plivanje sa ajkulama, kao veće šanse da bezbedno stignem na odredište LOLLOLLOLLOL

Over and out LOL

-------------
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story

Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2011 u 23:52
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Hm, samo da pitam: ako se kapetanu nešto desi onda prvi oficir preuzima kormilo, je li tako?!

LOL
 Ti si samo jedna... A Mandarina je ipak na ovom svetu mnogo! I svi imamo kolektivnu svestLOL
Tako da...odgovor na tvoje pitanje je...ne!Tongue

-------------
― George Carlin

Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 22:06
Ok, ali koliko mandarina imamo na brodu...mislim, ako se ovoj komandnoj nešto desi, koliko pohlepnih i željnih vlasti mandarina čeka u redu LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 22:36
...PrevišeLOL
Čak je moguće da se dežura veštica ne bi mogla iskobeljati iz tog mandopedaLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 23:33
Ok, onda u sledećoj luci utovaram mandarinine najljuće neprijatelje - narandžine Wink

Mislim, ja to zbog tebe, da te spasim od te tvoje pohlepne rodbine LOL

-------------

Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2011 u 23:36

Ok, onda u sledećoj luci utovaram mandarinine najljuće neprijatelje - narandžine Wink

Mislim, ja to zbog tebe, da te spasim od te tvoje pohlepne rodbine LOL
Pa nismo ni valjano krenuli a ti si već odlučila da mi stvoriš pobunu! Pa to nije u reduLOL
...traži brodski imenik...
...Lovci...ne...lovci na jednoroge...ne...
AHA!... lovci na veštice. To mi trebaLOL

-------------
― George Carlin

Objavio: jecaDJ
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 00:55
Dobro vece celoj posadi...vidim da imam zadatak animacije...eeeeeeeee sta me snadje :P
mora da sad pripremam i tachke za zabavljanje...

-------------
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 01:08
Originalno postovano od strane jecaDJ jecaDJ piše:

Dobro vece celoj posadi...vidim da imam zadatak animacije...eeeeeeeee sta me snadje :P
mora da sad pripremam i tachke za zabavljanje...
Ne brini se ništa, priključio nam se izuzetno poznat plesački par gospodin i gospodja voćkić, sa bendom Vesele plantaže!

U narednoj luci dolaze i igrači, mađioničari i ostali zabavljači! Ti samo osmisli tačkuLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 01:28
24. II 2011. godine

Dragi dnevniče,

Nisam pisao juče jer sam imao mali izliv neposlušnosti od strane prvog oficira Bojane. Smatrala je da je kvalifikovanija od ove stare mandarine da nosi kapetansku kapu. Ali, naravno pogrešila je. Ipak je Mandarinan plovio morima, dok je ona samo letela nebom. Potpuno je pobrkala.

Inženjer Spoljni je imao nekoliko problema sa motorima, jer je kako kaže, neka čudna tečnost uspevala da začepi turbine. Sumnja da je kuvar kriv, ali nema dokaza nikakvih, pa ne mogu da vršim disciplinske mere.

Naša draga animatorka je uspela da nam se priključi večeras za stolom, uz kratko izvinjenje- morala je da osmisli mnogo tačaka i nije želela da prekida nalet inspiracije!

Što se tiče putnika, kao da su u zemlju propali. Katkad se osećam kao na avetinjskom brodu. Čini mi se da sam juče čuo zujanje muve u salonu. Gde li su?

Oprosti mi dnevniče što ovako brzo odlazim, ali stižemo u prvu luku na našem putovanju. Bananija se vidi u daljini, i moram preuzeti komande.

-------------
― George Carlin

Objavio: faithlessmary
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:23
Putnik tu.

-------------
Veži konja gde ti gazda kaže

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:26
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Putnik tu.
I to ne bilo koji, već naš omiljeni putnik! Slobodno slobodno, ne stidite se, dodjite na večeru kod kapetana, pripremio sam gozbu, a Vi jedini niste strašljivi. Ko zna, možda se pojavi i ona vucibatina Brzi da nam se pridruži u kratkoj igri osvajanjaLOLLOL

-------------
― George Carlin

Objavio: Damirowski
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:33

Aj aj, kapetane. Hoću reći - jao, jao kapetane, neko je razbio bocu ruma u kuhinji a ja imam običaj hodati BOOOOS!!!

Pošaljite mi hitno, hmm... ovu putnicu 'tu' da me njeguje i liječi!

.

-------------
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/d11097cc-8aec-419f-afcf-1a4480cb471c.gif">     

Hmm...?

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:39
Kapetane, odoh da se spremim za večeru smajlicaJeca. Slow je već osvojen za danas jaki I smirite ovog pijanog gosta, napio se ruma pa razbio flašu Ouch

-------------

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:41
Oficir bez veze je takođe tu, bio se izgubio u povezivanju veza, ali sada je sve u redu i može nastaviti da veze LOL

-------------
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:43

Kapetane, odoh da se spremim za večeru smajlicaJeca. Slow je već osvojen za danas jaki I smirite ovog pijanog gosta, napio se ruma pa razbio flašu Ouch

Don't push your luck jung lady... lady TongueLOLLOL

-------------

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:45
Nažalost, dobri naš kuvaru mi već imamo doktora i on će morati da te neguje...ali moram te upozoriti...njegove metode su dosta nekonvencionalne!LOLLOLLOL

Mala posekotina se očas posla pretvori u veliku!LOLLOLLOLali zaista je dobarLOL

Draga moja Meri, bez žurbe, ako se račići ohlade moraćemo da jedemo kuvarom paprikaš sa dodatkom rumaLOLLOLLOLLOL

Jadan Brzi, i pitao sam se zašto su nam brodske veze u kvaru!LOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:46
Originalno postovano od strane slowrun slowrun piše:

Oficir bez veze je takođe tu, bio se izgubio u povezivanju veza, ali sada je sve u redu i može nastaviti da veze LOL
E to je neustrašiv član posade! Nikada osvojen, samo privremeno kapituliraoLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:46

I smirite ovog pijanog gosta, napio se ruma pa razbio flašu

Ma slušaj ti mala, nisam ja gost ovdje, već kuhar. 'Le Chef'!
Pazi se, znam koji ti je tanjur, da ne bi bilo...

-------------
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/d11097cc-8aec-419f-afcf-1a4480cb471c.gif">     

Hmm...?

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:49
Originalno postovano od strane Damirowski Damirowski piše:

I smirite ovog pijanog gosta, napio se ruma pa razbio flašu

Ma slušaj ti mala, nisam ja gost ovdje, već kuhar. 'Le Chef'!
Pazi se, znam koji ti je tanjur, da ne bi bilo...

Priznajem te za le chefa samo ako mi pogodiš omiljenu hranu Shocked

-------------

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:51

Tripice! Pravo djevojačko jelo!

-------------

Hmm...?

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:51

Auh! Ozbiljna izjava Le chefu!LOL Sada joj pokaži da imamo stručan tim!

-------------
― George Carlin

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:52
wtf is that? nope, the answer is incorrect. night night

-------------

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:53

Oh, sorry, zvuči prosto ali nije. Tripice su u Dalmaciji oni fini želučeki
koje izvrneš, pa izrežeš na trakice, pa skuhaš... mljac! Svi moji mornari to vole pa sam siguran da voliš i ti.

-------------

Hmm...?

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:57

wtf is that? nope, the answer is incorrect. night night
ovo zvuči kao da igramo ruski ruletLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:58

Što, ti ne voliš tripice? (ups i ups-ups!)

-------------

Hmm...?

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 03:00

Što, ti ne voliš tri pice. Ups, izmakla mi se razmaknica!
Pa zamakni je barabo! Ne priča se tako sa našom lingvističarkom!poguzi

-------------
― George Carlin

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 03:02

Ej, paz da ja ne bi presto kuhat! Čavle ćete onda jesti!

