Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tajomny ostrov (1984)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tajomny ostrov (1984)

Tajomny Ostrov

Tajomny Ostrov (1984)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1984

Žanr:

obiteljski, avantura

Trajanje:

25 min

Glavne uloge:

Jozef Vrábel
  >  Jirko

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tajomny ostrov (1984)
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2011 u 19:50

Tajanstveni Otok
Datum Početka Prikazivanja :  1984
Trajanje: 25 min.
Jezik: Slovački
Broj Sezona: 1
Broj Epizoda: 13
Redatelj: Vladimír Blažek
Uloge: Jozef Holec, Peter Kočiš, Zdeno Kittler, Peter Lojka, Monika Paššová, Blanka Červenáková, Mario Žifčak, Jozef Vrábel, Karol Spišák, František Zvarík, Jana Nagyová, Ida Rapaičová, Lotár Radványi, Tatiana Kulíšková, Ivan Gogál, Ľubomír Gregor, Ján Mistrík, Otto Lackovič, Maroš Kramár, Bohumil Bezouška, Andrej Hryc, Jozef Šimonovič ml. 
Žanr: Avantura / Obiteljski
Radnja:  Radi se o skupini djece koja kampiraju na jednom otoku, nailaze na  
kriminalce s maskama i rješavaju neku misteriju. 
Serija je rađena po romanu Julesa Verna

Intro:

Ažurirao LEMONZOO - 05.Veljaca/Feb.2011 u 22:19
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2011 u 19:53
ako je neko registriran na Imdb-u, napravite tamo strancu za ovo, jer nema. 

i također ako ko može napraviti bolji opis, nek postavi ispod, pošto je ovo najbolje što sam uspio iskopati sa neta, a ne mogu gledati seriju jer nema titlova...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2011 u 15:40
Mislim da se na imdbu placa da bi postavio bilo kakve komentare, informacije, postere, slike glumaca i slicno. Jedino sto je dozvoljeno je ocena filma, bar ja tako mislim.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2011 u 10:51
uspio sam otvoriti stranicu na imdb-u. ne treba se ništa plaćati.
Trebalo mi je jedno sat vremena da ubacim sve podatke koje znam. na kraju je pisalo da će unos biti provjeren najkasnije za par tjedana
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2011 u 11:45
Ova me serija prva naučila da postoji morseova abeceda i kak se šalje SOS  . . .  _ _ _  . . .

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2011 u 22:20
Na vrh
Pflaum View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pflaum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 03:23
Pa dajte ljudi,sto stvarno ne postoji neka dobra dusa koja bi ovo prevela?
Imam cijelu seriju,i nece mi biti problem da je uploadam na You Tube pa da ju netko prevede i uploada prijevode ovdje na titlovi.com
Najbolje od svega je sto je serija ripana sa njemačke televizije sto znaci da je sinhronizirana na njemački,a predpostavljam da ipak puno vise ljudi zna njemački nego češki
Tako da ljudi (koji znaju njemački) molim vas odvojite nesto svoga slobodnog vremena i prevedite ovu kultnu seriju
Fact of life: After Monday and Tuesday, even the calendar says WTF...
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2011 u 17:06
prevešću ti ja za pola sata sve epizode.
Na vrh
Pflaum View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pflaum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2011 u 21:01
Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

prevešću ti ja za pola sata sve epizode.

Jel' to neki sarkazam ili ti to ozbiljno?
Fact of life: After Monday and Tuesday, even the calendar says WTF...
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 16:17
inače nije dozvoljeno tražiti prevode na sajtu, nego samo pitati ima li ih neko.
Znam da ti to možda zvuči glupo na prvi pogled, ali pokušaj uraditi prevod neke najkraće serije od 20 minuta, i vidjet ćeš da je nije lako.

A što se tiče ovie serije, ima dosta ljudi po ex yugoslaviji koji imaju snimke na VHS-u, kad je se ovo prije prikazivalo, pa je moguće to nekako iskombinirati, pa da se prekucaju. ja imam nekih tehničkih problema, tako da ne prevodim ništa već duže vrijeme.

p.s. poslat ću ti na pm, kako da dođeš do serije na originalnom jeziku.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2012 u 22:35
Obavijest za zainteresirane: Samisko sa prijevodi online počeo je prevoditi seriju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,488 sekundi.