Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SS Sanduk Mandarina
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SS Sanduk Mandarina

Odgovori Odgovori Stranica  123 10>
Korisnik
Poruka
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SS Sanduk Mandarina
    Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 14:43
22.II 2011. godine

Dragi dnevniče,

Prvi dan plovidbe je krenuo dosta burno. Luku smo napustili u 03:05 časova izjutra, uz izuzetno hirovite bure spama. Brodski inženjer Spoljni je dosta pomagao u navođenju broda, i stoga ću mu čestitati ispred ostatka posade. Prvi oficir Bojana se nije pojavljivala od polaska...i sumnjam da ima morsku bolest. Žene na brodu...samo nam još mačke fale!
Što se tiče incidenata...Iro, naš šef obezbeđenja na brodu mi nije prijavio nijedan...ali znam da je sakrio od mene informaciju da smo primili nekoliko slepih putnika (čini mi se da se zovu Dee Monk i bagzi - ali to ostaje za proveru). Moraću na neki način da ga ukorim za ovako neodgovorno ponašanje.

Sada je 14 časova i 43 minuta, plovidba se nastavlja mirno. Pred kraj večeri ću nastaviti sa pisanjem.

Kapetan broda SS Sanduk Mandarina Mandarinan Zelenić.

Ažurirao Mandarinan - 22.Veljaca/Feb.2011 u 21:20
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 15:08

22. II 2011. godine - dodatak

Dragi dnevniče,

Ja ne bih bio ja kada ne bih nešto zaboravio! I to najbitniju stvar! Spisak posade i putnika!

Posada:

Vlasnik broda: Darije (mada on još ne zna da smo isplovili. Javiću mu nakon 2-3 dana plovidbe- kako nas ne bi stigao i vratio u lukuLOL)

Kapetan: Mandarina Zelenić
Prvi oficir: ili možda bolje prva oficirka Bojana (kad tad će izaći iz kabineboja)
Oficir za vezu: Brzi. Samo ime govori koliko je stručan u svom poslu.

Brodski inženjer: Spoljni (izuzetno sposoban mladić sa stremljenjima ka odicirskoj tituli)

Kuvar: Damirowski. (Radio je dugo na piratskom brodu, te možemo očekivati specijalitete...sumnjive prirodeLOL)

Brodski animator: Jeca (retko će se pojavljivati,ali ona je zadužena za zabavu na samom brodu. Koordinira sa Bojanom, stoga neću imati brige.jeca)

Putnici:

1. Acan (Dolazi nam iz malog Novog Sada Mandarina, izuzetan stručnjak u predelu destilacije pića. Razlozi putovanja...nepoznati.)

2. Čudak (većina članova posade se plaši ovog putnika, verovatno zbog toga što oko glave nosi turban i svima govori kako će ih ubiti i baciti sa palube. Razlog putovanja: nevolje sa zakonom u Mandivanjici)

3. Ajs (stranac na podneblju Mandarinanskog podneblja, poznat u svetu informatike. Mogao bih ga pozvati na razgovor. Možda uspe da učini nešto sa računarima.)

4.  Niki ( Vrsni poznavalac flore i faune. Razlog putovanja: doktorski rad o izuzetno retkim mandarinenama)

5. Meri (lingvista u potrazi za novim jezicima)

6. Dee Monk (za sada nepoznato)

7. Bagzi (za sada nepoznato)

Za ostale putnike ću upisivati kako se budu ukrcavali u lukama.

Ažurirao Mandarinan - 22.Veljaca/Feb.2011 u 21:21
― George Carlin
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 15:28
Hmmm novi titanik? LOL
Bagzi bezmo sa ovog broda dok ima vremena LOL

Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 15:35
Begajjjjjjjjj! LOL
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 15:38
Ne ne momci...sada kada ste krenuli...nema bežanja! ili idete...or you walk the plank!!!LOL
― George Carlin
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 16:32

Moli se posada da se javi na raport, a mogli bi i putnici radi izdavanja obaveštenja i naredbi (prvo putnicima, a drugo posadi!LOL

― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 22:12
Hm, samo da pitam: ako se kapetanu nešto desi onda prvi oficir preuzima kormilo, je li tako?!

LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 23:51
Oficir za vezu se javlja sa hitnom notom. Veze su u prekidu do daljnjeg LOL

p.s. Ako se kapetanu nešto desi, ja bih vežbao plivanje sa ajkulama, kao veće šanse da bezbedno stignem na odredište LOLLOLLOLLOL

Over and out LOL
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2011 u 23:52
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Hm, samo da pitam: ako se kapetanu nešto desi onda prvi oficir preuzima kormilo, je li tako?!