-------------

Hmm...?

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 03:04

Ej, paz da ja ne bi presto kuhat! Čavle ćete onda jesti!
Pobuna! You'll walk the plank naughty naughty man!

LOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 03:04

-------------

Hmm...?

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 03:06
Bog te! Iro je ispustio da mi kaže da mi je Terminator kuvarLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 03:12
Captain, you have one new message:

Draga nam gošća, gđica Mary od Faithlessa, primila je hitan poziv preko kokos-to-kokos veze, od gospodina Tonyja,
i morala iznenada da napusti rezidencijalni objekat, uz objašnjenje da je srećna što na brodu
postoji doktor i da je šef kuhinje, poznatiji od još malo kao "Le one leg Chef", u sigurnim rukama
brodskog drvos... doktora... LOLLOL

End of message.

-------------

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 03:14
Odličan posao Brzi, vidim da si vrlo ekspeditivan, i zbog toga te moram nagraditi! Reci mi, čime stari kapetan može da te nagradi, šta ti nedostaje? Brodska biblioteka?LOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 03:31

24. II 2011. godine- dodatak

Dragi dnevniče,

Večeras smo imali jako zanimljive kreativne razlike između putnice i kuvara. Eh, tripice su zaista ponekada opasne! Sećam se kada sam bio još mlad mornar kako smo jeli to jelo u Zarđalom Sidru kod Sipe Mandeda. Tri dana posle toga sam bio u nemogućnosti da hodam!

Oficir za vezu Brzi je počeo sa prenošenjem poruka preko svoje kokos to kokos veze, ali se malo brinem jer je potrošio gotovo sve zalihe kokosa konstruišući je!LOL

Brodski nam se kuvar povredio jer je neki nesmotreni gost razbio flašu ruma u kuhinji. Sumnjam da je neko od one dvojice neprijavljenih, ili možda imamo još nekog gosta! Na sreću doktor je uspeo da sanira povredu, ali kuvar sada ima samo jednu!LOL

Čim ujutru uplovimo u luku napravićemo brodsku biblioteku kao nagradu za izvrstan rad Brzom.

Dosta od mene večeras!

-------------
― George Carlin

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 03:36
Drgi moj kapetane, na ovom proputovanju pruža nam se prilika prikupiti neke veoma retke i
dragocene knjige iz svih delova sveta. Još ako su knjige originalno zapakovane i zna im se
datum štampanja, tu bi se mogla napraviti jedna neprocenjiva zbirka LOLLOL
Ali, kako iz brodske biblioteke mogu svi uzimati knjige i oštetiti ih (čitaj, iscepati sve stranice i
ostaviti nam samo prazne korice), biblioteka ekskluzivnog sadržaja i nije najbolja nagrada.

Oficir veze se odjavljuje do sutrašnjeg dana, a za vas puštamo test signal...

Posle 4 og minuta počinje najbolji deo LOLLOLLOL

LOL

-------------

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 03:40
Možda si u pravu! A da napravimo tajnu biblioteku! Niko da ne zna za nju?LOL
P.s.- đavo mi nije dao mira, pa sam pustio ovo čudo! Računar mi je zabagovao na 30 sekundiLOL
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 10:23
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Nisam pisao juče jer sam imao mali izliv neposlušnosti od strane prvog oficira Bojane. Smatrala je da je kvalifikovanija od ove stare mandarine da nosi kapetansku kapu.

Molim da se unese ispravka u Dnevnik i to za "24. II 2011. godine" inače ću se pozvati na 5 stav 342 člana Pravilnika plovidbe u kome (sitnim slovima) piše da "ukoliko kapetan napravi grešku u Dnevniku i ne želi da je ispravi, prvi oficir je u mogućnposti da privremeno pritvori kapetana do prve luke gde bi bio sproveden u najbližu ispostavnu jedinicu AM Suda i gde bi mu se sudilo za laž i klevetu".

Prvi oficir je samo proveravao lanac komande i obezbeđenje na brodu (jer mu je to u opisu posla)
Takođe, prvi oficir je želeo da se informiše (jer mu to u ugovoru nije posebno naznačeno, a prvi oficir ne voli kada mu u ugovoru nije sve pojašnjeno, jer nejasnoće u ugovoru uvek vode ka nerazumevanju i sporovima) dakle, prvi oficir je želeo da se informiše, ukolio postoji mogućnost povećanja odgovornosti i obaveza (usled preuzimanja dužnosti kapetana), koje su to eventualne odgovornosti i obaveze, koliko će mu biti uvećana plata i koliko dugo će morati da održava brod na površini pre nego ga potopi.

Eto, ako je kapetan iz izuzetno odgovornih i preciznih pitanja prvog oficira izveo zaključak da prvi oficir pokušava da nabaci kapetansku kapu (koja je, btw, ružna, jer nema zaoštren vrh vestichica) onda moram da zaključim da ne samo da je kapetan u opasnosti od kompletne pohlepne rodbine mandarina, već i od samog sebe. Što naravno vodi ka pitanju koliko je pametno da brodom upravlja nesigurna i labilna osoba...ali o tome ćemo drugi put LOLLOLLOLLOLLOL

Čini mi se da sam juče čuo zujanje muve u salonu.

Ups, moram da podmažem metlu.

Oprostite, Kapetane, biće sređeno Smile

LOL

-------------

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 14:00
Pravilnik plovidbe je nažalost završio u moru, šta ćeš u ovo doba godine su morski pacovi dosta rasprostanjeniLOLLOL

Dopada mi se kako razmišljaš dragi moj oficiru! U tebi vidim dobre backstabbing sposobnosti! Ali da bi se postalo kapetan...potrebno je ipak malo više od toga!LOL

Labilna...čuj ti to. I ja nisam osoba, ja sam mandarina moliću lepo! (osećam se kao u onom vicu kada jedan rak pušač kaže drugom: mogao bi smanjiti, dobićeš čoveka na plućimaLOL)
Labilnost je draga moja oficirko bila preduslov za rad na ovom brodu! Tako da, nemoj ti meni tu o normlanosti i takvim bakračima i pusti me da uživam, ipak sam ja Napoleon!LOLLOL

Ako ti zatreba ulje za metlicu, obrati se znaš već kome, u potpalublju je, još se muči sa motorima!

-------------
― George Carlin

Objavio: outside
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 14:11
Da tu odgovorim, tamo ne smijem...Coca cola?LOL

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 14:15
TAKO JE!!! Velike količine, koje će biti uskladištene blizu tvog radnog mesta. A samo ti i ja imamo ključ!

-------------
― George Carlin

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 15:35

A samo ti i ja imamo ključ do moga srca

LOLLOL
LOL

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 15:37

Brrrr, al je more danas hlaaadno. Kome treba kalauz?

-------------

Hmm...?

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 15:52

Dopada mi se kako razmišljaš dragi moj oficiru! U tebi vidim dobre backstabbing sposobnosti!

Hvala na lepim rečima,Embarrassed ali moj zahtev o promeni unosa u brodski dnevnik i dalje stoji....Dakle?!

-------------

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 17:48
Originalno postovano od strane outside outside piše:

A samo ti i ja imamo ključ do moga srca

LOLLOL
LOL
Neeee! neee opeeetLOLLOLLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2011 u 17:55

Dopada mi se kako razmišljaš dragi moj oficiru! U tebi vidim dobre backstabbing sposobnosti!

