| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sucker Punch (2011) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sucker Punch (2011)Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2010 u 21:21 |
|
Sucker Punch (2011) ![]() Režija: Zack Snyder Scenarij: Zack Snyder, Steve Shibuya Žanr: Akcija, Obiteljski, Triler Država: USA Jezik: Engleski Emily Browning ... Baby Doll Abbie Cornish ... Sweet Pea Jena Malone ... Rocket Vanessa Hudgens ... Blondie Jamie Chung ... Amber Carla Gugino ... Madam Gorski Jon Hamm ... High Roller Scott Glenn ... Wiseman Oscar Isaac ... Blue Vicky Lambert ... The Count Danny Bristol ... Tommy Soldier #3 Djevojku je njen pokvareni otac smjestio u mentalnu ustanovu.
Ažurirao Kneginja - 13.Studeni/Nov.2010 u 23:41 |
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 20:57 |
|
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2011 u 18:08 |
|
Prevod je najavio HeadBurn3r. Hvala |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2011 u 10:52 |
|
Dobar film. Odličan soundtrack, malo čudna priča. Na početku se činilo kao da je neko "no brain" sranje. Ali na kraju ispade da je žešća mozgodrkalica.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2011 u 00:36 |
|
Šta god ja sad napisao može se dvojako posmatrati, zato neću mnogo
tupiti. 101% uživancija bez mnogo muke... napaljeno da nemož' više.
Zack Snyder je svakako jedan od meni omiljenih režisera za ovakva ostvarenja jer volim tu njegovu energiju, maštu... vizuelno savršeno komponovanje nebuloznih delova u celinu i još upotpunjeno sjajnim izborom muzike. Ma nek ide život, obožavam s' vremena na vreme ovakav film... I još Abbie Cornish ![]() I da, pohvale kolegi za prevod. Ažurirao darije - 24.Lipanj/Jun.2011 u 00:36 |
|
|
|
![]() |
|
Lithium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2011 u 21:32 |
|
Sad završih gledanje, i šta reći... Zack Snyder is the man
![]() Izgleda da se mnogo ljudi razočaralo baš zato što su očekivali običan action flick ...Nego je l' radi neko prevod za Extended ili da se ja bacim na to? ![]() |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2011 u 23:23 |
|
Evo baš malopre odgledah te dodatne delove. Prvi, muzička numera, nema neki poseban uticaj na film, ali drugi, na samom kraju, je sjajan i prosto ne verujem da je izbačen iz "normalnog" filma. Taj deo od par minuta je briljantan i sjajno objašnjava neke stvari koje su možda ostale mutne i mnogo se bolje uklapa sa samim krajem nego kako je u regularnom filmu isečeno. Moj savet svima koji nisu gledali film, a nameravaju, da obavezno pogledaju extended verziju.
@Lithium: verujem da si planirao da ubaciš samo nedostajuće delove teksta? |
|
|
|
![]() |
|
Lithium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2011 u 01:08 |
|
Sva sreća da nisam gledao theatrical.
Ne, ako budem radio prevešću ceo film. Samo me zanima da neko drugi nije već počeo Ažurirao Lithium - 25.Lipanj/Jun.2011 u 14:30 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2011 u 09:09 |
|
Najavio nije niko a da li neko radi u ilegali, u mraku svoje jazbine, pojma nemam.
|
|
|
|
![]() |
|
Lithium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2011 u 14:28 |
![]() Ok, ja sam počeo, pa ako još neko postavi, super - imaće ljudi veći izbor ![]() Ažurirao Lithium - 29.Lipanj/Jun.2011 u 15:35 |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2011 u 22:52 |
|
Filmic je odlican10/10. Muzika,akcija,efekti...sve lepo ukombinovano i pravo uzivanje i opustanje mozga. Ko voli akciju posle duzeg vremena jedan dobar filmic |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lithium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2011 u 16:04 |
|
Jao luka na savetuj to ljudima jbt
![]() Vec ih previse ulece u ovaj film ocekujuci neki pusti-mozak-na-ispasu-action-film Ljudi slobodno ukljucite mozak za vreme gledanja ![]() SPOILEEEEEEEEEEEER Mnogo je ljudi propustilo neke stvari (npr. da su scene kada Swit Pi nalazi kod kuce i u autobusu su samo masta Bejbi Dol; pa koje je znacenje decaka u busu, pa kako se noz nasao ispod stola itd.)