LOL
 Ti si samo jedna... A Mandarina je ipak na ovom svetu mnogo! I svi imamo kolektivnu svestLOL
Tako da...odgovor na tvoje pitanje je...ne!Tongue
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2011 u 22:06
Ok, ali koliko mandarina imamo na brodu...mislim, ako se ovoj komandnoj nešto desi, koliko pohlepnih i željnih vlasti mandarina čeka u redu LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2011 u 22:36
...PrevišeLOL
Čak je moguće da se dežura veštica ne bi mogla iskobeljati iz tog mandopedaLOL
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2011 u 23:33
Ok, onda u sledećoj luci utovaram mandarinine najljuće neprijatelje - narandžine Wink

Mislim, ja to zbog tebe, da te spasim od te tvoje pohlepne rodbine LOL

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2011 u 23:36
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Ok, onda u sledećoj luci utovaram mandarinine najljuće neprijatelje - narandžine Wink

Mislim, ja to zbog tebe, da te spasim od te tvoje pohlepne rodbine LOL
Pa nismo ni valjano krenuli a ti si već odlučila da mi stvoriš pobunu! Pa to nije u reduLOL
...traži brodski imenik...
...Lovci...ne...lovci na jednoroge...ne...
AHA!... lovci na veštice. To mi trebaLOL
― George Carlin
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2011 u 00:55
Dobro vece celoj posadi...vidim da imam zadatak animacije...eeeeeeeee sta me snadje :P
mora da sad pripremam i tachke za zabavljanje...
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2011 u 01:08
Originalno postovano od strane jecaDJ jecaDJ piše:

Dobro vece celoj posadi...vidim da imam zadatak animacije...eeeeeeeee sta me snadje :P
mora da sad pripremam i tachke za zabavljanje...
Ne brini se ništa, priključio nam se izuzetno poznat plesački par gospodin i gospodja voćkić, sa bendom Vesele plantaže!

U narednoj luci dolaze i igrači, mađioničari i ostali zabavljači! Ti samo osmisli tačkuLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2011 u 01:28
24. II 2011. godine

Dragi dnevniče,

Nisam pisao juče jer sam imao mali izliv neposlušnosti od strane prvog oficira Bojane. Smatrala je da je kvalifikovanija od ove stare mandarine da nosi kapetansku kapu. Ali, naravno pogrešila je. Ipak je Mandarinan plovio morima, dok je ona samo letela nebom. Potpuno je pobrkala.

Inženjer Spoljni je imao nekoliko problema sa motorima, jer je kako kaže, neka čudna tečnost uspevala da začepi turbine. Sumnja da je kuvar kriv, ali nema dokaza nikakvih, pa ne mogu da vršim disciplinske mere.

Naša draga animatorka je uspela da nam se priključi večeras za stolom, uz kratko izvinjenje- morala je da osmisli mnogo tačaka i nije želela da prekida nalet inspiracije!

Što se tiče putnika, kao da su u zemlju propali. Katkad se osećam kao na avetinjskom brodu. Čini mi se da sam juče čuo zujanje muve u salonu. Gde li su?

Oprosti mi dnevniče što ovako brzo odlazim, ali stižemo u prvu luku na našem putovanju. Bananija se vidi u daljini, i moram preuzeti komande.

― George Carlin
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:23
Putnik tu.
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:26
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Putnik tu.
I to ne bilo koji, već naš omiljeni putnik! Slobodno slobodno, ne stidite se, dodjite na večeru kod kapetana, pripremio sam gozbu, a Vi jedini niste strašljivi. Ko zna, možda se pojavi i ona vucibatina Brzi da nam se pridruži u kratkoj igri osvajanjaLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
Damirowski View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Damirowski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:33

Aj aj, kapetane. Hoću reći - jao, jao kapetane, neko je razbio bocu ruma u kuhinji a ja imam običaj hodati BOOOOS!!!

Pošaljite mi hitno, hmm... ovu putnicu 'tu' da me njeguje i liječi!

.
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/d11097cc-8aec-419f-afcf-1a4480cb471c.gif">     

Hmm...?
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2011 u 02:39
Kapetane, odoh da se spremim za večeru smajlicaJeca. Slow je već osvojen za danas jaki I smirite ovog pijanog gosta, napio se ruma pa razbio flašu Ouch
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 10>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.