Hvala na lepim rečima,Embarrassed ali moj zahtev o promeni unosa u brodski dnevnik i dalje stoji....Dakle?!
Ali dušice, problem je u tome zato što si u krivu! Oba unosa su ispisana nakon 00:00 časova, i nije nikakva greška! Zato....prekinimo neprijateljstvo, a ti dodji do moje kabine da popijemo vino! Kuvar ga je ulovio pecajući! Bogami ala sam ga morao vijati po brodu!LOL za čoveka sa drvenom nogom, brz je kao metak!LOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2011 u 00:54

Ali dušice...

tepanje...vino... bio si tako blizu... ipak, greška u koracima:

[problem je u tome zato što si u krivu!

vidim ja da će ovo biti dugo, duuugooo putovanje vestichica

-------------

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2011 u 00:58

Ali dušice...

tepanje...vino... bio si tako blizu... ipak, greška u koracima:

[problem je u tome zato što si u krivu!

vidim ja da će ovo biti dugo, duuugooo putovanje vestichica

Samo takva sa tobom i volim!LOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2011 u 02:30
25. II 2011. godine

Dragi dnevniče,

Danas smo se ukotvili u luci Bananije. Prva luka i već su krenuli da nam se ukrcavaju ljudi koji su čuli da je ovo krstarenje divno! Moraću samo da im predstavim upitnik o tome šta rade i kuda žele otići. kao što rekoh, u Bananiji ostajemo nekoliko dana, i verovatno ću i sam prošetati po zemlji da vidim šta su banane uspele da urade od svoje domovine.

Čuo sam da imaju bujne šume...

takođe... imaju dosta oštar zakonski sistem, te sam upozorio sve sa broda da se čuvaju opasnog dželata Bananije.

Ima lepih devojaka, te ću se verujem zabaviti čak i ja!LOL

za kraj, pridružili su nam se izvođači koje smo toliko dugo čekali!

Ah, da zamalo da zaboravim. Inženjeru sam obećao! Ovo je samo jedan od 15 koje ćemo ukrcati.

Za kraj...verujem da ćemo svi podjednako uživati u ovih nekoliko dana!LOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2011 u 19:52
Da, jedan od 15 za inžinjera, a gde vino za prvog oficira?
Nema druge nego da iskoristim prednost činjenice da smo na kopnu i pošaljem protestno pismo vlasniku broda  vestichica

-------------

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2011 u 20:14
Ti misliš pijana da mi voziš? Znaš li ti kolika je stopa brodskih udesa izazvanih prekomernim unošenjem alkohola?!!LOL
Slobodno. Pa će dobiti i pismo kojim se nadugačko objašnjava da je prva oficirka alkoholičarkaLOLLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2011 u 20:18
mandarina sviđa mi se tvoj novi avatar, izgledaš opasnijeLOLLOLLOL

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2011 u 20:22

Kada ja pa nisam izgledao opasno!!!jakicha
I vidim ja da ti mene muvaš. Dopada ti se da ja budem opasnijiLOLLOLLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2011 u 20:24
Ne, ne..prije si izgledao umiljato, onako da te netko uzme, oguli i pojede, ali sad izgledaš opako, chuck norris u mandarinskom svijetu...LOL

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2011 u 20:25

Hm, da spisak pravim po datumu ili po alfabetu LOLLOLLOLLOL

p.s. Prvi oficir nije alkoholičar: 1 čaša vina dnevno - preporuka kardiologa + još 1 čaša dnevno - preporuka psihijatra kad je čuo ko mi je kapetan LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2011 u 20:28

Ne, ne..prije si izgledao umiljato, onako da te netko uzme, oguli i pojede
Da mi je Bojana to rekla pocrveneo bih. Ovako sam samo uplašenLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2011 u 20:36

Hm, da spisak pravim po datumu ili po alfabetu LOLLOLLOLLOL

p.s. Prvi oficir nije alkoholičar: 1 čaša vina dnevno - preporuka kardiologa + još 1 čaša dnevno - preporuka psihijatra kad je čuo ko mi je kapetan LOLLOLLOL
Hajde, čikam te. Napravi oba!LOL
Niko od njih nije rekao da ta ''čaša'' ne treba da bude bokal?LOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2011 u 20:36

Peace and love, brotherLOLLOLLOLLOLLOL

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2011 u 20:37

Peace and love, brotherLOL
Pristajem i na samo peace!!!LOLLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2011 u 20:43

Kapetane, čuo sam priču o vama. Jel istinita? -

A captain walks into a bar with a ship wheel hangin off his crouch.
The bartender tells him:
- Hey, you have a ship wheel on your crouch!

and the captain says:
- Arr, I know, it's driving me nuts!