Ažurirao Lithium - 29.Lipanj/Jun.2011 u 16:05 |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2011 u 16:49 |
|
Definitivno ne pustiti mozak na pašu. Puno prenesenog značenja, metafora, simbola... Film je premoćan!! Efekti su samo kamuflaža za pozadinsku priču koja me je oduševila!
Inače ne komentiram filmove koje pogledam, ali ovaj sam morao. Jedan od najboljih koje sam pogledao u posljednje vrijeme. |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2011 u 23:26 |
|
Aj malko da se iskorigujem. Ne komentarisem cesto filmove ali ovaj je ostavio tako dobar utisak da sam morao na brzinu da ostavim komentar i toplo ga preporucim. Konacno posle duzeg vremena jedan kompletan filmic prica,muzika,efekti....vi smislite tu je. Opustanje mozga sam pomenuo zato sto sam ga gledao prvi put mrtav umoran (nisam ni planirao iskreno da ga gledam) i odgledao ga u dahy uzivajuci u akciji i efektima.Drugi put kad sam ga gledao natenane sa drustvom prica je dosla do izrazaja a i akcija i muzika me ponovo odusevili(obicno vec vidjeno me nesto ne impresionira drugi put) Topla preporuka jos jednom i za opustanje mozga i za mozganje zavisno od raspolozenja :)) uzivajte |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2011 u 00:15 |
|
Rekoh gore da se početak činji kao "mozak na pašu", ali nije, već je neka mozgodrkalica.
Zanimljivo da postoje samo oni kojima se svideo, ili nije svideo. Nema onih "njaah, nije loše".
|
|
![]() |
|
Lithium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2011 u 00:51 |
I ja sam stekao isti utisak. Inace, sad su ljudi poceli i sa teorijama da ostale devojke u filmu nisu ni stvarne, vec da one predstavljaju njenu krivicu, nadu, hrabrost itd. Au jbt... ![]() |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2011 u 09:59 |
|
^The Ward? Identity?
Apsolutno. To za nož sam baš kontao, šta i kako... Isto kao i za onu scenu pri kraju koja postoji u produženoj verziji, kad Beby priča sa Haj Rolerom... Vrhunac izbačen iz regularne verzije, koji objašnjava zašto se doktor čudio kako ga gleda... I još nešto: jeste li provalili kako se zove bolnica na početku? A koja numera ide uz tu scenu? |
|
|
|
![]() |
|
Lithium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2011 u 15:32 |
Hah, dobro si to provalio ![]() Bas su pitali Snajdera u jednom intervjuu da li je to namerno ubacio i rekao je da je bilo sasvim slucajno a da je kasnije postalo svojevrsni omaz Ažurirao Lithium - 30.Lipanj/Jun.2011 u 15:33 |
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2011 u 02:44 |
|
Definitvno film za muske Odgledala malo vise od pola, vise nisam mogla. |
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2011 u 22:56 |
|
Prvo, moram reći vrlo dobar film koji zaista treba gledati u bioskopu. Gledajući kući svako malo sam govorila "jao kako bi ovo dobro izgledalo na velikom ektanu"
![]() E sad, u potpunosti potpisujem šefa u delu:
SPOJLER Što se radnje tiče, ok bilo je kristalno jasno da je to bio njen svet u koji je pobegla (pre toga se i čuje savet doktorice-parafraziram - stvorite svoj svet i sakrijte se u njega jer ćete tako lakše podneti bol...). E sad, ja sam beg više shvatala kao njen beg od ludila (u glavi), a ne bukvalno iz bolnice. Deljenje na ličnosti (a ne drugarice) mi je bilo logično kao i činjenica da je samo Pi pobegla (i sama je rekla "ti si najjača i jedina možeš tamo opstati"). Mislila sam da će okret na kraju filma biti taj, da je ona ili "prevazišla" lobotomiju ili zauvek ostala u tom svetu. No, u svetlu onoga što ste vi rekli i moje svesti da sam pogrešila (jer doktorica govori da je ona pomogla nekoj pacijentkinji da pobegne) moram reći da mi kraj uopšte nije jasan i da moram skinuti extended verziju da vidim. Da li je to zaista neka Pi ili je nebitna pacijentkinja, a ona je videla Pi (sebe jaku) u toj koja beži. Nije mi jasno ni na samom kraju kad je svi gledaju. Je li ona tu ili nije tu?! Moraću da se malo sredim i ponovo razmislim o viđenom ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |