Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - L'arnacoeur aka Heartbreaker (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

L'arnacoeur aka Heartbreaker (2010)

L'arnacoeur

L'arnacoeur (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Srcolomac

Godina:

2010

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

105 min

Režija:

Pascal Chaumeil

Scenarij:

Jeremy Doner
, Laurent Zeitoun
, Yoann Gromb

Glavne uloge:

Geoffrey Bateman
  >  Le beau-père de Juliette
Amandine Dewasmes
  >  Florence
Romain Duris
  >  Alex
Jacques Frantz
  >  Van der Beck
Elodie Frenck
  >  Karine
Jean-Yves Lafesse
  >  Dutour
Andrew Lincoln
  >  Jonathan
Vanessa Paradis
  >  Juliette
Jean-Marie Paris
  >  Goran
Héléna Noguerra
  >  Sophie
François Damiens
  >  Marc
Julie Ferrier
  >  Mélanie
Philippe Lacheau
  >  Le compagnon (as Philippe Lacheau dit « Fifi »)
Tarek Boudali
  >  Le manager Montecarlo Bay
Julien Arruti
  >  Frère de Florence

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: L'arnacoeur aka Heartbreaker (2010)
    Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 16:27

L'arnacoeur (2010)

(  Heartbreaker, Srcolomac  )

http://www.imdb.com/title/tt1465487/

Režija: Pascal Chaumeil
Scenarij:Laurent Zeitoun, Jeremy Doner
Žanr: Drama, Romanca
Država: Francuska, Monako
Jezik: Francuski, Engleski, Španjolski,
Japanski, Arapski, Mandarinski
Trajanje: 105

Romain Duris ... Alex Lippi
Vanessa Paradis ... Juliette Van Der Becq
Julie Ferrier ... Mélanie
François Damiens ... Marc
Héléna Noguerra ... Sophie
Andrew Lincoln ... Jonathan Alcott
Jacques Frantz ... Van Der Becq
Amandine Dewasmes... Florence
Jean-Yves Lafesse ... Dutour
Jean-Marie Paris ... Goran
Tarek Boudali ... Le directeur de l'hôtel Monte Carlo Bay
Geoffrey Bateman ... Mr. Alcott
Philippe Lachaux ... Le compagnon (as Philippe Lacheau)
Natasha Cashman ... Mrs. Alcott
Hiromi Asai ... La femme d'affaires japonaise

Za Alexa Lippija moglo bi se reći da je ženskaroš, ali to zapravo ne bi bila prava istina.
Naravno, momak je do danas šarmirao gomile žena, što mladih, što ne tako mladih,
što francuskinja, što strankinja. Međutim, Alex to radi samo za vrijeme radnog vremena;
naime, njegov posao sastoji se od toga da ga unajmi svatko onaj tko želi rastaviti neki
ljubavni par. Ovoga puta, Alex mora spriječiti bogatu djevojku koja se želi udati za
engleskog milijunaša. Djevojka, Juliette, je prelijepa, a njezin budući muž čini se kao
savršenim odabirom. Hoće li Alex na vrijeme uspjeti u ovoj naizgled nemogućoj misiji?

prevod radi VBojana

izvor:inter.okr.

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2010 u 17:53

Hvala VBojana za prevod Smile

Titl mozete preuzeti ovdje: http://titlovi.com/titlovi/l-arnacoeur-aka-heartbreaker-110072/

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 00:56
Film je odličan......Nije tipična romantična komedija, već je ovo komedija ispunjena odličnim humorom, odličnom glumom i predobrim forama..Također sam uživao i u prekrasnim krajolicima Francuske...Radnja filma je pregenijalna, i film me baš lijepo nasmijao..Svakako pogledati!...Preporuka...Ocjena 8/10

Vbojana hvala na odličnom prijevoduClap

Ažurirao outside - 16.Sijecanj/Jan.2011 u 00:57
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 11:53
Zahvalnost na trudu i od mene.
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 14:49
Hvala vama na lepim rečima. Smile Kad je film ovakav kakav je, prevođenje je pravo uživanje. Topla preporuka i od mene!
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2011 u 20:23
Iako volim da ponekad odgledam romantičnu komediju da malo relaksiram mozak, ovaj film mi se nije svideo... Nije ni smešan, ni zanimljiv, glavni glumac je očajan - ima neku glupu facu, odbojan mi je, glupa priča sa glupim krajem, baš me je smorio... Ima sreće što sam se već susretala sa jako lošim filmovima, pa sad kad dajem ocene uzimam u obzir da je ipak bolji od najgorih Smile tako da od mene ima 4/10.

P.S. Jedino prevod valja Thumbs Up
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2011 u 20:54
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Iako volim da ponekad odgledam romantičnu komediju da malo relaksiram mozak, ovaj film mi se nije svideo... Nije ni smešan, ni zanimljiv, glavni glumac je očajan - ima neku glupu facu, odbojan mi je, glupa priča sa glupim krajem, baš me je smorio... Ima sreće što sam se već susretala sa jako lošim filmovima, pa sad kad dajem ocene uzimam u obzir da je ipak bolji od najgorih Smile tako da od mene ima 4/10.

P.S. Jedino prevod valja Thumbs Up

pogledao sam ovaj film skoro i slazem se sa tobom, u svakoj romanticnoj komediji navijam za glavnog glumca da osvoji devojku a ovde em je antipatican em je prica lose slozena, tako da sam navijao da ona ne ostane sa njim sto se nazalost nije desilo, film bi bio bolji da ga je otkacila 

http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2011 u 23:46
film zaista nije nesto... dosadan i ne narocito duhovit, mada za glumca se ne slazem... sasvim je ok za ulogu koju je trebalo da odglumi, a kod mene jos ima kredit iz Prorok-a i Otkucaji mog srca koje sam preskocio...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.