.

-------------

Hmm...?

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2011 u 20:46
Beše to leto '67...bilo je dosta teško kormilariti u tom periodu. Neizbežne su nezgode. Ali...ne volim da pričam o tome

-------------
― George Carlin

Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2011 u 23:25

Hajde, čikam te. Napravi oba!LOL

1. Počev od prvog posta objavljenog http://forum.titlovi.com/pomoc-sa-serijom_t30555&KW=.html - 13.01.2010. do poslednjeg posta objaveljnog danas LOL

2. Počev od posta upisanog u temi forum_posts.asp?TID=30779&KW=&title=andelina-i-bred-ovog-puta-je-stvarno-kraj - Anđelina i Bred - ovog puta je stvarno kraj , preko forum_posts.asp?TID=30743&KW=&title=big-fish-games - Big fish games   i  forum_posts.asp?TID=30705&KW=&title=uskoro-porno-avatar - Uskoro porno "Avatar" do forum_posts.asp?TID=39666&KW=&title=zz-svima - Zz svima

Tongue

Niko od njih nije rekao da ta ''čaša'' ne treba da bude bokal?LOLLOL

A zašto bi, kad znaju da sam ja skromna LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2011 u 00:38
Ma ni u jednom post-u ja nisam neopasan! (obožavam neologizme). Taman sam očekivao neko ozbiljno prozivanje. Mlako draga moja, mlako! Nisam ni boju promenio!LOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2011 u 10:35
Pa, kapetane ako promeniš boju postaćeš šipak LOL pa će opet biti da ja radim kapetanu o glavi LOL

-------------

Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2011 u 15:57

...

-------------

Hmm...?

Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2011 u 17:20

Pa, kapetane ako promeniš boju postaćeš šipak LOL pa će opet biti da ja radim kapetanu o glavi LOL
Za tako nešto se i moram skvrčiti!LOL
Tvoje moći nisu ni prineti tom efektu!LOL

Nažalost dragi kuvaru ne mogu videti šta si mi to pripremio, ali pretpostavljam da je nešto lepo, zar ne?LOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2011 u 17:32

Osjetit ćeš, samo da isplovimo. (ili već jesmo?)

-------------

Hmm...?

Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2011 u 02:32
Kapetane,

vreme je apsolutno očaravajuće za jedno ovakvo divno putešestvije.
Na palubi ima 24cm snega, pa su putnici iskoristili priliku da palubu pretvore u centar za razonodu.
Najveći broj putnika ipak se odlučio za hokej. Voleli bi bejzbol, jer su palice tvrđe i više damagea nanose, ali i ove nisu loše. Mladi slepi putnici su to najbolje osetili :)
U međuvremenu, isti ti slepi putnicu bili su toliko dobri, te su se javili kao dobrovoljci po naredbi da očiste palubu.
Što se tiče stanja na kopnu, nepromenjeno je, i dalje nas očekuju na sledećoj destinaciji i jedva čekaju da se vratimo u Bananiju, da nam nešto natenane objasne.
Kako je poruka zvučala, možda je bolje da u povratku zaobiđemo Bananiju, a pogotovo njihov glavni grad, Bananavil.

P.S. Nove sstruje se osete u potpalublju, i ima nagoveštaja da bi neki podoficiri rado preuzeli vaše mesto.
Dobro, ne baš vaše, taj podoficir je više letački nastrojen, pa obratite pažnju
da se uvek krećete u zatvorenim prostorijama sa niskim plafonima :)

Oficir s vezom, Slowlyrunning :)

-------------

Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2011 u 09:43

P.S. Nove sstruje se osete u potpalublju, i ima nagoveštaja da bi neki podoficiri rado preuzeli vaše mesto.

