Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najlosiji film u 2010.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najlosiji film u 2010.

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najlosiji film u 2010.
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 22:12
Predlog je dala Dalia, a ja je sprovodim u delo -
navedite jedan ili vise filmova koji po vama najlosiji ili najgluplji (sta god neko podrazumevao pod tim pojmom) u 2010. godini.
Kada skupimo  dovoljno predloga, kreiracu i anketu Wink

Ažurirao Kneginja - 10.Sijecanj/Jan.2011 u 01:40
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 22:17
Easy A, Killers, Jonah Hex, Resident Evil: Afterlife.

Dodaću još kad se setim.
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 22:19
Meni je najgluplji film koji sam gledao ove godine From Paris With Love.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 22:19
nemoj mi dirati Resident, usi cupam za njega i zbog Mille LOL

ovu anketu bojkotujem.....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dalia View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dalia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 22:28
E pa ovako
Buried 2010 po meni tesko sr....
Devil 2010
The Last Exorcism 2010
Hot Tub Time Machine 2010
The Maze 2010
The Switch 2010
Rabbit Hole (2010)
Eat Pray Love

ima toga jos...... dodacu na spisak
o daa
The American po meni glupost cista

Ažurirao Dalia - 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:27
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 22:38
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 22:45
Navest ću samo one od kojih se je nešto očekivalo.

Skyline
The Sorcerers Apprentice
The Last Airbender

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 23:26

Konkurencija je zestoka.

Ja sam se, na primer zestoko pokajao sto sam uopste narezao film 2012

Kad je tesko njesra.

Mislim da taj film i jeste najbolja reklama za najgori proizvod.

I to u zestokoj konkurenciji.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
HennesseySR View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HennesseySR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 23:36
Wolfman
Nekad smeska se povoljna prilika za bolje,nekad spasi te dusman a izigra te voljen...
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 23:57
The Legion je najveca glupost u 2010-toj
Clash Of The Titans 2010(samo efekti i to losi a grcke mitologije nigde a jos gore bice i drugog dela)
Valentines day(toliko poznatih glumaca a film nema poentu i nije smesan,The Expendables je za ovo remek delo)
Twilight 3(mucila me devojka da gledam i samo sam se iznervirao jer je u trecem delu ona Bela Svan drolja poljubila vukodlaka,sranje zivo,gej vampiri)...
Ali da ne pravim poduzi spisak ova 2 filma su me razocarala jer sam ocekivao nesto od nekih filmova a debelo sam se razocarao a od nekih koje nisam ni ocekivao naravno nisam ni gledao...ipak sacekacu krajnji spisak kako za najbolji tako i za najgori film pa da glasamo jer bi udario jedno 50-tak ocajnih filmova

A ovaj sto je stavio da je Devil 2010 los film da se covek prekrsti,pa da li si ti gledao uopste neki film od M.Night Shyamalana,covek je car
Na vrh
Dalia View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dalia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 00:08
Po meni je Devil blago receno ocajan film ( gledala sam The Village i Unbreakable to mi  se svidja)

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 00:55
Shyamalan ima vise promasaja nego pogodaka.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 01:15
Originalno postovano od strane HennesseySR HennesseySR piše:

Wolfman

Wolfman je vrlo dobar remake filma iz 1941 koji je posveta klasicima horora 40ih i 50ih sa Lugosijem, Chaneyem, a kasnije Priceom i Leeom itd... Iz tog razloga je kompozicije prespore i prelinearne za oči ''modernog'' gledatelja. Jedino se u njemu može uživati ako ga se shvati kao hommage klasicima žanra, kao što sam ranije istakao.

Najgluplji filmovi 2010:

2012
Eat prey love
Easy A
Inception (skupo sranje)
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 01:57
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Možda ovi?
Za titulu najgoreg između ostalog će se boriti s novim Fockerima, Stalloneovim "Plaćenicima", SF spektaklom "Sudar Titana" i najnovijom avanturom tinejdžerskih vampira iz sage "Sumrak". 

Ma ljudi previse seru,ovi filmovi su bili najgledaniji u 2010-toj....
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
morph.kuja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj morph.kuja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:04
Originalno postovano od strane Dee_Monk Dee_Monk piše:

Možda ovi?

To vise govori o publici nego o kvalitetu filmova.

Ažurirao morph.kuja - 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:08
"But man is not made for defeat," he said. "A man can be destroyed but not defeated."
E.H.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:16
Originalno postovano od strane morph.kuja morph.kuja piše:

Možda ovi?

To vise govori o publici nego o kvalitetu filmova.

Potpisujem

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:24
Oko Shyamalana možemo samo da se prepiremo i ništa više. Zato jednostavno bolje ne komentarisati da li ima više boljih filmova, ili promašaja...  ali ja ću reći u moje ime, i tako bi bilo bolje da i drugi govore, kad nešto ili nekog pljuju, u NJIHOVO ime...

On je za mene car i ostaće car, jedino Lady in the Water mi se nije svideo..... ali kažem, po meni....Wink
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:27
Da, uffffffffffffffff, ja, ne sto necu glasati, nego vise i ne ulazim u ovu temu..... Ovo je sramota, samo toliko....

- Armin van Buuren

Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:28

Možda ovi?

<span ="Apple-style-span" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 17px; font-size: 12px; "><font ="Apple-style-span" color="#999999">Za titulu najgoreg između ostalog će se boriti s novim Fockerima, Stalloneovim "Plaćenicima", SF spektaklom "Sudar Titana" i najnovijom avanturom tinejdžerskih vampira iz sage "Sumrak". </span>
<span ="Apple-style-span" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 17px; font-size: 12px; "><font ="Apple-style-span" color="#999999"></span>
<span ="Apple-style-span" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 17px; font-size: 12px; "><font ="Apple-style-span" color="#999999"></span>
<span ="Apple-style-span" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 17px; font-size: 12px; "><font ="Apple-style-span" color="#999999">Ma ljudi previse seru,ovi filmovi su bili najgledaniji u 2010-toj....</span>

Pa i farma je najgledanija emisija. I sta sad?

Greska-Zeleo sam citirati post u kojem se gledanost i kvalitet poistovecuju iako nemaju veze jedno s drugim

Ažurirao Bardem - 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:31
Na vrh
Dalia View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dalia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:30
jel ti to zbog mene Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.