(pošto svi znaju da ja ne tolerišem degradiranje kada su činovi u pitanju i svi znamo da Imence ni pijan ne bi napravio takvu kardinalnu grešku niti bi pomislio da sam ja podoficir ) Kapetane, izgleda da postoje podoficiri sa pretenzijama da zauzmu moje mesto, jer svi znaju da kontrolu nad vazdušnim prostorom imam samo ja

LOL

-------------

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 15:19
Kad pristajete, hoću se ukrcati. Pozz od Ludog Milojka! LOLLOLLOL

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 16:55

Kapetane,

vreme je apsolutno očaravajuće za jedno ovakvo divno putešestvije.
Na palubi ima 24cm snega, pa su putnici iskoristili priliku da palubu pretvore u centar za razonodu.
Najveći broj putnika ipak se odlučio za hokej. Voleli bi bejzbol, jer su palice tvrđe i više damagea nanose, ali i ove nisu loše. Mladi slepi putnici su to najbolje osetili :)
U međuvremenu, isti ti slepi putnicu bili su toliko dobri, te su se javili kao dobrovoljci po naredbi da očiste palubu.
Što se tiče stanja na kopnu, nepromenjeno je, i dalje nas očekuju na sledećoj destinaciji i jedva čekaju da se vratimo u Bananiju, da nam nešto natenane objasne.
Kako je poruka zvučala, možda je bolje da u povratku zaobiđemo Bananiju, a pogotovo njihov glavni grad, Bananavil.

Dragi vezani oficiru,
Uvek mi je pravo zadovoljstvo kada imam priliku da razmenim sa Vama novosti koje su pogodile naš dragi Sanduk. Slepe putnike sam odlučio da prevaspitam, ali su se pokazali toliko neuhvatljivim da naprosto ne znam šta da činim. Upravo Vas zato i molim za nekakvu asistenciju!LOL

Što se tiče Bananije... bilo bi dobro da se ne vraćamo tim putem (jer ću onda morati da plaćam alimentaciju), jer su bili izuzetno negostoljubivi u svom glavnom gradu.

pošto svi znaju da ja ne tolerišem degradiranje kada su činovi u pitanju i svi znamo da Imence ni pijan ne bi napravio takvu kardinalnu grešku niti bi pomislio da sam ja podoficir ) Kapetane, izgleda da postoje podoficiri sa pretenzijama da zauzmu moje mesto, jer svi znaju da kontrolu nad vazdušnim prostorom imam samo ja

Rivalstvo među kolegama podržavam, jer ćete na taj način stremiti da budete još bolji nego sad, iako je to užasno teško. Ali ne podržavam to što se ti nisi nimalo ogradila od toga da hoćeš kapetansku kapu! Dokle moram bitku voditi sa tvojim nemirnim ambicijama! Da li ću morati da zamolim inženjera Spoljnog da prizemlji tvoje prevozno sredstvo? Zaista to ne želim, ali me gotovo teraš to da radim!LOLLOL

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Kad pristajete, hoću se ukrcati. Pozz od Ludog Milojka! LOLLOLLOL

Gospodine Nemilojko, brod će pristati u luku Obale dunjevače jako brzo, ako ne čak i večeras. Nadam se da ste pripremili sve što je potrebno od dokumentacije za ovakvo putovanje. I još pitanje- na kojoj Vas poziciji možemo zaposliti?LOLLOL (bolje smisli dobro radno mesto, ipak sam ja usamljena mandarinaLOLLOLLOL))

-------------
― George Carlin

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 17:48
Jao, baš sam stigao zrakomlatom do Obale dunjevače i jedva čekam vaš dolazak.
A poziciju možemo raspraviti i u vašim privatnim odajama kad se ukrcam. LOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Objavio: A2D2
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 18:24

J
A poziciju možemo raspraviti i u vašim privatnim odajama kad se ukrcam. LOLLOLLOLLOLLOL

Ovo mi zvuči malo Censored...LOLLOLLOLLOL

-------------
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 18:27
A ono što je on rekao nije... LOLLOLLOL

Kako svi mene prozivate!  LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 18:29
On je ipak kapetan.

Gdje ću protiv njega, a brod krcat mandarinama ?...LOLLOLLOL

-------------
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 18:32
Kukaviceeee!!! jaki

-------------

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 18:37
Šta ću kad nemam mišiće i krila kao ti !! LOLLOL

Ja sam svakako slijepi putnik..kapetan i ne zna da sam se ukrcao...,a kuhar se vjerovatno pita kamo mu nestaju oni silni krompiri...LOLLOL

-------------

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 18:37

Pa dobro, jesmo li mi već isplovili ili ne? Ništa ne vidim ovdje u palubi.

-------------

Hmm...?

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 18:38
Ne mogu svi biti savršeni! LOLLOL

-------------

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 18:52

Oće meni neko odgovorit na pitanje?

-------------

Hmm...?

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 18:54

KAPETANEEEEEEEEEEEEE!!!

-------------

Hmm...?

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 19:00

Jao, baš sam stigao zrakomlatom do Obale dunjevače i jedva čekam vaš dolazak.

Takve ja putnike volim!

A ono što je on rekao nije... LOLLOLLOL
Kako svi mene prozivate!  LOLLOL

Kao što reče Ljuštilica, naš dežurni krompirski pirat- ja sam kapetan! I tako da se protiv mene ne može!LOL 

Originalno postovano od strane damirowski damirowski piše:

Oće meni neko odgovorit na pitanje? 

Pa čoveče, naravno da smo isplovili! A ti umesto da se svađaš mogao bi napraviti neku gozbicu za sve putnike, vidi kako su nam smršali!LOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 19:01

A jel da prvo razvijem zastavu, ili smo ovaj puta na turističkoj ruti?

-------------

Hmm...?

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 19:05
Sakrivaj to brzo!!! Blizu smo Obale Dunjevače, potopiće nas njihovi brodovi. Ne dolazimo da ih opljačkamo i pokrademo im žene, nego turistički. Uživanje. a u povratku haranjeLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 19:08

Oki-doki...

-------------

Hmm...?

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 19:09

Oki-doki...

Kada sam rekao turističko...nisam mislio Gay PrideLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 19:09
A zašto vama kuvar vije zastave?? Vidiš da se ne snalazi s time?? LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 19:12

A zašto vama kuvar vije zastave?? Vidiš da se ne snalazi s time?? LOLLOLLOL

Vrlo prost odgovor. Prethodni razvijač zastave je doživeo nezgodu...na radu...tako što je upao u more...a pre toga je slučajno zacementirao svoje nogeLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 19:13

Šta tebe briga. Ej, kapetane, jel more ovo?

-------------

Hmm...?

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 19:13
Kad se ukrcam, bit će problema... LOLLOLLOL

Kad će se isto dogoditi sadašnjem razvijaču zastava, kapetane? LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 19:15
...ja se ozbiljno pitam kako smo mi preživeli jela...em nam je kuvar pirat, em je podržavalac specifičnih seksualnih tendencija, sad je još i herbalistaLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 19:15

Kad se ukrcam, bit će problema...

Čuj, mi već plovimo. A gdje si onda ti, Nešo?

-------------

Hmm...?

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 19:18

Kad se ukrcam, bit će problema... LOLLOLLOL

Kad će se isto dogoditi sadašnjem razvijaču zastava, kapetane? LOLLOLLOL

Posle četvrtog razvijanja zastave ako opet pogrešiLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 19:19

Kad se ukrcam, bit će problema...

Čuj, mi već plovimo. A gdje si onda ti, Nešo?

Ja sam posdio neke vještičje tehnike, samo suvremenije... Ja vas promatram iz zrakomlata... LOL
LOL

-------------

Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2011 u 19:22

Aaa, dobro onda.

Dobro, ko je gladan?

-------------

Hmm...?

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk